Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zozo53

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Vegyes érzésekkel mentem ki a Békemenetre tudósítani: a kormánypárti tüntetés nehéz, necces műfaj, ritkán sül el jól. Bár vannak rá pozitív példák is, például a De Gaulle melletti demonstrációk a párizsi diáklázadások idején. A hazai tüntetési hagyományokat…..
Direkt beemelem az egész felhívást: Békemenet Magyarországért A Hősök terétől az Országházig, január 21-én   Mi, magyar demokraták, akik hiszünk egy erkölcsös polgári demokráciában, hiszünk a nemzet függetlenségében, hiszünk hazánk jelenében és jövőjében, akik…..
zozo53 2012.01.11 19:47:19
@házelnök: Igazad van 6000 főt úgyis elakarnak bocsátani, meg lesz az indok!!
Aki nem tüntet velük az mehet!!!
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
A nyár sok mindenre alkalmas, a politikával kapcsolatban leginkább arra, hogy egy kicsit kevésbé érezzük fontosnak és lényegesnek. Ha a politikusok ilyenkor jó érzékkel megkímélnek minket a rendszeres jelenlétüktől, akkor még a velük kapcsolatos erős (leginkább erősen negatív)…..
zozo53 2011.08.28 12:48:24
@Csolt nemzettségbeli: Ejnye -ejnye ezt te még el is hiszed? Nem gondolhatod komolyan!?