Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szombatreggel

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez pedig egy megtévesztően egyszerű kérdés , mely megcáfolja a felszín alatt meghúzódó fájdalom mélységét: Miért nem szeret az anyám?  Ez volt az a kérdés, ami éjszakákon át ébren tartott a szobámban és a vágyam, hogy választ találjak a kérdésre, legalább annyira szükséges és égetően fontos volt,…..
szombatreggel 2017.05.19 15:57:20
Én is lány vagyok és én is anyai szeretet nélkül nőttem fel. Egyetértek azzal hogy ennek a hatása soha nem múlik el. Jártam pszichológushoz, helyretettem magamban ezt amennyire tudtam, de mindig fájni fog. Olyan mértékben határozza meg egy fejlődő gyerek életét, hogy ezt nem lehet többé nyom nélkül eltűntetni. A pszichológus nekem sokat segített ezt feldolgozni, mindenkinek ajánlom aki hasonlóakat élt át. Ő egyébként azt mondta hogy találkozott már néhány esettel, olvasott is róla, és mindig anya-lanya kapcsolatról volt szó. Ennek az az oka hogy minden anyanal van egy olyan pont amikor megjelenik egy féltékenység a saját lányával kapcsolatban - leginkább a gyerek-apa kapcsolat miatt - de egy 'egeszseges' anyánál ez gyorsan elmúlik, talán nem is tudatosul benne a dolog. Sajnos a mi anyainknal ez megmarad....Ez nálunk teljesen igaz volt így visszagondolva. A fiutestveremet mindig is imádta, patyolgatta, tehát nem magával az anyasággal volt problémája. Engem ezzel ellentétben folyamatosan próbált lenyomni, éreztetni velem hogy mennyire nem érek semmit, hogy buta vagyok, csúnya, szerethetetlen. Emiatt soha nem lesz normális önbizalmam, hiába tudom most már hogy soha nem velem volt a baj, kizárólag vele. Éveket töltöttem el rettegve, mert eleinte biztos voltam benne hogy tud valami szégyenletes, undorító titkot rólam és ezért nem szeret. Hiszen egy kisgyerek szemszögéből nézve az anyának mindig igaza van. Rettegtem hogy mikor fogja elmondani mindenki másnak és onnantól az égvilágon senki nem fog szeretni engem, soha többé. Ezt az érzést nem lehet elfelejteni....Soha. Amikor 13 évesen rájöttem hogy gyűlölöm őt akkor véget akartam vetni az életemnek.... Szerencsére végül nem tettem meg. Tudatosan eltávolodtam tőle és mindentől amiket mondott nekem éveken át. Most már nem is gyűlölöm, valahol néha sajnálom is, mert már látom hogy neki saját magával vannak komoly problémái, de ettől függetlenül megbocsáthatatlan amit tett velem. Soha nem leszek teljes ember.
Nemrég jelent meg az Eurostat legfrissebb, az európai lakosság dohányzási szokásait vizsgáló jelentése. A 2014-es adatokat tartalmazó felmérés szerint, a 15 évesnél idősebb magyarok 25-30 százaléka füstöl rendszeresen, de az osztrákok és a görögök simán rávernek az egész…..
Az előző részekben felvázoltuk az idei konfliktushelyzeteket, amikben egyelőre a nők viszik a prímet, vagy a puskát, attól függően, honnan nézzük ugye: Judit a filmrendező nyikhajjal dug, de más farkakra kacsingat futés közben, Gabi készül hozzámenni Antalhoz, de elég volt egy…..
Az első élő X-Faktor-adás nagy tanulsága, hogy a zsűri vérfrissítése még úgyis megmenti a műsort az unalomtól, hogy Szikora Róbert néhány megnyilvánulása már-már Somló Tamást idézte. A mentorházból továbbjuttatott 12 versenyzőből nyolcat már most haza lehetne zavarni,…..
szombatreggel 2013.10.13 12:56:18
@balinhosa: Teljesen egyetértek, én is azt a kettőt küldeném párbajozni. Tóth Marcell előadása konkrétan fájt nekem, pedig nincs igazán jó hallásom :)
A kisfilmek alapján kiderült hogy ebben az országban mindenkinek tökéletes a kapcsolata a rajongásig szeretett szüleivel/gyerekével. Én csak irigykedni tudok.
