Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HankyMoody

0 bejegyzést írt és 213 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„10 perc múlva arról kezdett el mesélni, hogy ő barátnőt keres, nem csak egy csajt, és nem is futókalandot" - vicces randi egy szőke fiúval, aki nem bízza a véletlenre a vécéügyeit és hajlamos a rezgőre állított telefonját a táska legaljára suvasztani. Levélírónk…..
„A tesztoszteron és az adrenalin felszökött - semmi másra nem gondoltam, csak hogy AKAROM ŐT. Minél előbb és minél többször” – a kolléganő kinézi magának a fess kollégát és hamarosan az ágyába is csábítja. Sajnos, nem ő az egyedüli jelentkező, és…..
„Egy éjszaka alatt többet adott nekem, mint a volt barátom 2 év alatt” – az új pasival csodálatos éjszakát tölt el mai mesélőnk. Akkor még nem sejti, hogy lovagjának szíve még mindig a kövér és buta ex-csajáért dobog. A lány lassan ráébred, hogy csak szexre…..
„Elmondja, hogy már aznap megcsalt, amikor összejöttünk, azzal a fiúval, aki a táborba kísérte” - az ősi recept újra bizonyítást nyert: a tökéletes csajozási stratégia, ha meghallgatod a lányt. Ám ha az ingyenes pszichológusi szolgáltatással véletlenül…..
HankyMoody 2012.02.22 08:26:27
@gernika: :D

Vannak mágikus szavak, amik ha szerepelnek a sztoriban, akkor tuti, hogy valami tininyíglódás az egész és nem is érdemes elolvasni: tábor, házi feladat, dolgozat, padtárs, járunk?, zsebpénz, kiszlányocka, ilyesmik...
„Aztán anyum palija bekavart. Hajtott rám, de mivel nekem ott volt Alex, így nem érdekelt... Egyszer megpróbált megerőszakolni is” – az anya nem bírja tovább tolerálni lánya pasiját, így választás elé állítja: vagy kidobja őt, vagy elhúz a családi fészekből.…..
„Megrázta a vallomásom, azt hitte, a gyerektéma csak ürügy és valójában csak így akarok szakítani vele” – Levélírónknak választania kell: vagy továbbra is bizonytalan remények között él, vagy lelép és hagyja, hogy párja termékeny talajba ültethesse magjait.…..
HankyMoody 2012.02.16 08:53:24
„Nincs semmi dráma, se megcsalás, se vita… csak ez a hülye féltékenység, amit könnyed érdeklődésbe csomagol” - a srác csaja valószínűleg Gestapo ősökkel dicsekedhet, mert elég tisztességesen kifaggatta szegényt. Egyelőre döntetlen az állás, de kevés…..
HankyMoody 2012.02.09 08:27:31
@fumerin: Manapság mindenkinek van online élete is, és néha bizony le kell ülni a gép elé. Engem az idegesít, ha nem tudom ezt megtenni. Nem kell állandóan egymás nyakában lógni.

Én ha együtt vagyok a barátnőmmel, akkor max 15 percekre ülök a gép elé, amíg lerendezem a dolgaimat. Ő is...

Ismerek viszont olyat, aki le sem szakad róla.

Ez tényleg gusztustalan.
„M.-né minden alkalommal valósággal kifacsart az ágyban, és nem azért, mert rossz házasságban élt” – forró sztorival törjük a jeget. Peti arról mesél, hogy M.-né, a jelentős korkülönbség ellenére, tisztességesen kivégezte az ágyban. A talpraesett, nagyszájú…..
HankyMoody 2012.02.06 09:05:23
@"Zsu": Amikor Muha meglátta Zsu-t, beindult fejben a retro JukeBox:

