Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kántor a veréb

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MTV Híradó – A nap legfontosabb hírei, 2011. augusztus 29. 19:30, részlet a 25:16-tól kezdődő bejátszásból: "Itthon egyre népszerűbb a futsal, vagyis a teremfoci. A tavalyi Európa Bajnokságot ezrek nézték, és egyre több a csapat is a szeptemberben induló bajnokságban.…..
Kántor a veréb 2011.08.30 18:15:35
@egyérintő:

Értem én, hogy mindenki magából indul ki, de hagy oszlassak el mindjárt az elején egy súlyos tévedést: vezéretek nektek van, ti hisztek abban, hogy aki nincs velünk az ellenünk, hogy egy a tábor, egy a zászló, ésatöbbi.

Mi itt, akik kritikus szemmel nézzük ami az orsázgban zajlik, egyszerű állampolgárok vagyunk, akik nem hülyék annyira, hogy bármelyik párt el tudja hitetni velünk, hogy ő az egyetlen és igaz, ennek köszönhetően ugyanúgy észre tudjuk venni a hibákat az "elmúltnyolcévből" mint az elmúlt egy évből. Tudom, hogy számodra ez felfoghatatlan, de az emberek többsége ilyen és most kapaszkodj meg: az emberek többsége nem szavazott a Fideszre.

Valószínűleg azért mert nekünk nem kellett az öszdi beszédet hallanunk ahhoz, hogy tudjuk Gyurcsány hazudik, mint ahogy Orbántól sincs szükségünk hasonló "beismerésre", attól még pontosan tudjuk, hogy ő is ugyanúgy hazudik. Ehhez nem kell ám nagy tudomány, elég összeolvasni hogy mit mond hétfőn, majd mit mond kedden és ha a kettő nem egyezik (márpedig nem) akkor az illető hazudik.

Ami az igazság drága barátom, hogy most egy pontosan ugyanolyan hazug, korrupt, szemét kormányunk van mint az "elmúltnyócévben", azzal a különbséggel, hogy most teljhatalom van a kezükben, amivel maximálisan vissza is élnek, miközben az ország ugyanúgy száguld lefelé a lejtőn.

Végezetül csak annyit mondhatok: pár év múlva, baromira hülyén fogod érezni magad, amikor visszaolvasod a mostani hozzászólásaidat.