Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TinaKrisz

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos egyre kevesebb nyomtatott magazint veszek meg. Gyakran már csak akkor vásárolok valamit, ha limitált szériás vagy valami különleges lapszám. A júniusi W Magazin címlapja azonban annyira tetszik, hogy muszáj lesz beszereznem. Julia Roberts és Tom Hanks annyira jól néz ki, hogy…..
A hivatalos London Fashion Week mellett párhuzamosan egy másik esemény is fut, a Vauxhall Fashion Scout. Ugyanúgy bemutatókkal, prezentációkkal és installációkkal várják a sajtó képviselőit, annyi különbséggel, hogy itt meg a kevésbé sztárolt, de annál tehetségesebb fiatal…..
TinaKrisz 2011.09.18 20:41:21
Ha máshonnan nem is, a TV2 Divatkreátor című műsorából biztosan ismerősen cseng mindenkinek Sármán Nóra neve, hiszen ő nyerte a műsor első szériáját. Nem ez volt és lesz azonban a legnagyobb elismerést kiváltó jellemzője Nórának. Itt van rögtön példaként a 2011-es…..
Iris Apfel a kedvenc divatikonom 60 felett, imádnivaló, ahogyan valaki idősebb korában sem dobja a szemétbe a színes, vidám dolgokat, felcserélve azt egy mamuszra meg egy otthonkára. Az utcán nagyon ritkán lát az ember igazán elegánsan, vagy éppen fantáziadúsan öltözött…..
Azt hitted, hogy csak a nyár trendje lesz a "colorblocking"? Hát nagyot tévedtél. Idén ősszel ugyanis élénk színű kabátok fogják ellepni az utcákat. Élen jár ebben a trendben a Burberry, rikító narancssárga és élénk zöld darabjaival. A trendet azonban már az…..
1. Beyoncé élénknarancs színű, aszimmetrikus Lanvin ruhája - és az énekesnő arcáról áradó angyali mosoly (innen is gratulálunk neki a babaváráshoz) abszolút elsővé teszi számomra ezt a szettet. De persze csodásak voltak az ékszerei és a haja is (meg a D&G csillogó…..