Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Oriwalter

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Hasselhoff letérdelne 2015.04.04 17:11:48
A Mitsubishi Klub Hungary facebook csoportjára linkeltek egy német hirdetést. Meg kell mondjam, többszörösen is megérintett. Hiszen a klub facebook-csoportjába is azért léptem be, mert Mitsubishi Sigma tulaj vagyok, már nagyon régóta. És a mobile.de hirdetésében pont egy Sigmát…..
Úgy ültem neki az első galantos posztomnak, hogy megírom a sztorit az autóvásárlás első pajzán gondolatától a jelenig, amikor már néhány hónapja használom az autót. Nem sikerült. Túl göröngyös volt a Galanthoz vezető út, és a vétel utáni eufóriát követő…..
TComment Én, autógyilkos? Soha 2015.02.12 06:18:20
Nem jár hetente Münchenbe százötvennel, tehát nem teszi ki autóját extrém igénybevételnek? Téved. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Oriwalter 2015.02.12 20:11:00
@novothauto:

ABS motorkód, 90 paripa. Fél éve volt egy féltengely cserém, elképzelhető hogy akkor feltöltötték rendesen?
Kuplung csere is nemrég volt a pesti VW-Classic-osoknál, ők is azt mondták nem szükséges a váltóolaj cseréje.
Oriwalter 2015.02.12 20:40:42
@románc cuvée:

Gondolom 20 év után ebben is eperlekvár van :D Akkor felkerül a low prio listára.
Miért van mindenki kibukva azon, ha egy állami vállalat pont úgy működik, mint maga az állam? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Oriwalter 2012.08.29 19:39:42
@BPO654:

Örülök hogy valaki nyitott szemmel jár és használja azt a bőrzsákot ami a nyakára nőtt!!!
A cikk hangvételéből pedig az jött le, hogy örülnöm kéne, hogy nem lóháton kell közlekednem? JA BOCS! Azért mert valaki, valahol a feneketlen zsebeibe önti a milliárdokat nekem kéne hálásnak lenni, hogy legalább 2 és fél óra alatt eljuthatok 60 km-er távolságba??!!
Pont ezért tart ott ez az ország ahol tart, mert mindenki örül annak, hogy legalább ennyije van. Hát én nem örülök és el is fogok takarodni innen külföldre, akkor lehet majd köpködni utánam milyen hálátlan tetü vagyok.
Kolléganőnk, Petra most kezdi a nagy kalandot: jogosítványt szerez, vagy legalábbis megpróbálja. Mivel mostanában többször is foglalkoztunk az autósiskolákkal, az oktatás színvonalával, a szexuálisan zaklató, vagy csak simán türhő oktatókkal, esetleg a távtanulási…..
Oriwalter 2012.08.08 20:40:40
Ricsi elegáns, vasalt, fehér ingben fogad minket. Ő tartja karban a gödi Szorgos Kezek Háza hatalmas kertjét. Keze nyomán gyönyörű mikrotáj született: szögletesre vágott sövény, simára nyírt gyep, sehol egy lehullott levél, bár annak gyűjtését – saját elmondása szerint –…..
Még ma is vehetsz autót hitelre, nem is kell hozzá sok pénz. Mi mindent kiszámoltunk helyetted. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Négy vágyott családi autó a ringben, amelyek áruk miatt inkább csak céges flottákban tűnnek fel manapság. Veri a japán a németet? És a koreai hol jön a képbe? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Mafia 2 MOD SDS Tool GUI 2010.09.11 16:34:00
Ezzel a programmal kibonthatod a .sds fájlokat. Használata: 1. Megnyitod az SDSToolGUI.exe-t. Tovább 2. Felül, a Mafia II Directorynál rá kattintasz a Browse... gombra. 3. Itt betallózod a Mafia 2 főkönyvtárát. 4. Ha meg van, akkor a SDS Foldernél tudsz váltani az sds mappák között…..