Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsebóra

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az MTVA zseniális reklámkampányba kezdett, hogy megmutassa amije van, és azt is, hova tart. A Paint-tanfolyam mentőfeladatának tűnő plakát szerint egyenesen az égbe, vagy még tovább. Ha elhisszük, hogy az emelkedés nem csak a bukás előtti pillanat, hát a stratoszférában lesz a…..
Zsebóra 2011.08.29 20:04:12
@popocatepetl: ja hát persze, nyilván valaki ingyen tervezi ezeket, a Nemzeti Együttműködés Rendszere továbbá a A Nagy Dicsőséges Fülkeforradalom tiszteletére. Ennyire kétségbeesetten azért nem kéne védeni a Szeretett Vezéredet. :)
Zsebóra 2011.08.29 21:50:19
@popocatepetl: Jujj! Agyvérzést ne kapj itt, nem venném a lelkemre :) Annyira hihetetlen, hogy a Fityesz tábor csak ilyen egybites droidokat termel ki magából mint Te. A legenyhébb iróniára is habzó szájjal reagál, csípőből hazaárulózik és alapból komcsinak vesz mindenkit aki nem tapsol felállva a Szeretett Vezírnek. És egytől-egyig mind ilyenek vagytok, hihetetlen, mint valami robothadsereg. :)

Ja és persze biztos belsős csinálta, talán a talpig becsületes, szépemlékű Ezüsthajó Kft-től átvett néhány ügyeskezű dizájnert az MTV, a sok-sok Echo TV-s meg HírTV-s, véletlenül sem elfogult kolléga mellé. :)

Folytathatnám még, de nem akarom, hogy zárlatot kapj! :)
Zsebóra 2011.08.29 22:28:41
@popocatepetl: Huhú! Ne hagyd abba! :))))

Remélem tartogatsz még a tarsolyodban valami ütős kis jelzőt, nem hiszem el, hogy az elmebeteg, hazaáruló, elvbőlcsaholó komcsadék prolival kimerült a készlet! Biztos van még valami a Fityesz szótárban! :)) Amúgy hol lehet tanulni ilyen frankó kifejezéseket? Fent vannak a fidesz.hu-n valami PDF-ben? :) Ki kéne ezeket is lógatni minden közintézménybe mint a NENYI-t!

Mondanám, hogy sose szórakoztam még ilyen jól, ha nem tudnám, hogy te szerencsétlen közben idegbajt kapsz, szóval emberbarátiságból nem mondom (pedig így van :))