Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Seven-Horse

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Robogó Ez már tényleg agybaj 2011.10.27 23:01:00
Tudjuk jól, hogy a japánok valójában űrlények a Zizi bolygóról, mégis mindig meg tudnak lepni minket. Az alant látható szörnyűség eredete azonban, azt hiszem, nem náluk van: kellet pár másik hülye, egy másik kultúrából. Ha meg kell neveznem egy dolgot az amitől azonnal…..
Seven-Horse 2011.11.01 08:53:04
@Majdénmegmondom: Hűűű komám de szép ez a jármű. Még sok ilyet kérek.:D
Mindenről a rock tehet: a dübörgő zene megbabonázza az ártatlan szőke lányt, hogy a drogok, a motoros bandák, a szexuális orgiák és a fekete mágusok áldozata legyen. Úgy érzem, az Ifjúsági Magazin valami hasonló szöveggel számolt volna be az Ich, ein Groupie 1970-es…..
Bill Costello hosszú hónapok munkájával újította fel az édesapja által ráhagyott BMW R 50 típusú motorkerékpárt, amelynek újjászületéséről videót készített. A rövidfilmet az utóbbi hónapokban közel 400 ezren tekintették meg, ám az aláfestő Pearl Jam dalt jogtalanul…..
Ebbe a majd' tíz percben minden benne van. Reklámozzák a szocialista kereskedelmet, hirdetik a közbiztonságot, népszerűsítik a Vidámparkot és a sportot sem hagyják ki. Szinte hallom, ahogy Z. elvtárs felsorolja a szerencsétlen rendezőnek a feladatokat, aki izzad, de nem mondhat nemet,…..