Regisztráció Blogot indítok
Adatok
proszpero

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anna rokonságától értesült, hogy a hírhedt MLM-es "távközlési" cég, az ACN immár hazánkban is megkezde áldásos agymosó tevékenységét. Amíg megkapjuk az első felháborodott videotelefonos ügyfél panaszát, nézzünk egy egyszerűbb esetet, amikor csak simán a…..
Laci hagyta magát telefonon rábeszélni egy éves hűságnyilatkozattal a legnagyobb UPC-s internetcsomagra, aztán nézett, hogy az nem annyiba kerül, mint az előző. Talán azért túléli:A UPC egyik marketingese egy szép napon azzal keresett meg, hogy hűséges, jól fizető ügyfelük…..
Naiv ügyfél apját névazonosságuk miatt tiltotta ki vele együtt a Vatera:F. István vagyok, szabályt sértettem a vaterán ezért kizártak.ez idáig rendben van! Apám szintén F. István öt is kizárták, mert véleményük szerint kapcsolatba hozható velem! Szinte HIHETETLEN kapcsolatba…..
Remélem sok Gombóc Artúr van a posztolvasók között, ugyanis a mai poszttal az Édes Napok Csokoládéfesztiválra nyerhettek belépőt miközben egy virtuális csokoládékörútra is elutazhattok. Gombóc Artúr a világon mindennél jobban szerette a csokoládét. Ha megkérdezték tőle,…..
A győri VPOP sajátos működésébe tekinthetünk bele hazatelepülő ügyfél leveléből. Az 50%-os regadó-kedvezmény szerintük csak érvényes külföldi műszaki vizsgával adható meg, a friss törvény pedig nem átgondolt, ezért nem is érvényes. Hát már Schmitt Pál kézjegye sem…..
Mamzel önjelölt sonkaszakértőként érdekes dologra lett figyelmes a Teletál pármai sonkás salátájával kapcsolatban: az étel még csak köszönőviszonyban sincs a nevében említett sonkával, sokkal szorosabb viszonyt ápol viszont valamilyen olcsóbb gépsonkával. Panaszát megírta a…..
proszpero 2011.09.06 14:49:31
@CatMother: aki már világot látott az könnyen mondja :) eddig életemben egy alkalommal voltam a határ túloldalán, de akkor is csak meló végett.
proszpero 2011.09.06 14:51:27
@Csokis: legegészségesebb ha veszel egy disznyót, már csak az a kérdés hogy elbírja e a lift amíg felviszem :) mert ha lépcsőn jön mire felér a tizedikre, nem lesz miből tepertőt sütni.
proszpero 2011.09.06 14:53:15
@CatMother: egyetértek, már már csak a nevük más, és az áruk.
Judit első és vélhetően egy ideig utolsó utazási irodás kalandjából kiderül, hogy mindehol minden szoba a tengerre néz, "de a közvetlen tengerre való kilátást egyes esetekben természeti vagy építészeti képződmények akadályozhatják." Azt hiszem ebbe a fél mondatba…..
proszpero 2011.09.06 14:34:37
@CatMother: ebben én sem, de hát fejétől büdös a hal
proszpero 2011.09.06 14:44:26
@CatMother: a csürhe ront bont, mi pedig a jómunkásemberek nyomjuk a melót szakadásig, valakinek el kell tartani a rendbontókat.
Andráson egyre több havi, állítólag elmaradt díjat szeretne behajtani a Holmes Place luxuskonditerem. Minthogy sokat utazik, a tagsági szüneteltetése alapfeltétel volt, mielőtt szerződött velük. Később mégis megpróbálták beszedni a külföldön tartózkodása alatt…..
proszpero 2011.09.06 10:54:10
@elwood: lehet szenet is belapátolni kati néninél, és még fizet is érte! :) Edzel és közben dől a lé, minden tekintetben :)
proszpero 2011.09.06 10:58:55
@CatMother: szégyen a futás de fárasztó
A jövőben nemcsak szlovák rendszámú autók gazdagítják a magyar utak látképét, de a fiatalok kezében megjelenhet a Kofola és a Deli csoki is. A hazai cukros, sós és koffeines termékek drágulása beindíthatja ősz végén a kalória-turizmust. Több utazási iroda már most hirdet…..
proszpero 2011.09.04 14:52:49
@CatMother: szerintem már be van adva a törvénytervezet
A Majmok bolygója: Lázadás után jövőre elkezdhetik forgatni az etyeki stúdióban a Majmok bolygója: Magyarország című folytatást. A magyar nép jelenlegi helyzete, a plázák és szórakozóhelyek közönsége, az ország vezetői és a budapesti városkép mind arra ösztönözték az…..
proszpero 2011.08.29 13:43:15
@CatMother: ott a pont!