Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MerryW

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Merlin Majdnem csak hölgyeknek 2011.09.07 00:29:00
Kíváncsi vagyok, mikor fognak a magyar közszolgálati tévé családi sorozatának szereplői egy meleg magazin fotózásán pózolni. :D A dolog már ott megbukik, hogy a magyar közszolgálati tévé nem gyárt sorozatokat, úgyhogy el is felejthetjük a kérdést. A Merlin három színésze,…..
Az angol SFX magazin jövő héten megjelenő száma komoly összeállítással készül a Merlin negyedik évadja elé. Ízelítőként most az Artúrt játszó Bradley Jamesszel olvashatunk interjút az online kiadásban. Bradley mesél egyebek közt az új évadhoz készült zöldhátteres…..
MerryW 2011.09.22 10:54:11
@NapShe: Ő eszembe se jutott bár arra tippeltem hogy ő a pozitív szereplők egyike lesz majd hogy tompítsák az ellentétet miszerint Gwen az egyetlen jó női karakter a történetben. Szerintem Lancelot kever bele a levesbe. :)
Az angol sajtó érdeklődését is felkeltette a negyedik évad premier előtti vetítésén elejtett infó, miszerint moziváltozat készülhet a BBC fantasy sorozatából. Ebben a cikkben (kicsit forgatni kell a fejet...) egyenesen azt írják, hogy az idén zárult Harry Potter-sorozat…..
Merlin Két hét múlva folytatás! 2011.09.16 00:44:00
Még mindig nem árulja el a napot a BBC, de most már valóban elég nagy bizonyossággal kitalálható, mikor tér vissza a Merlin az angol képernyőkre. Közzétették ugyanis a csatorna 40. heti (okt. 1-7.) műsorának újdonságait, amelyek közt szerepel a fantasy új évadjának nyitánya.…..
Megérkezett a negyedik évad első előzetese a BBC-től. Nem olyan hosszú, hangos és akciódús, mint a Comic-Conon bemutatott nagy trailer, de legalább meg lehet nézni tízszer is öt perc leforgása alatt. ;) Kis kiegészítés: A BBC-n ma este, közvetlenül a Doctor Who legújabb…..
Merlin Jön Gwaine 2011.06.15 22:32:00
Holnap este érkezik a képernyőre a Merlin Han Solója, Albion legbohémebb kardforgatója, Gwaine. Naná, hogy nem most fogjuk utoljára látni!Erre inni kell, nem igaz?..
Ma jelent meg az angoloknál a hivatalos Merlin magazin, amelyben sok minden más mellett olvashatunk a sorozat közelgő negyedik évadjáról (bár a premier dátumáról sajnos nem). Mindenekelőtt megismerkedhetünk a folytatásban várható - már első látásra is meggyőző - negatív…..
Merlin 2012-es Merlin-naptár 2011.08.31 21:19:00
Lassanként indul a negyedik évad kampánya. A BBC ma közzétette az első promóciós képet, ami valójában a múlt hónapban megismert plakát, feliratok nélkül. Így is jól néz ki. És ugyanez a kép kerül a 2012-es Merlin-falinaptárra, amely október 1-jén jelenik meg az angol boltok…..
Katie McGrath akkora geek, hogy a vele készült interjúknak köszönhetően ráleltem egyik rég elfeledett gyermekkori filmélményemre. A címe Támadás a Krull bolygó ellen (eredeti címén csak Krull), egy nagyszabású angol fantasy 1983-ból, stop motion animációkkal,…..
Ha egy rajongótábor megmozdul...Talán hallottatok a kelet-afrikai helyzetről. Az évtizedek óta nem látott aszály miatt milliók éheznek Etiópiában, Szomáliában és Kenyában. Erre akarja felhívni a figyelmet négy angol fiatalember, akik az Oxfam nevű segélyszervezet gyűjtéséhez…..
Merlin Szeptembertől az RTL Klubon 2011.08.22 22:30:00
Örülünk! Igaz, egyelőre csak az első évad (16:9-es!) ismétlésével, de szeptembertől visszatér a Merlin az RTL Klubra. A sorozat vasárnaponként, ebédidőben kerül képernyőre. Tudnék panaszkodni az időpont miatt, de nem teszem, mert mégiscsak ismétlésről van szó, a csatorna…..