www.youtube.com/watch?v=hzM71scYw0M

;)
„Azt gondolhatta, hogy nem szimpatikus nekem (pedig bejött volna!) vagy hogy nem vagyok százas, esetleg, hogy ittam” – ma kissé elkanyarodunk a megszokástól, ugyanis segítenünk kell Princesa-Romy nevű olvasónknak újra megtalálni azt a pasit, akit a héten egyszer már…..
„Arra hajlok, hogy ne kezdjük el, mert elég nevetséges lenne, ahogy anya bemutatja a lányának a vele kb. egyidős barátját” - egy 43 éves nő még bátran tarolhat. Levélírónknak sikerült is vágyat kelteni egy 19 éves srácban. De hogyan tovább?   Sziasztok! Lehet,…..
„Drága hölgyek! Miért reagáltok lassan, miért szopattok 1 órákat, miért nem ismeritek azt az eszközt, amit órának hívunk?” – érdekes kifakadás jön, melyben egy pasi saját példáin át elemzi a nők és az idő kapcsolatát. Az egyik hölgy e-mailje 4 hetet ugrik a…..
„Aztán jött a terror: a pasija párszor megcsinálta azt, hogy este 8-tól 11-ig leparkolt a csaj lakása előtt és csak várakozott” - Levélírónk azt kifogásolja, hogy a szárnyai alá vett lány nem elég hálás neki. Megszabadítja egy zűrös alaktól, elbújtatja a…..
HankyMoody 2012.01.30 10:05:33
@cyd: A fent említett okok miatt én sosem küldenék be ide sztorit, pedig azért akadna pár édekes a múltból, és olyan is, ami épp aktuális.

Most pedig munka, a holnap reggeli viszon' látásra... ;)
HankyMoody 2012.01.30 10:18:38
@gernika: Az én értelmezésemben nem, de sokakéban lehet, hogy igen, de az ő véleményükre természetesen magasról tenni kell.

@Frigyesur: LOL, ez a nap poénja volt! Nehéz lesz überelnie bárkinek is... :)
HankyMoody 2012.01.30 10:24:27
@cyd: Is-is, de elsősorban a sajátjaimra gondoltam, mondván, én mindig magamból indulok ki. De nyilván az általad leírtak is helytállóak.
Egy három napos eltűnést követő szerelmi vallomás-roham gyanakvást ébreszt mai posztolónkban. A pasija Németországban él, és havonta egyszer látogatja meg őt. De hiába van belógatva non-stop az msn, ha nincs rajta hűségradar. A távkapcsolatok egy két és fél éves időtartamú…..
Egy kapcsolat lehet laza és lehet fojtogató. De a kettő együtt nem megy. Mai főszereplőnk alig kap már levegőt a pasija levakarhatatlan szerelmétől, ami mindenhova üldözi. Ha a lány bejelenti, hogy egyedül menne szórakozni, a Rómeó elszontyolodik... mégse tágít. A féltékeny…..
HankyMoody 2012.01.25 09:30:56
@JOKKA21: Ezzel most kivételesen egyet kell értsek.
HankyMoody 2012.01.25 09:40:30
@Rájön közlegény: Nem ezt írtam. Értsd jól... :)
HankyMoody 2012.01.25 10:27:37
@gernika: +1

Szegény nő...
„Csak azért vállaljuk be, hogy az eltűnt sörözéseket vasárnap délutáni közös gyereklegeltetés és társasjátékozás váltsa fel??” - Levélírónk sajnálja, hogy a családot alapított barátai eltűntek mellőle és már csak a mókuskerék van, kocsmázás helyett. A…..
HankyMoody 2012.01.24 08:44:56
@Muha: Látszik-e még az F5 billentyűdön a felirat? :D

Ebből a posztból egy dolgot biztosan lelehet szűrni az alábbi mondat alapján:

"Azt látjuk, hogy körülöttünk, az ismeretségi körünkből, a nagy többség már családot alapított, gyerekük van, vagy éppen folyamatban."

Ez bizony nem JOKKA baráti köréről szól.
„Nem szégyen ám prostituáltak szolgáltatásait igénybe venni, csak lehetőleg ne a kocsisorról, ahol esetleg megböknek”- mai Levélírónkat csúnyán átverte a barátnője és ezért egyre nehezebben bízik már a nőkben. Eleinte alkalmi kapcsolatban gondolkodik, de miután nem…..
HankyMoody 2012.01.23 08:46:58
@A Jó Meglepően Izmos Hercege: A haverom unokatesójának a barátnőjének a nagynbátyja mondta, hogy igen, ennyi körül mozog a tarifa.

