Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ezustsilver

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt megnézhetitek az eddig nevezett videókat, beküldési sorrendben. 1. Moviemania: Sulihuligánok   2. Bütyökkapitány: Stuart - Visszapörgetett élet   3. Junior: A Titanic nyomában   4. xX18RolandXx - Wolverine   5. Filmkritikus állapot: A Maszk fia   6. Riki:…..
Elérkezett a perc, amikor "hivatalosan" is lezárjuk az Ötödik Filmelemző Oscar nevezési idejét. Mostantól több videót már nem fogadunk el. Aki még mindig csak félig van kész, az se csüggedjen, több mint valószínű hogy jövőre is lesz Oscar! ;) Összesen 16 videó érkezett,…..
ezustsilver 2014.10.17 18:00:25
Akkor eljött tehát a negyedik Filmelemző Oscar-t lezáró pillanat. Összesen 18 videó érkezett, ami elég szép szám. Mennyiségben úgy néz ki, ez a verseny is méltó a korábbiakhoz, a minőségről pedig valószínűleg a hétvégén (vagy jövő hét elején, attól függ, hogy tudjuk…..
Mozik terén már csak kevés érintetlen terület maradt nekem. Életem során voltam már az egytermes retróstól (a jó öreg Olimpia), halom multiplexben, vetítésre szinte alkalmatlanban (Kino), sőt, egy sajtóvetítés erejéig még meg is nézhettem az elég felejthető…..