Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gwahyr

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ehhez a módszerhez igazából még a befektetési lehetőségek általános ismeretére sincs szükség. Csak bizonyos fokú anális toleranciára. Az Új Mexikó-i David Eckert egy átlagosnak induló közúti ellenőrzés során gyanúsnak találták a járőrök.  Az feltételezték,…..
Gwahyr 2014.01.20 01:30:35
@Csakjoaruk Webáruház: Van, ahol elég, hogy mexikói vagy.
Viszonylag nagy sikert ért el tegnap labdarúgó válogatottunk Törökország legyőzésével. Jól is játszottak a srácok, a törökök meg csak kapkodták a fejüket, ahogyan az élő adást nézve én is. Mi a retkes fenéért közvetített úgy az MTVA, hogy egy utolsó…..
A Puskás-stadion utolsó kettős rangadója vasárnap egyesek szerint több nézőt érdemelt volna. Szerintem meg több futballistát. Mert abból keservesen keveset láttunk, sajnos már az öregfiúk meccsén is. A magyar labdarúgás mostanában érkezett el abba az időszakába, amikor már az…..
Gwahyr 2011.08.31 10:59:27
@Tzimisce: Igazad van abban, hogy a sikeres sportágak jobban megérdemelnék a támogatást, de vizsgáld másképpen.
Kajak kenu: VB-n és EB-n kívül nem mozgat meg sok embert, akkor is mondjuk tízezret.
Vízilabda, kézilabda: Szintén pár ezer ember a válogatott meccseken, a klubcsapatoknál annyi se.
Vívás: Fogalmam sincs. Nem tudom elképzelni, hogy több ezer ember megy el szurkolni egy vívócsapatnak.
Egy focimeccs önmagában megmozgat 2-3000 embert. Egy hétvégén van 8 meccs, az 16-24 ezer ember majdnem minden hétvégén, plusz válogatott meccsek, esetleg a klubcsapatok 1-2 nemzetközi meccse is sok embert vonz a színvonalhoz képest.
Ha a foci nálunk is világszínvonalú lenne (ld.: Spanyolo., Néo. NBr. Olaszo. stb.) akkor hétvégente százezrek mennének ki meccsre. A többi sportban, ahol az élen vagyunk, ez soha nem fog előfordulni.