Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-Gege-

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kiskutyáknál különös figyelmet kell fordítani a megfelelő táplálék kiválasztására és adagolására. A növekedésben lévő szervezetnek nagyon nagy szüksége van jó minőségű tápanyagokra. Mi is úgy döntöttünk, hogy nem az ő kajáján fogunk spórolni, és prémium…..
Cooper a tegnapelőtti napon életének egyik igazán fontos mérföldkövéhez érkezett: megismerkedett leendő jó barátjával, a klikkerrel. Ő még nem is tudja, de az elkövetkezendő időkben sok-sok percen, órán keresztül fogja nap mint nap hallani a számára egyenlőre még semmit nem…..
-Gege- 2011.05.12 10:36:32
Üdvözöllek a blogomon Kedves Látogató!  A téma egyszerű, de érdekes és izgalmas: egy rendkívüli kutyafajta, a border collie és e fajta egy képviselője… Cooper, a kutyám.  A történet régen kezdődött, jó pár éve, amikor is először találkoztam ezzel a…..
-Gege- 2011.05.12 10:34:58
 A legnagyobb társadalmi probléma az emberi kapcsolatok szétesése! Mitől lehet ez? - erről fogunk folyamatosan beszélgetni -   Ez a cikk csak a lányoknak szól! #1A következő kijelentésem nem vicc!!!"A hosszú éveim és annak tapasztalataim során ráébredtem arra,…..
-Gege- 2007.10.09 12:16:59
A legnagyobb társadalmi probléma az emberi kapcsolatok szétesése! Mitől lehet ez? - erről fogunk folyamatosan beszélgetni -Miért fontos a szerelem? Ez egy klasszikus kérdés. Sokan mondják, hogy egy teljesen felesleges dolog. Miért is gondolják ezt? Nézzük meg, miként vélekednek…..
-Gege- 2007.09.30 20:51:58
-Gege- 2007.09.30 23:58:23
A legnagyobb társadalmi probléma az emberi kapcsolatok szétesése!Mitől lehet ez? - erről fogunk folyamatosan beszélgetni -   Nem mindenki az, mint aminek látszik!Az élet NEM igazságtalan! Még ha sokszor úgy is érezzük, hogy az élet nem mindig a megfelelő partnert sodorja az…..