Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cinnamon88

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szegasztok! Huh.... bevallom, hogy habár a Naruto Shippuuden animét nem nézzem, az opening-eket és ending-eket mindig megszoktam nézni. És hát ma láttam az új opening-et.... csak annyit mondok, hogy mondtam, hogy a Shippuuden (most már csak Shittuuden) nem csak egyre sz*rabb és…..
Cinnamon88 2011.10.08 15:36:23
Cinnamon88 2011.10.09 13:41:10
@Mangekyo22: Nem is neked címeztem, bocsi, ha neked ez jött le. :)

Ez a rajzolás... Örülök, hogy már nem nézek Shippuudent. Komolyan mondom, a manga igényesebb, mint ez...
Szegasztok! Sokat kellett várni, de itt van a legújabb "hónap témája", melyben egy eléggé érdekes dologról fogok írni, méghozzá a cenzúráról. Természetesen maga a cenzúra nem mai dolog, nagyon sokszor használták az emberek (főként a szélsőséges ideológia…..
Sziasztok! Nos megint csak elérkezett az ideje hogy hónap témája rovatot készítsünk. Ez alkalommal én próbálok meg témát írni aminek egy igen érdekes témát választottam. Méghozzá azt hogy milyen hatással vannak az animék más országok rajzfilmjeire. Vágjunk is bele.  …..
Sziasztok! Ezuttal egy jó kis love animéval jövök,és már most szólok hogy felejtsetek el mindent amit tudtok a love animékről mert ez merőben kiforgatja őket! Mai alanyom a Lovely Complex c. Anime!                        …..
Sziasztok!Jövő héten indul az első sorozat a nyári animeszezonból ami a Blood-C lesz. Lehet hogy Mangekyo nem volt annyira oda érte első látásra engem mégis elkezdett érdekelni a sorozat merthát ez tünik a legjobbnak az egész szezonból hamár nagycsöcsű ninja animét meg ujabb…..
 Nos, remélem, soha nem fogom látni az Amerikai verziót, de itt a szereplőgárda, ami már szinte hivatalos. Az infót az SG.hu hírportálról szedtem le még egy hónapja, most van időm megmutatni. Kössük fel a gatyát, és lássuk!Yagami Light - Chase…..
Zöld Lámpás, Verdák 2 és Amerika Kapitány a terítéken!..
Cinnamon88 2011.08.31 14:38:17
@DanteMC: Figyelj, az erejük még rendben van, azt mondom rá, hogy oké, kis fantázia és rájövünk tényleg. De az, hogy másfél óráig (én legalábbis így voltam vele) nézel egy filmet, és egyik pillanatról a másikra nem érted, hogy mi a franc történik itt, az azért elég gáz. Meg egyáltalán olyan jeleneteket rövidítettek le, hogy csak néztem. Mi az, hogy egy kiképzés (tudom, volt a videóban is, de nagyon kiakadtam rajta) másfél perc (?!), és utána rögtön ért mindent, de vissza már nem megy, hátha megtudunk mi is valamit... Én azért még néztem volna, hogy egy-két dolgot megtudjak, ha lehet.