Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csebal

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar tévécsatornák közül gyakorlatilag csak a Hír Tv viselkedett rendes tévécsatorna módjára, amikor a tömeg tegnap éjjel megostromolta és kis híján felégette az MTV székházát, majd szolid fosztogatást követően hazament. A remek teljesítményt azonban, hogy is…..
csebal 2006.09.19 19:35:32
Wolfskin: A reklamokban ugy vernek at ahogy akarnak.. ha reklamot latok, inkabb atkapcsolok, mert a politikaval ellentetben, ahol sajnos mar a hazai politikai kultura resze a hazugsag, azt abszolut nem tudom elviselni, ha egy termeket probalnak hamis informaciok alapjan ramtuszkolni.

Tudod nem csak a szavakban lehet hazudni.. Mikor azt latod, hogy a mosogatoszer egy torlesre lemos 3mm vastag raegett zsirt a serpenyorol akkor te azt elhiszed? Az talan nem hazugsag?

Ja.. hogy nem mondjak ki, vagy szepen keretezik? Persze.. lehet csusztatni, kerulgetni a temat, korbeirni aztan mikor felelossegre vonnak, akkor azt mondod: mondtam en valaha, hogy?

Ilyen a magyar politika is.. vannak a nagyon nyilvanvalo hazugsagok, olyanok amikrol neha meg a leghulyebb is rajon, hogy kamu.. es vannak a finom csusztatasok, amiket csak azok vesznek eszre, akik tudnak a sorok kozott olvasni.

Orulok neki, hogy a miniszterelnokunk hazudik? Francokat.. de hazudott az ot megelozo, es az azt megelozo is.

Hazudik az is, amelyik le akarja valtani, amikor azt mondja a reformokra nincs szukseg.. francokat nincs.. Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy bar sokat hazudott, abban az ominozus hanganyagban spec igazat mondott a Ferko... NAGY szarban vagyunk, es ezen nem valtoztat az, hogy ki van hatalmon..

Kedezem toled.. miben jobb az a jobb oldali vezeto, aki szerint a bal oldal indokolatlanul es alantas modon atveri a nepet, es nem azt csinalja amit igert a valasztasok elott, de majd ha ok jonnek akkor ok..

ok mit is? Mi fog tortenni egesz pontosan? Latod itt a csusztatas.. hazudnak, csak nem szavakkal.. ezt az emberek tobbsege nem latja at, de ettol meg ott van.. ott volt mindig is.

Kerdem: miben kulonbozik az a hazug, akit rajta kapnak, attol a hazugtol akit ugyan nem kapsz rajta, de tudod hogy hazudik?

Valasz: semmiben.

Kerdes: Miert is megy most ez a hirig akkor egesz pontosan? Valtsuk le az egyik hazug bandat a masikkal?

Koszonom nem.. jobb dologra is el lehet kolteni az orszag penzet mint megelhetesi politikusok belso boxmeccsere (valasztasok).

En orulok a HirTV jelenletenek a tuntetesen.. Gyonoru kozelieket csinaltak a sok vandalrol.. most mar csak ossze kell vetni a kepeket az archivumokkal, illetve kiadni a megfelelo korozeseket.
csebal 2006.09.20 04:11:20
"A Btk. 211. § e) pontja értelmében a bűncselekményt követ el, aki az arra jogosultat a választásban, illetve a népszavazásban akadályozza, vagy erőszakkal, fenyegetéssel, megtévesztéssel, illetőleg anyagi juttatással befolyásolni törekszik."

Wolfskin, ha ezt te igy komolyan gondolod, hogy ennek a BTK paragrafusnak barmi jelentossege van, akkor sztem menj es jelentsd fel kb az osszes valaha valasztason szerepelt politikus, mert a valasztas ma magyarorszagon arrol szol, hogy fenyegetessel, megtevesztessel esetleg anyagi / egyeb juttatassal befolyasolni igyekeznek a nepet.

Mikor a Viki arrol predikal, hogy nem lesz csomag, az talan nem anyagi juttatas? Effektive azt igeri nekem, hogy ha ot valasztom, akkor jobban jovok majd ki anyagilag.

Ez a pelda epp akkorat csusztatott minthogy te alkalmazni probaltad a torvenyt a kifacsart magyar demokraciara.

Szerinted azert, mert a tobbiek kitartoan hazudtak, es nem faradtak bele egy ido utan, nem mondtak soha azt, hogy francba igen... hazudunk, mert csak igy megy.. akkor ok jobbak? lol.. ha lelovok valakit de nem latja senki, akkor biztos nem is vagyok gyilkos ugye. Ha latjak de nem ismerem be, akkor sem. Aha.. ja.

Sajnos Wolf, az osztrak lapoknak igaza van a maga nemeben.. Nem teljesen persze.. de valban peinlich, hogy az egyik legfobb vadpont a GYF ellen az nem a hazudozasa, hanem hogy be merte vallani, ugyismondhatnam.. felvallalta amit mondott, es nem tagadta le meg a letezeset is, vagy probalta masra kenni a dolgot.

Miert? Mert hazudni hazudott ezt tudtuk, hisz hazudik mind.. nem ez bosszantja a nepet, hanem hogy volt pofaja a kepunkbe mondani, hogy igen b+, hazudtam mert neked hulye megelhetesi szavazo magyarnak csak ez a megfelelo.. az igazsag pedig faj, a fajdalom meg indulatokat szul.

Ami pedig a Balo musorat illeti.. abba a beszedbe sokmindent bele lehet magyarazni.. foleg ha csak kiragad az ember reszleteket.

A kerdes az, megprobalsz-e a sorok kozott olvasni. Csak a szavakat nezed, vagy odafigyelsz a hanghordozasra, a szovegkornyezetre, a mondatszerkezetre...
A
Mindenkinek azt jelenti, amit szeretne hogy jelentsen.. Ez a beszed ennel azert egyertelmubb volt, de aki akarja az egy pozitiv jelet lat benne, aki akarja az meg tisztan negativat.. Az igazsag valszeg valahol a ketto kozott van. Ott, ahol senki nem nezi, mert mindenkit csak a sajat kis szelsosege erdekel.

Akinek hoboroghetnekje van, az csinalja. Aki rombol, azt fel kell sorakoztatni a duna partjan, es beleloni a dunaba. Aki pedig egy bekes orszagot akar, az hagyja, hogy csinalja a kormany a dolgat.. vagy sikerul nekik, vagy 4 ev mulva egy felkesz munka utan levaltjak oket (mert minden csomag buktahoz vezet), es a kovetkezo kormany hatasosan lerombolja a kezdodo felemelkedes alapjait.

Ez tortent a bokros csomag utan, es ez fog tortenni most is. Csodak nincsenek. Ebben az orszagban a politikus is megelhetesi.. nem erdekli az orszag erdeke, csak a sajat megelhetese. Ergo nem mer bevallalni olyan programot, amivel tudja nem valsztjak ujra. Ezert nem jutottunk semmire 16 even at.

Illetve ezert reszpekt a kormanynak... tuti buko helyzetbe hozzak magukat a kov valasztasokra a reformok miatt, megis megcsinaljak (remelhetoleg). Csak abban bizom, hogy nem lesz elfecserelt negy ev, hogy sikerul annyit vegezni alatta, hogy azt a kovetkezo kormany mar ne tudja lerombolni.. mert sajna megszorito kormany utan mindig populista kormany jon, az pedig nem epit, hanem feleli a tartalekokat, hogy a nepszeruseg nojon / maradjon.

Uhm.. ez hosszu morgas volt. sorry erte