Regisztráció Blogot indítok
Adatok
porkolt

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Kedves Nem-Biciglisták! Kedves négykerekű, két-és négy lábon járó Embertársaim! ;-) Nektek szól ez a mostani kis szertelen szösszenet. Lépten-nyomon hallhatjuk-olvashatjuk, hogy elszemtelenedtek a kerékpárosok, túl sok van belőlük, divatoznak, hülyén öltöznek,…..
porkolt 2012.09.01 20:34:09
@Balint133: te, hogy a többire ne is reagáljak, az nem tolókocsi, hanem kerekesszék. te izé.
Ez egy olyan régi levél, hogy még az előző cunamiba fulladt tűzijátékról és téli szétfagyásról van benne szó. Egyébként már 16 éves lányok is összeköltöznek már a barátjukkal? Innen loptukÜdv,Jópár hete találtam rá a blogra, nem mondom, de azért mégis,…..
A múltheti mérgelődőknek üzenjük, hogy a válogatásba csak a leglazábbak kerülnek - meg a legbénábbak. Bár ahogy ezt a válogatást elnézzük inkább csak az egyik csapatot sikerült összeválogatnunk.- Gruby- Horgász- Heti Hack- Én és a bundám- Én- Peti Wan…..
Sergeant annyira vakmerő/bizarr vásárló, hogy egy SMS-reklám hatására akciós fúrókalapácsot akart venni kofferben, ötezerért, de nem tudott, mert az áruházban már elfogyott. S. nem tágított, befizette az előleget, de sokáig nem kapott kalapácsot. Itt olvasható az eredeti…..
Subba Öregek vagyunk mi már ehhez 2008.06.10 12:20:00
Most döbbentünk rá, hogy lemaradtunk valami nagyon fontos fejleményről rocker-vonalon. Hol vannak ma már a farmerdzsekis, kannásboros, póverzsófis, szimatszatyros rockercsávók? A metroszexualitás (vagy mi) a jelek szerint teret hódít az amígaföldkerek táborban is...
Mi lehet jobb egy szakításnál? Ha nyerni lehet valami érte! Mostantól minden hónapban megszavaztatjuk veletek a hónap legjobb posztját. A nyertes vadjutka saját tervezés+készítésű ékszerét nyerheti meg, ami egy rogyasztott üveg medál, fekete bőrrel. Hossza: 41 CM (kb kulcscsontig…..
Mivel az iWiW-vel talán már mi is többet foglalkozunk mint az ottani fejlesztők, kötelességünknek érezzük bemutatni a legújabb iWiW klónt, a WFW.hu-t. A sejtelmes betűkombináció szabadfordításban annyit tesz, "Ki Kúrt Kit". Szerintünk teljesen…..
Onimusha fotózta a mulatóhely vizeldéjében a klasszikus háromfarkú férfit. Levélírónk a helyszínt "pissoure"-nak nevezte, amiről eszembe jutott az a hihetetlen esemény, amikor pár napja viccesen nagyfejű kiskutyát láttam a metróban és megkérdeztem a kábé 13 éves…..
Szép lány - szép alma - ezzel szép metafora/aránypárral nyitom meg a szakítások újabb hetét. A szemét, belülről rohadó lányok mindig magasak, csinosak, szép mosolyúak, és ha megfigyelitek, mindig a világ végén laknak.   Már egy ideje olvasom a bloggot és úgy…..
Tékozló Homár Ikea a metróban 2008.04.11 10:42:00
Második japán áruháza megnyitására az Ikea kidekorálta Kobe város kikötői magasvasútját. Akkor is ügyes húzás lenne, ha nem a vonattal lehet megközelíteni az üzletet, de így meg zseniális. Egyetlen szépséghibája, hogy a legfelső kanapékat leszámítva a huzatok baromi…..
Újabb bizonyíték, hogy a Valentin-nap valójában a szakításról és nem a szerelemről szól, mert hiába van a történetben gyönyőrű rózsa (végre nem szekfű, meg sárga orchidea), az is csak a hazudozás eszköze.   Sziasztok! Gondoltam én is megirom történetem, bár…..
porkolt 2008.03.11 15:29:21
Nem gondoltuk volna, de tudtok olyan felhasználót beküldeni akitől még mi is kellemetlenül érezzük magunkat. Tudjátok, az a hülye érzés amikor felröhögtök a monitor előtt ülve, aztán valahol a lelketek mélyén rossz érzésetek lesz. Persze lelkiismeret, jó vicc, na elő a…..
Vége az évnek végre. Mivel idén semmi jó nem történt, ezért nem összegezünk, mert nem akarunk egy Arany János-i hídavatást előidézni. Történetünk szilveszterkor játszódik, éppen 8 éve történt. Javaslom mindenkinek, hogy január 1-jén ne szakítson, ne koptasson. Bár a faszt…..
Három őrült, vibráló, színes, szagos, életközeli történet egy lánytól. Nem is pazaroljuk a szót, olvassatok, szavazzatok! Jut eszembe, milyen proli dolog ez a cseten ismerkedés.Szavazás!Melyik a legerősebb sztori?1, Gumis2, Pestre költözős3, Csetelőssziasztok! néha-néha…..
Régóta vártuk már, hogy elkészüljön az ún. szakító-mix, amelyben minden idők legszebb-legszomorúbb szakítós számait gyűjtik össze nekünk, de arra legvadabb álmainkban sem számítottunk, hogy ennyire szomorú aktualitást kap majd a megjelenés. Kattintsatok, töltsetek,…..
Ratt_724 küldött nekünk egy rövid történetet kapcsolatáról, ami hét hónapig elég jól építkezett, majd egy szex (itt: szerelem) után jött a krach. A vidéki osztálytalálkozó bája megzavarta a lányt, mi sajnáljuk ezt a szépen induló szerelmet.2 apró részletre azért…..
Rémisztő békávés sztorit küldött a Homárnak Juli, akit 2 napja ellenőrök fogtak közre, azzal a felkiáltással, hogy meghamisította a bérletét, miközben csak elmosódott rajta a szám:Tegnapelőtt reggel történt a következő eset a Nyugatinál. A mozgólépcsőnél az ellenőrnek…..
Micsoda cím ez, máris lehet sejteni, hogy az idegbeteg Mehónnal lesz kapcsolatban, neki vannak csontvázak a szekrényében ugyebár, és nem is csak képletesen.  Az előző részben ott hagytuk abba, hogy Tíbeg elindul bosszút állni az őt sittre juttató nőn, Tankrédi dokinő és…..
Ugye-ugye, a kívülállók azt gondolják, hogy az egyetemi élet fenékig tejfel és hajnalokig tartó kollégiumi orgiák sorozata, pedig íme bee tanúsága arról, hogy ez kicsit sincs így. A gödöllői Szent István Egyetem online hallgatói magazinjában közölt írás teljes hermeneutikai…..