Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lilllus

12 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lájtos Nem könnyű ez a blogolás 2008.11.21 03:13:00
Kedves kis jószágaim (te is, kedves kis küklopsz)!Meg sem tudnám mondani, hogy kb. mennyi ideje (hány éve?) tervezem ennek a blognak a megteremtését! Ezen a meglehetősen unalmas hajnalon (egész délután aludtam - ami egyébként nálam elég ritka, most egyedül ülök a  gép…..
Klipek A Fall Attack első klipje 2008.07.26 15:27:00
A Vivás klippremier és interjú után láthatjátok a klipek.hu-n is a Fall Attack nevű békés megyei banda első videóját. Az Indulnom kell című számhoz készült klipet a banda Budapesten a Deák Ferenc tér alatti metró szervízalagútjában forgatta, a videó rendezője Galler András…..
Klipek BalatonSound 2008 2008.07.03 09:23:00
Már csak 7 nap és elkezdődik a BalatonSound, egy fesztivál tele jó előadókkal és kiegészítve napsütéssel és a Balaton parttal. Készítettem egy összeállítást azokból az előadókból, akiknek a buliján én mindenképpen szeretnék tombolni. Az első napon, június 10-én az öt…..
A platina szőke hajú, fiús frizurájú népeszrű modell Agyness Deyn most az éneklésben is kipróbálta magát. A Five O'Clock Heroes nevű együttessel énekli a banda Who című számát. Még a fekete fehér klipben is  különleges Agyness Deyn, sötét sminkjével, fekete kalapjában…..
Klipek Morcheeba koncert 2008.03.27 11:12:00
Gondolom minden rajongó tudja már, és ott lapul a jegy az íróasztaluk fiókjában, hogy 2008. április 28-án Petőfi Csarnokban ad koncertet a Morcheeba. Ennek tiszteletére pótoltuk azt a nagy hiányosságot, miszerint egy Morcheeba klip sem volt fenn a www.klipek.hu -n!Klikk ide, és…..
Ahogy nézem a Beastie Boys klipjeit, és visszagondolok, milyen jó tomboltunk a koncertjükön a Balaton Soundon, egyre jobban várom az ideji fesztivált. Biztosan egyenlőre csak azt lehet tudni, hogy Fat Boy Slim jön! Nézzétek meg az ő klipjeit is, hátha kedvet kaptok a júliusi bulihoz!..
Klipek Péterfy Bori 2008.03.18 17:40:00
Kedvenc újságjaim egyike a Találkozások, mindig érdekes cikkek vannak benne a legkülönbözőbb témákról. (Bár nagyon sajnálom, hogy egy ideje már nincsen benne divatrovat, pedig ha megkérnének olyan cikket és összeállításokat készítenénk nekik.) :D De most nem ez a lényeg,…..
Klipek Barkácsklub 2008.02.24 08:19:00
Még általános iskolás voltam, mikor Varga Zsuzsa a Venus együttesben énekelte a Kockahas című számot, rohantam és egyből megvettem a Régi nyár című albumot. Utána a második albumukat, a Világ közepént is rongyosra hallgattam. Aztán, ahogy Zsuzsa kivált az együttesből, már a…..
Klipek Vad Fruttik 2008.02.16 19:36:00
Meghallgatom, és mindig mikor az album végére érek muszáj megint előről kezdenem! A Vad Fruttiknak először a Sárga Zsiguli című számát hallottam, Apukám előadásában, aki a kocsiban ülve számtalanszor hallotta a Petfőin.Aztán a Nekem Senkim Sincsen című dalhoz készült…..
A zh-k után és a vizsgák között tegnap volt egy szusszanásnyi időm, és én balga bekapcsoltam a Vivát... Éppen Tokio Hotel hétvége volt, milyen jó is az???!!! :D Menekültem volna gyorsan tovább, amikor a No Thanx után egy másik újabb "emo"-s tizenéves fiúkból álló…..
Klipek Rihanna a listavezető 2007.11.30 22:22:00
Átalakítottuk a kliptopot! Mostmár azok a klipek szerepelnek benne, amelyeket a legtöbben néztetek meg. A nézettségi  listát, és így a kliptopot is Rihanna vezeti!!! Mind az első 5 helyen a fekete szépség áll, nem csoda, hiszen gyönyörű hangja van!..
Klipek Bori, Anna és a Barbibabák 2007.11.24 19:15:00
Van 2 új magyar klip, amit egyszerűen naponta meg kell néznem, mert annyira jók! Az egyik a Péterfy Bori Hajolj bele a hajamba című száma, a másik pedig az Anna and the Barbies Tangó című nótája. Mindkettő egyedi, elvont és fülbemászó... Egyszerűen imádom őket! És ti?..
Szegény Brintey! Komolyan sajnálom, vagyis inkább szánom... Ő volt példaképem 13 évesen, és most mi lett belőle?! Igaz, pár hete a már magánéletén kívül új Gimme More című klipjéről is lehet hallani. De nem éppen pozitív kritikákat! A klipen látszik, hogy egy percet sem…..