Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Midea

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
50 éve mutatták be a legendás The Beatles talán legnépszerűbb filmjét, a Nehéz nap éjszakáját. Az évforduló alkalmából elkészült a film digitálisan felújított változata, amelyhez a teljes zenei anyagot is újrakeverték. A film több európai nagyváros után, október 30-án idehaza is a mozikba kerül…..
Blogolkodom, tehát vagyok Meglett 2014.01.18 12:11:42
Óriási örömmel és annál nagyobb megkönnyebbüléssel bejelentem, hogy egy egészséges és gyönyörű kisfiam született. Nagyon hosszú és gyötrelmes szülés volt, ahol a tehetetlenségem teljesen kiakasztott, de a születés maga egy leírhatatlan érzelmi vulkánkitörés. A gyerek…..
 Egyszerűen gyönyörű a pinája...
Midea 2013.12.21 03:48:38
Folytatódik a felvezető kampány, amely folyamatosan új megvilágításba helyezi a 'coming soon' kifejezést. A legutóbbi, nyugisabb klip után Lars von Trierék a legendás karakterposzterekkel visszavonhatatlanul pornómódba kapcsoltak, és most itt a legújabb és eddigi…..
Midea 2013.11.01 17:38:45
...mármint online körökben, ugyanis a Fórum Hungary-nek köszönhetően mifelénk debütál A hobbit: Smaug pusztasága második előzetese, melyben immáron a másik címszereplő is szót kér. A könyvet meglehetősen szabadon értelmező, a LotR-függelékekből serényen dolgozó…..
Bruce Willis fegyvert ragad (jobban mondva továbbra is a kezéhez van nőve), Ryan Gosling bűnöst lakoltat, Gad Elmaleh pénzt kaszál. Heti bemutatók. Bennfentes játék (Le capital). Gad Elmaleh 21. századi bankrablóként könnyíti meg a nálánál hatalmasabb pénzembereket és…..
Midea 2013.08.08 13:42:38
@Wintermoots: Nekem személy szerint tetszett. Hogy milyen a film, hát spoiler nélkül nehéz leírni, nem is próbálkozok vele inkább, de közel jársz hozzá a leírtakkal, csak épp mindenből pont annyi van csak amennyi kell.
Midea 2013.08.08 12:51:38
@Beyonder: Első körben mikor elkezdődött a film mögöttem ülő 18 körüli vagánysrácokésbarátnőik csapat káromkodott egy percig hogy:Hátdeezfeliratos!
Kb negyed óránként hagyta el valaki a termet, átgyalogolva a vászon előtt.
Totál nem humoros részeknél(igazából nincs is humor a filmben szerintem) hangos röhögés ezdeszar, mekkorafaszság, stb beszólásokkal.
Van egy visszatérő motívum a filmben amit most nem akarok lelőni, de annyit róla hogy elég szimbólikus, vagánysrácék nem is értették. Ezért kb minden jelenetnél megjegyezték hogy: fogadjunk megint az a faszság lesz!
utolsó 5 percben meg kb a fél terem hangosan dumált hogy ez mekkora szar film volt.

Kb ennyi :D
Derek Cianfrance nevét három esztendővel ezelőtt jegyezték meg a filmművészet elkötelezett hívei, amikor Blue Valentine című filmjében Ryan Gosling és Michelle Williams lehengerlő színészi kvalitásait felhasználva mutatta meg a szerelem azon oldalát, amelyiket a vásznon kevés…..
A Writers Guild of America, azaz az Amerikai Írók Céhének tagjai összedugták okos fejüket, hogy megszavazzák minden idők 101 legjobban megírt tévésorozatát. Vajh mi lett az első? Seinfeld és a buggyos inge? Tony Soprano és  pszichiátere? John Hamm és John Hamm sármja? És…..
Egy hét múlva jelenik meg az Airbourne Black Dog Barking című új nagylemeze, amit most teljes egészében végig lehet hallgatni itt a Lángoló Gitárokon. Igazából az van, hogy az ausztrál zenekar három lemez után elért oda, hogy nem lehet róluk mit írni, szóval egész…..
Midea 2013.05.13 17:41:59
@zahar: Nem értek egyet, hasonlít persze az AC/DC-re, de azért az hogy ugyanaz nagyon erős túlzás.

Egyébként aki még nem volt koncertjükön, az amint alkalma van pótolja, hihetetlen élmény, nagyon jók a srácok.
Lars von Trier teaser poszteren ad ízelítőt közelgő sztárorgiájából. Képzelhetitek, mi lesz az igazi plakáton... ..
Szeretjük a mozit. Tiszteljük a filmeket, és azokat a nézőtársakat is, akik hozzánk hasonlóan jegyet váltanak rájuk. De ezzel úgy tűnik, nem mindenki van így. Mesélj nekünk a legrosszabb mozis élményeidről, amiről nem a film tehetett! Alapvetően azt vallom, hogy a…..
Bárcsak a könnyűzene világa is olyan lenne, mint a filmeken! Emberközelibb és őszintébb, esetenként abszurdabb és excentrikusabb, de mindent összevetve sokkal izgalmasabb. Bárcsak én is beleszerethetnénk – méghozzá feltétel nélkül – a belső viszálykodás által sújtott…..