Regisztráció Blogot indítok
Adatok
flynn

1 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak nem az első igazán jó Alien(s)-játékkal lesz dolgunk hamarost? ..
flynn 2011.08.24 13:12:26
@zsommand: végre valaki, akinek a játékmenet és a fun factor fontosabb a grafikánál.
flynn 2011.08.24 13:22:06
@Wostry Ferenc: oh, a válaszodat benéztem, sry. a másik amúgy nem szervesen ide kapcsolódott, inkább csak általánosan. tudod, beugrott a sokéves játékújságírói múltam, amiből a mai napig nem értem, hogy sok munkatársam és ezerszer több olvasónk hogy a fenébe tudott leborulni übergrafikájú, de minden más téren borzalmas játékok előtt :).
flynn 2011.08.24 13:59:15
@Wostry Ferenc: nekem az tök nagy csalódás volt minden szempontból. ha nagyon félelmetes játékról akarunk beszélni, akkor a condemned: criminal origins, vagy a silent hill 2 jöhet szóba.
A majmok bolygója franchise-t, amit a ’70-es években kínosan sokáig hagytak haldokolni, pont 10 éve próbálták újjáéleszteni Tim Burton segítségével, de a stúdió szigorúan figyelő szemei alatt a szürreális mesék mondója csak megbecsteleníteni tudta a hullát. Erre jön ez…..
Csak elöljáróban: az Agave jelenleg felmérést tart arról, mely Philip K. Dick könyvet tartjátok a legjobbnak. Érdemes szavazni! Dick utolsó, befejezett műve már halála után jelent meg, 1982-ben. A mű a Valis–trilógia része, amely most már sosem lesz teljes.A történet…..
4/4 Próba 2011.07.19 16:44:00
 1 2 3..
New Kids On The Blog Re 2009.03.15 12:00:00
"buzi+newkidson+", "bam+margera+sapka" Ilyenkor érzem, érdemes még ide írni. Rég történt itt bármi, nem is tudom, meddig fog(ok) (ki)tartani, mindenesetre itt a folytatás. A Farm, ahol élünk első évadjában van az a rész, amikor Charles bemegy a VÁROSBA, és…..
molot navrud Retro vs. nosztalgia 2007.04.01 22:38:00
Megfelelve szép hagyományunknak, miszerint minden kulturális áramlat - egy nagyon vékony réteget leszámítva - több éves késéssel érkezik meg hozzánk a jóval előrébb járó, nálunk szerencsésebb nyugati és egyes távol-keleti országokból, az elmúlt pár évben itthon is divatba…..
Az megvolt, hogy Cartman seggébe valami műszert dugtak a földönkívüliek? És az, amikor a Sátán análisan inzultálta Szadámot? Vagy amikor Steve Irwin rájával a mellében ment maszkabálba? Igen, a South Park ilyen, a kissé infantilis kaki-pisi-kuki-puni beszólások mellett…..
izborn dimlite - this is embracing 2007.02.06 12:23:00
Sonar, nov 2006LockedLullaby For Gastric UlcerSophisticated Youthpower feat. Buddy LeezleOuternational Duet feat. Gaby Hernandez130 Seconds Glimpse (Interlude)Hungeryears & Advanced CommunicationOh Star... (Interlude)Bougainvillea ChamberCosmic Echoes In The Mockery RoomThe Way Blood TravelsThe…..
flynn 2007.02.09 22:29:36
Ricky Tick Records, dec 2005Blue Cycles (with Okou)Trading Eights Interlope This Could Be The Start Of Something (with Mark Murphy) Straight Up Three Corners Case Study (with Okou) Lighthouse Before We Say Goodbye (with Mark Murphy) Unsquare Bossa Devil Kicks, The Jamming (With Mr.…..
Lássuk be, hiába vezetik az eladási listákat, a legtöbb mixlemez szar. Az bennük a szar, hogy összepakolják az elmúlt fél év slágereit, amiket amúgy is már mindenki ezerszer hallott, ezért semmi olyat nem képesek adni, ami maradandó élményt nyújthat. Különben is, a netről…..
Milyen zene szóljon a huligánok mp3-lejátszójában? Milyen számokat hallgassunk, ha rohamrendőrökkel szeretnénk összecsapni, illetve utána a mentőautóban? Keressük a tökéletes playlistet. Slayer – Raining Blood Ez a klasszikus darab tökéletes arra a pillanatra, amikor…..