Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Building

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Míg a reptereket városokról vagy híres egyéniségekről szokták elnevezni, addig a fel- és leszálláshoz használt pályákat a Föld északi mágneses pólus alapján nevezik el.     A merevszárnyú repülőgépeknek az a legjobb, ha fel- és leszállás közben szembe fúj a…..
Lezárult a Daazo és a Jameson közös pályázata, amelyre egy ismert film 60 másodperces verziójával lehetett nevezni. A zsűri (sorai között Kocsis Ágnessel és M. Tóth Gézával) kiválasztotta a győzteseket. A 18 év alattiak kategóriájában Tímár Gergely PSYCHO csirkéjét…..
Modorosblog A vidéki Mamáéknál 2010.03.24 07:00:00
-Na jól van akkor, Gabikám. Üdvözlöm Apádékat. Mondd mëg a Ferinëk, hogy majd a hétën benézëk valamikor pár liter Ezërjóért. -Átadom, megmondom. Köszönjük szépen, viszlát. Srácok, gyertek, leszállás! Köszönjetek el a buszvezető bácsitól. Irány a Kossuth Lajos…..
Building 2010.03.24 13:23:16
@Kermit: "Ropogósra sütöm a pecsenyét, hogy az uram ne szeressen más menyecskét"!
"Nincs a nőnek nagyobb ajándék, mint egy őszülő férfi halánték!"
Én is kérek még szőttes feliratokat!
Én nem tudom, miért, de nagyon el van cseszerintve ez a világ. Egyszerűen nem lehet normális pasit találni. De tényleg képtelenség, mintha kiirtották volna őket a föld színéről. Elmesélem a kálváriámat, hát hogy okuljatok, meg hogy tudjátok, mire érdemes figyelni. Ott kezdődik…..