Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gergerke

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világ legszennyezettebb fővárosa Peking is figyelmezteti Kínát arra, valamit tenni kell az üvegház hatású gázok kibocsátásának csökkentésére. Az ország vezetése, elöljárói is tisztában vannak azzal, hogy a felfokozott környezetszennyezés negatív hatással van a globális…..
Tavaly közel ugyanezzel a címmel készült hasonló válogatás. Azóta több tízezer újabb fedélzeti kamerás felvétel került a videómegosztó oldalakra, többségük 2014-ben is Oroszországból. Az alábbi felsorolásból a nagy kaukázusi bunyók, tömegbalesetek és rendőrös hajszák…..
gergerke 2015.01.02 18:00:22
@Krisi: A kamerás autó teljesen szabályos volt a belső sávban, arra várt hogy eltakarodjon az előtte lévő cammogó, hogy gyorsítani tudjon, betartva a követési távolságot, és a jobbról előzési tilalmat
A Time magazin minden évben sorra veszi azokat a találmányokat, amelyek az adott esztendőben a leginnovatívabbnak, vagy éppen a legszórakoztatóbbnak bizonyultak. A 25-ös listából szemeltünk ki tízet, amely a leginkább felforgatta a világot, vagy legalábbis elég érdekesek, hogy…..
Bedübörögtek újra a moziba gyermekkorunk kedvenc akciófilmsztárjai, és bár a pénztáraknak tuti bukás lesz A feláldozhatók 3. része (melynek legfőbb oka, hogy már egy hónapja fent van a screener a neten, csak az nem nézte meg, aki nem akarta), de ettől függetlenül szerintem nem…..
  Napjainkban egyre többen fordulnak el a hagyományos orvoslástól, mely sokszor személytelen, mely nem törödik az emberrel összeségében, csak egy adott dologra keresi a megoldást. (kép forrása: http://www.gratula.hu) Talán még páran emlékeznek a jó régi háziorvosokra, akik…..
Nem dolgozna együtt szívesen sem romákkal, sem melegekkel, sem testi fogyatékkal élőkkel a magyar munkavállalók jelentős része - olvasom a Gemius és a Nyitottak vagyunk közösségi kezdeményezés által nemrégiben végzett felmérés eredményét. Igen, a magyar munkavállalók zömét…..
Olvasgatjuk a kommenteket a blog.hu-n, a Facebookon, és persze hatalmas az ellenzékiek túlreprezentáltsága - de ez ne tévesszen meg minket. Az agresszív kommentelők lámpavasat, elszámoltatást ígérgetnek, ám valójában annak örülhetnének, hogy az ő pártjaik úszták meg…..
A minap fogták magukat a MAHASZ illetékesei és hírlevél formájában kipostázták a nagyvilágba a 2011-es évre vonatkozó összesített lemezeladási listáikat. Nem, itt még nem ér röhögni. Tehát több lista is van, de elég ha csak egyet veszünk, az Összesített album- és…..
Belsőség Nepperlecke, 1.rész 2012.02.22 17:20:00
Legyen ön is gátlástalan nepper, pár apró lépésben:1. szerezzen be külföldön egy közepesen lepusztult SL500-ast2. ideiglenes német rendszámmal és biztosítással hozza be az országba3. tekertesse meg az órát egy profival, hadd szóljon4. locsolja le szilikonnal, takarítsa ki5.…..
Egyetlen év alatt 400 százalékkal nőttek a regensburgi PG Gmbh. bevételei, miután piacra dobta a BlackTrail nevű termékét. A limitált szériás, csúcstechnológiás kerékpárral a német cég betört az amerikai piacra, és Németország legnagyobb kereskedői is bevették kínálatukba…..