Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zoliologia

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A Mai Manó Házzal karöltve, kíváncsiak voltunk, hogy szerintetek, fotósok szerint, mi jellemzi a harmadik évezredben Magyarország fővárosának mindennapjait. Ezerötszáznál is több pályamunka érkezett, így a a zsűrinknek több időre volt szüksége a döntéshez, de a Magyar…..
zoliologia 2011.08.31 10:41:42
nGyuree----Nekem volt egy hozzáállásom ehhez a pályázathoz,és lehet rossz volt,de szerintem ha pozitív,legyen pozitív akármilyen sablonos is,de ha az szép,gyönyörű,érdekes,látványos,és pozitív akkor nincs baj.Én viszonylag sablonos képekkel indultam talán,de mindent el lehet mondani róluk,csak azt nem hogy nem pozitív.Végig nézve az 1500 képet a képek 80 %-a egyáltalán nem kidolgozott,és nem pozitív.Engem ez szokott kiakasztani a pályázatoknál.Még indulok 1-en,aztán befejeztem.Ott volt a Máv-épületek pályázat.Miket adtak be?Képeket sínekről,meg sínek melletti virágokról,meg mozdonyokról stb.Ennyire értetlenek az emberek?De ott legalább a győztes 3 kép arról szólt amiről a pályázati kiírás.Épület fotók nyertek.(mondjuk abból 1 megint atomszánalom volt,és még 1 volt ami,,hátt inkább hagyjuk..)Na de az amikor a zsűri válogat be a díjazottak közé olyat aminek nincs köze a pályázathoz.....
Én azt gondoltam a zsűri tényleg szép,pozitív töltetű képekre kíváncsi (mondjuk nem kell feltétlenül szépnek lennie),és lehet hogy csak egy Budai vár-as meg városligeti,meg Megyeri hidas képpel stb. neveztem,de a váras,meg a ligetes képem már erőteljesen bejárták az amatőr fotósok körét,elég népszerűek és elismertek,kiállításon is szerepelt a 1 ezekből Ausztriában.És most itt nem arról van szó hogy nem nyertem,mert gondoltam hogy 1500 kép közül nem az enyémek fognak nyerni,de bátran vállalom a képeimet,mert a pályázatnak maximálisan megfelelnek,szemben a díjazottakéval.

"A zsürinek ezek a pályamunkák tetszettek, még akkor is ha semmi közük a pozitivumhoz, nyilván azért nem választottak pozitivabb képet mert nem volt..."----Péter ezt most ugye nem gondolod komolyan?
Amúgy persze meg van az elmélet erre is,de az már nem publikus:)

Amúgy meg ha már romák,akkor Balogh Zoltán- Élet az Illatos úton sorozat,ami bejárta az országot azt hiszem.Profi sorozat.
zoliologia 2011.08.31 10:49:12