Regisztráció Blogot indítok
Adatok
David Shane

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A humorcsatorna egyetlen saját gyártású produkciója, a Comedy Central bemutatja hamarosan új epizódokkal jelentkezik. A stand up show negyedik évadának első adásait most hétvégén rögzítik a New Orleans Pub-ban. Pénteken 20 órától fellép: Laár András, a Szomszéd Néni…..
Az a baj a HIMYM-höz hasonló, egy, meglehetősen vékony alapötletre épülő sitcomokkal, hogy egy ideig (két évad) lehet húzni az ember idegrendszerét az állandó mézesmadzag húzogatásával, meg a red herringekkel, a csalinak belengetett muterpótlékokkal, de egy idő után ez kezd…..
Új év, új remények, új licenszek megvásárlása, ez vár a vetélkedő-rajongókra, ha a TV2 műsorát választják 2008-ban, ahonnan valószínűleg távozik az USA-ban és Angliában is meglehetősen jól futó Ötödikes, de jön a helyére Uri Geller, egy karaoke-műsor és a…..
Kepes András beszólására tegnap a Mokkában nem tudott válaszolni Bárdos András. Mert ugye ott sem volt. Most viszont a Comment:comon elmondja, hogy mit gondol arról, hogy Kepes szerint a Tények hazudik, és egyébként is mondott-e egyáltalán olyat, hogy nincs idejük alaposan…..
Eh, hatásvadász cím rulez. Az ABC bejelentette, hogy felkérte Rob Thomas (VeraMars) okosembert a kilencvenes évek legvégén látott, és mindössze 15 levetített epizódot (egy maradt dobozban) megért Cupid című dramedy feltámasztására, ami szerintünk azért fontos, mert a sorozat…..