Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ákos-86

0 bejegyzést írt és 257 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!   " Nincs jó taktika!! szerencséd van nyersz, nincs szerencséd buksz! " (Adamo Coulibaly 2168as szorzó)  ..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "A kis szorzójú eseményeket ugyanúgy kell elemeznünk, mint a többit ... Ha nem hajtjuk végre: bukáshoz vezethet a fogadás!" (Hambi)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "A korong rizikós sport,mert mindig valami váratlan eredmény talál napvilágot." (Gepárd)..
Találja meg mindenki a saját békéjét, és töltse szeretetben az ünnepeket !..
Ákos-86 2012.12.24 10:46:31
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    ""A fogadóiroda célja és egyben feladata az, hogy a fogadó ne gazdagodhasson meg belőle. A játékosnak viszont arra kell nagyon figyelnie,…..
Ákos-86 2012.12.19 13:41:33
@Hawk984: Akkor lehet megbangult a bwin! :D
Ákos-86 2012.12.19 14:16:10
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Az ember keveset tanul a győzelemből, és sokat a vereségből" (sebig)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    ""Csak akkor leszel jó vadász, ha nem mindenre lősz, mi mozog! " (tuti1x2)..
Ákos-86 2012.12.12 11:26:11
@laca91: Gratula! ;)
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A tipp kezdetét a bátorság, a végét a szerencse vezérli."  (bukméker no.1)..
Ákos-86 2012.12.06 11:32:01
@Pimpa_: Juvét én is raktam, Valenciára meg 1-0-ról V-t tettem (5.20-ér), az vitte a tegnapit, na meg a Cagliari D-m (4-2 lett)+ Chelsea 0-2-ről D se jött! Sajnos!
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A lényeg hogy a "győztes" szorzó legyen megtalálva,lehetőleg minél több. meg hogy az iroda sorozatos veszteséget legyen kénytelen…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Szerencsejáték, türelemjáték." (Afterforever)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Gazdálkodjunk jól a nyereményünkkel,mert ha ez nem sikerül akkor azt nem örökbe kapjuk, hanem csak kölcsönbe" (Walter Sobchek)..
Ákos-86 2012.12.01 16:06:40
@Valenciafan: Köszi! ;)
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "nie straszne nam losu wyroki dzielnia do przodu staniamy kroka" lengyel átírásról magyarra: "IJESZTŐ SZÁMUNKRA AZ ÍTÉLETEK SORSA, ÁM BÁTRAN LÉPÜNK…..
Ákos-86 2012.11.30 08:48:51
@Tweener: Valamit kell, mert játék nélkül nem lehet! :) De még konkrétumok nincsenek!
Ákos-86 2012.11.30 08:52:09
@Tweener: Meg sokszor már elkeserítő, hogy (majdnem) mindig egyen megy el... Elmegy a kicsi szorzó is és a nagy is!
Ákos-86 2012.11.30 08:59:18
@Splitboy: Reméljük! Sok sikert mindenkire! ;)
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Ésszel, ne hévvel " (tuti1x2)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Nem lehet az,hogy csak adunk, előbb-utóbb nekünk is kapnunk kell!" (szotyis11)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A sportfogadásban a jó és a rossz kézenfogva jár - csupán a fogadón múlik, hogy saját maga hogyan jár..."  (Angelina87)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A lényeg hogy a "győztes" szorzó legyen megtalálva,lehetőleg minél több. meg hogy az iroda sorozatos veszteséget legyen kénytelen…..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Minden a fejben dől el !"  (Gepárd)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " Ha érzed tenni kell, ha nem érzed hagyni kell ! "  (TippGirl)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! " Nem lehet minden nap nyerni, de veszíteni sem ! " (Peesteekee)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Szerencsejáték, türelemjáték."  (Afterforever)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Nem az számít ki játszik jobban és kinek van több helyzete hanem a végeredmény" (ТорпедоNN#99)..
Ákos-86 2012.05.30 17:31:39
@Pannonymous: Remélem, nekem is kellene H-ba :/
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Az, aki azt hiszi, hogy boldogul a többiek nélkül, téved, de az, aki azt hiszi, hogy a többiek nem tudnak boldogulni nélküle, még jobban…..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A meglepetés kikerülése, vagy eltalálása, ez a mi feladatunk."  (HANNIBAL179)..
Ákos-86 2012.05.18 10:27:09
@CarmeloA7: Én u.e. a meccsekre gondoltam, és nekem is a Cantu tűnik neccesnek, aztán ki tudja... A másik kettő sztem sima...
Ákos-86 2012.05.18 10:33:40
@CarmeloA7: Vagy ahelyett valami teniszt berakni, de ott sem tudom ma melyik a biztos... Mondjuk annyira nem is vágom a témát, persze a név alapján azért ismerem őket, de hogy ki milyen terepen hogy játszik, forma, stb... azt nem tudom! :)
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A sportfogadás nem szabályokon és elveken múlik, szerencsén. Akinek szerencséje van, az nyer" (FortuneBet)  ..