Viccet félretéve, igen, jobb a kéz, én is ezt írtam... :D

Éljen a spórolás! :)
HankyMoody 2012.01.23 09:05:59
@Чапаев: Viccnek szántam, szexért még sosem fizettem direktben, és nem is szándékozom... ;)
„Lehet, hogy túl normálisak vagyunk mindketten és nem vettük fel a keresztbecsalás divatját” - nem féltékenykedni kell, hanem együtt mozogni a pároddal. Ha ő nekiindul és a nyakába veszi a várost, csatlakozz hozzá! A képlet működésére mai Levélírónk a pozitív…..
HankyMoody 2012.01.20 08:16:00
@mütyür: Gonoszkodni jó! ;)
HankyMoody 2012.01.20 08:23:04
@mütyür: Igaz fordulat lenne, ha egy meleg-bárról lenne szó! :)
HankyMoody 2012.01.20 08:24:12
@Caddy: Szoptatás rulz.

:)
TComment Karikás zsebcsatahajó 2012.01.19 06:15:00
Tör előre az Audi, kérlelhetetlenül és kiszámíthatóan. Ezúttal a kompakt prémium-SUV-ok szólistájára rúgták rá az ajtót. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
„Egyszer megkértem, hozzon valami gyümölcslevet a boltból, erre beállít egy üveg borral, mondván, hogy ez is gyümölcslé” – egyedül maradt egy anarchista férfi, ugyanis a párjánál betelt a pohár és lelépett. Nem szeretne tovább irányítani és nevelni egy…..
„Kezdem úgy érezni, ez valami ördögi kör: nem akad senki, aki látna bennem fantáziát, ezért igyekszem magamat értelmesen és kulturáltan elfoglalni” – Levélírónk arról panaszkodik, hogy jelenleg nincsen magánélete, mert a munkája túlságosan lefoglalja. Viszont…..
HankyMoody 2012.01.18 10:22:54
@Kata1987: Kibebaszott nagy hi5-ot ide! :)
HankyMoody 2012.01.18 10:36:28
@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Sírok a röhögétől... :)
HankyMoody 2012.01.18 11:09:21
@"Zsu": Tuti ilyen van Tominak is! :)

Végülis, Wolowitz sem buzi... :)

De attól még úgy néz ki! :D
„3 hónappal később egy karácsonyi céges bulin beleül az ölembe és finoman megharapja a fülem” – egy érdekes szexuálpszichológiai tanulmány következik, mely 3 ütős példán keresztül bizonyítja, miért rizikós bevállalni a magányos 30 és 40 közötti…..
„Én nem jósolok nekik nagy jövőt, ha mégis belevágnak. De nem is beszélhetem le róla” – levélírónk öccsére egy rossz hírű nő készül lecsapni. A hölgy házasságról álmodik, és valamiért nem fekszik neki a szimpla együttélés. Most megtudhatod, milyen a…..
„Nem akarok utálatoskodni, nem mondhatom, hogy szakítson vele. Felnőtt nő” – kevés anya ábrándozik arról, hogy a lánya udvarlója majd egyidős lesz vele. Az anyuka fellélegezhetett, amikor 3 hétre szakítottak, de utána minden visszaállt az eredeti formációba. Egy…..
„Hajnali négy körül már világos volt, hogy nem maradunk együtt. Visszakértem a gyűrűt. Úgyse viselte” - a haver véletlenül kihallgat egy beszélgetést, amit nem neki szántak. Kiderül, hogy a csaj már az összeköltözés óta fuldokol ebben a kapcsolatban. Mikor a párja…..
„Igazi tahó volt, mit szépítsem, ahogy az meg van írva, izomagy” - ha meghívsz egy lányt a szilveszteri bulidra, és hangsúlyozod, hogy csak kettesben lesztek, akkor tahóság a hölgy részéről, ha Törley Józsefen vagy Dréher Antalon kívül más férfival állít be. BUÉK…..