Regisztráció Blogot indítok
Adatok
erdosrene

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Holnap kezdődik az új tanév, ideje a rákészülésnek. Gyerekeink elköszönnek a nyártól, visszatérnek a szorgos tanulással eltöltött hétköznapokba, ahol első dolguk lesz szembesülni azzal, mit is gondol róluk szeretett kormányuk.Biztos célszerű szembesíteni a jövő…..
erdosrene 2011.09.01 14:04:59
@R_Gábor: Mert az egyetemek nem tették kötelezővé az emelt szintű érettségit adott tárgyakból adott szakokhoz történő felvételre. Tavaly született erre egy kormányrendelet, amit egyszerűen nem hajtottak végre.
erdosrene 2011.09.01 11:19:08
@safranek: Napközi csak az alsó tagozatban volt, napközis pótlékot pedig eddig sem fizettek, hanem a tanári órakeret terhére számolták el a napközis órákat. A napközi pedig valóban arról szólt, hogy 20-30-40 gyereket összecsapnak egy terembe egy ismeretlen tanárral, oszt csináljanak, amit tudnak. A délutáni foglalkozások, pedig, mint fentebb is írtam inkább az iskolaotthonos rendszerre hasonlítanak (legalábbis az eddigi nyilatkozatok alapján), ahol osztály nagyságú csoportban, saját tanárral gyakorlás, háziírás, stb. folyik. De még nincs meg a törvény, nincsenek meg a rendeletek, a források meg pláne nincsenek meg, úgyhogy ez a vita merőben teoretikus.