Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Coyote05

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A nagy pénz számolgatások mellett mennyi idejük van ezekre a faszságokra, nem?  A deákferences dedikált autogramkártyából kéne nekünk is, de a videóból nem derül ki, hogy hol lehet rajongónak jelentkezni. Viszont a hülye molinójukat sikerült jó pronyó módon belógatni.  ..
Alekosz nem dolgozik, viszont sokat pihen. Pihent agyával most azt találta ki magának, hogy sakkozással fog haknizni a jövőben. Nagyjából így kell elképzelni a fergeteges showműsort: – Az első lépés az volt, hogy a Magyar Sakkvilág címlapján szerepelek, de el tudok…..
Tegnap még  nem tudtuk, de ma már olvasható a Borsonline-on, hogy valójában mi, és miért borítja Jimmy Fia Krisztián testét. Azon túl, hogy tizenhárom évesen tetoválták először (MI A FASZ?), képes volt a siófoki Beach House logóját magára varratni. Epic! – Az első…..
Hopsz! Elvileg régi, persze akinek van némi élete az interneten kívül is az talán nem fog hisztizni, hogy máááár láááááttaaaam rééééééégi (nem őőőő volt a képeeeen nem egyedül volt a lakásooooon nem volt friss a törölözőőőőőő!)…..