Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sl31pn1r

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először is az Analóg remake! semmilyen formában nem volt minipályázat, utólag visszaszívom. Az, hogy az induláshoz való bátorságot összesen hatan vettétek, sokat elmond a helyzet komolyságáról. Hat kiváló kép, hat fotós aki komolyan vette a fáradtságot, hogy ötletet…..
Ha először járunk New Yorkban – és nem tartozunk azon szerencsések közé, akik hónapokat, éveket töltenek el a városban – akkor kapkodhatjuk a fejünket, hogy mit nézzünk meg, mit hagyjunk ki. E dilemmát hivatott megoldani a Citypass. A Citypass kiváló lehetőséget biztosít a…..
Sl31pn1r 2012.05.08 14:45:57
@Tribeca: New York Pass-val 7 nap alatt 17 "attrakciót" néztem meg, persze ehhez az kellet, hogy a nappalokat erre szánjam :) és igen 12 napot voltam egyébként, a maradék 5-ben lehetett mást is csinálni :)
Mától új királya van New Yorknak: tíz év másodvirágzás után túlnőtték az Empire State Buildinget, és legyen ez bármily nosztalgikus, a trónfosztó újfent Dél-Manhattanből jelentkezett be a csúcsért – még a neve is kísérteties. Mintha csak újraélnénk a negyven…..
Sl31pn1r 2012.05.02 19:56:03
Megérkeztek a májusi háttérképek! Az új Ipad méreteihez igazodva a 4:3-as képarány 2048x1536-os felbontású. Aki szeretne pályázni júniusi háttérképpel, az a poszt végén megtalálja az leírást. Balp Letöltés: 4:3 16:9   Letöltés: 4:3…..
  Elszászer Dániel   Indafotó: http://indafoto.hu/edaniel  Blog:           http://edaniel85.blogspot.de/                       Kedvelt képei Civilben” mivel foglalkozol?…..
Az idei augusztus 20-i ünnepségek válogatott fotói. Az egyes fotókat az Indafotóra átkattintva kedvencelhetitek/lájkolhatjátok, kommentelhetitek itt a blogbejegyzésben pedig a J/K billentyűkkel lapozhatjátok őket. dexter: Zaszlo   sisy: Budapest/aug. 20.   kreashot: ...…..