Regisztráció Blogot indítok
Adatok
absolvent

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több nap, mint kolbász, mégis egyre másra nyitnak a borra kiemelt hangsúlyt fektető vendéglátó helyek. L'Enoteca, Winebar, Drop Shop, Fuchsli 1.sz. Borgyógyászat, DiVino – nyitási sorrendben talán ezek az ismertebb és legnépszerűbb helyek. A közelmúltban a Ráday utca és a…..
absolvent 2011.08.30 18:12:35
Kedves Weér Yvo,
sajnáljuk, hogy nem vette a fáradtságot érdeklődni az írásában felvetett kérdései hátteréről a helyszínen. Akkor nem lenne ennyi „állítólagos”, „aki tud, szóljon” meg „nem tudom” az írásában. Ha csak annyit tesz, hogy ellátogat az Absolvent honlapjára (
www.absolvent.hu), akkor is minden bizonnyal megtudja, mi a helyzet az Absolvent elnevezéssel, a kenceficékkel, és a borokkal - azok véleményéből, akik előbb megkérdezték, és utána tették közzé az információt.
A találgatásokat, építő jellegű (mi annak vesszük) kritikáját persze köszönjük, viszont nem feltétlen kívánunk minden esetben másokra hasonlítani, hiszen nekünk van saját, egyedi koncepciónk is.
Ami a borválogatást illeti – arról a borászokon kívül több, elismert magyar borszakértő szólt elismeréssel, akikkel folyamatosan konzultálunk, és akik közül jó néhánnyal személyesen is ütköztetheti véleményét az Absolvent havi rendszerességű rendezvényein. Szívesen látjuk, és amennyiben igényt tart rá (kibújik az inkognitójából) szívesen informáljuk ezekről. A nélkül is szeretettel várjuk, mondjuk egy magyarádi mustos fehérre, vagy egy fehér bakatorra, pár frissen készült péksütemény és finom kencefice mellett, amelyeket máshol nem talál.
Üdvözlettel: Az Absolvent csapat