Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szaba robi

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Társadalmi Felzárkóztatásért felelős államtitkárság     Fliegauf Bence Csak a szél című filmjének háttere    Fliegauf Bence Csak a szél című filmjét a romák ellen 2008-2009-ben elkövetett…..
szaba robi 2012.02.19 19:21:06
"2008. július 21-e és 2009. augusztus 3-a között nyolc alkalommal cigányok által lakott házakat ért támadás"
Nem a házakat,hanem a cigány/roma embereket támadták meg!
" Mind a nyolc esetben tölténnyel és / vagy söréttel lőttek a támadók a házakra, három helyszínen Molotov-koktélt dobtak rájuk. Három esetben csupán a házat rongálták meg és személyi sérülés nem történt, öt esetben szenvedtek a ház lakói könnyű vagy súlyos testi sérülést, ezek közül négy esetben a támadások halálos áldozattal is jártak. Összesen hat haláleset történt, négy személy sérült meg a bombatámadás során (hárman súlyosan, egy személy könnyebben). "
...Három esetben csupán a házat rongálták meg...
Vicces államtitkárság a csupán szóval jellemzi a támadásokat.Mi lenne a reakciója nem roma házak esetében?Kommunisták támadásától,terrorista akciókig ordibálna és állam minden rendőre ott tolongna.Mi történt ezekben az esetekben?Mentős tévedéstől,a nyomok felületes kezeléséig,sőt eltüntetéséig minden csak szakszerűség nem. Ilyesmiket nem emleget a levél.Miért?
Hat halálesetet bombatámadás okozott,írja a levél.Előzőleg meg töltényről,sörétről.Molotov koktélról tett említést,akkor hol volt a bomba?
A hat + négy halálos áldozat is csupán?
Na jó hagyjuk.
Miért csak angol nyelven érhető el a Roma stratégia?Itthon csak a náci,igen nacionál szocialista vonulgatások látszanak,mind Gyöngyöspatán,mind az úgynevezett büszkeség napján.
"külön államtitkárságot hozott létre a társadalmi felzárkóztatás feladatának ellátására".Mit csinált ez a szervezet eddig?Mennyibe került a fenntartása?
Könnyű hivatkozás a tartalom meghatározása nélkül.
Gyenge levél volt,de alkalmas volt egy film lejáratására.A titkárság kövesse meg a film alkotóit és hitelesen tájékoztassa a félretájékoztatott berlini filmfesztivál nézőit és zsűrijét!Ez lenne a minimum.
Gumikrumpli barátom ma lelkesen posztolta, hogy sok száz véradás után életében először találkozhatott is azzal, akiben az ő vére (is) folyik. Kértem írja meg, és láthatóan annyira fontos volt neki a találkozás, hogy alig 20 perc múlva, már kész is volt a…..