Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mty

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 1869. Ohio. Gallia megye.Egy férfi és a lánya sétálgat az erdőben. Ezt az erdőt valószínűleg vadgesztenye alkotta, a kis család pedig terméseket jöhetett szedni ide. A fák közül egy közel három méter magas teremtmény jött elő. A testét gesztenyeszínű bunda borította,…..
Mty 2011.11.27 10:51:03
Érdekes cikk, de ez az állat szerintem vagy kamu, vagy egy "mezei" bigfoot.
Ha jól értem, a különbség annyi, hogy ennek más a színe, és magasabb. Ami a színt illeti, ha belegondolunk, a gorilláknál is vannak különböző alfajok, fajok, mégis szinte ugyan olyanok (béke majdani poraikra). A méret pedig, amíg nem fognak el egy élő Grassmant, csak becslés, egyszerű találgatás. Mondanék egy példát. tegyük fel, félsz az egerektől. Miközben ezt a cikket írod, hirtelen megjelenik a széked alatt egy egér. Azt a kis öklömnyi dögöt biztos vagyok benne, hogy egy 20 centis patkány méretű gigantomausnak fogod vélni. Pókoknál detto. Szerintem ezek egyszerű bigfootok lehetnek ha léteznek.

"És létezik, több nyomot, ürüléket és lakhelyet találtak, hogy csak délibábnak nevezzük."

Nyom... Itt gondolom a láblenyomatokat érted. El nem tudod képzelni, milyen egyszerű ilyeneket legyártani PONTOSAN!. A készítés technológiáját nem szeretném leírni, a National Geographicon van róla egy nagyon szép videó. Az egyetlen bibit a lenyomatoknál a majmokra jellemző rece jeleni, mert az emberi nem jó. Itt 2 lehetőség van: vagy rászánsz pár hónapot, és elsajátítod az emberszabásúak láb struktúráját, vagy bemész az állatkertbe egy kis gipszel, és megkéred a majmokat gondozót hogy csináljon neked egy öntvényt a majmoktól, mert ők a kedvenc állataid, meg hogy az a hobbid hogy állatnyomokat gyűjtesz, és már mindenféle ilyen ritka oposszum, meg medve, meg mindenféle ritka öntvényed van, és már csak a majomé hiányzik.(és adsz neki valami jó bort)

Lakhely. Ennél nem is szaporítom a szót, a haverokkal egy nyári délutánon simán ilyeneket, és hogy a maradványok meglegyenek, viszünk be tehén magzatburkot, meg elütött állatokat az út széléről.

Ürülék. Oké, ebbe nem mennék be. Hogyha azonosítják hogy mitől lehet, akkor miért beszélünk még mindig kripditről?

Szóval szerintem hoax. Vagy bigfoot, de amíg az sem elismert lény, addig inkább kamu egy a kétajtós nercbundába tekert szekrény.
Üdvözlök mindenkit.Egy khm, érdekes hírt osztanék meg veletek. Lehet hogy mostantól homokos kriptid lényekről is fogunk írni?...De inkább elmagyarázom. A mai napon, 2011 szeptember 6-án, Sri-Lankában megtámadott egy rendőrt a helyiek által méltán rettegett és hírhedt Grease…..