Az első, rém sikeres Társas játék-évadot naná, hogy követte egy második, amihez viszont az izraeli formátumgyártó már nem mellékelt forgatókönyveket, így magyar írók szedték össze a sztorikat, hogy aztán volt-e értelme, és ha igen, mennyire, az majd kiderül a 13 részes…..
Előző péntek itt. Péntek van, de a szokásostól eltérően már délelőtt Andrással vagyunk. Ül azon a bizonyos kanapén és telefonálgat. Igen, kitaláltátok, még mindig Laurát hivogatja. (Vajon Judittal is próbálkozott beszélgetni ennyiszer az elmúlt egy év alatt?) Viszont ő…..
szombatreggel 2012.12.15 19:09:13
@Kekszemu: Igen, amúgy én se csodálom hogy András nem mert közeledni.
szombatreggel 2012.12.15 19:22:20
@Kekszemu: Sztem akármilyen profi pszichológus lehet, de pasi...innentől már nem képes objektíven nézni egy ilyen nőt, főleg aki megpróbálja elcsábítani és főleg aki rendszeresen a szexuális életét részletezi neki....
szombatreggel 2012.12.15 19:54:11
@Kekszemu: Valahogy nehezen tudom elképzelni hogy egy pasi ne csábuljon el ha 1 éve próbálkozik egy ilyen nő elérni ezt...és főleg ha a feleségével már csak alvás van az ágyban. Én se bírnám hallgatni a mással történt szexet, de sztem a pasik teljesen máshogy vannak felépítve ilyen szempontból.
Múlt péntek itt. Péntek van. A heti események tükrében, Máté halála és a fűszálas hasonlattal meggyászolt házasság-végek után, a mai ülés hangulata enyhén szólva is megjósolható. Ezen előzmények után, ahogy meglátom András feketébe öltöztetve, egy szemernyi kétségem…..
szombatreggel 2012.12.10 21:34:43
@régi_vendég: teljesen egyetértek veled abban hogy hogy nem az mutatja hogy szeretek valakit ha elnézem a félrelépéseit hanem inkább fordítva. Főleg nem egyet, hanem többet is. Ha szeretek valakit akkor nem vagyok képes elviselni hogy rendszeresen így bánik velem, akármivel is magyarázza. Nekem se volt az olyan egyértelmű hogy Ágnes tényleg a férjével volt boldog, inkább mintha utólag szeretné igazolni a döntését.
szombatreggel 2012.12.10 21:40:23
@foxglove: én kíváncsiságból megnéztem az első részt az amerikai verzióból de Mácsaihoz képest az amerikai doki egy igazi pojácának tűnt és a lány is eléggé irritált, mintha túljátszotta volna kicsit a szerepét.
Múlt csütörtök itt. Csütörtök van. A tegnapot egy nagyon drámai véggel zártuk. Máté halott. E tény valószínűleg rányomja majd a bélyegét a mai és leginkább a pénteki részre. Andrással nyitunk, egyedül van a szentélyben, újságot olvas. A téma természetesen a baleset,…..
szombatreggel 2012.12.07 21:42:15
@genevieve: végig olyan érzésem volt mintha igenis ki akarná kényszeríteni az engedélyt Ágnestől, de nem azért mert tényleg Laurával akarna lenni....hanem mintha ez vmi meccs lenne amit meg akar nyerni, hogy mindenképpen neki legyen igaza....
szombatreggel 2012.12.07 21:50:33
@genevieve: mindenáron el akarta érni hogy Ágnes kimondja hogy nem jól döntött hogy elmenekült Dávid elől, és ezzel is igazolta volna hogy Laurát választani az egyetlen helyes döntés számára

igen, egyértelműen ezt sugallta, hogy Laura a megoldás számára, de én akkor se éreztem úgy hogy komolyan is gondolja...de majd megtudjuk jövő héten :) még azt is el tudom képzelni hogy ő benne lenne, de Laura fog kihátrálni, amióta lehetne vmi a dokival, azóta fizikailag mindig tartja a távolságot, pedig előtte mit össze nyavalygott hogy jaj feküdjön már le vele...most meg egy arcsimogatás volt a maximum
A múlt pénteki ülés történése itt olvasható Végre péntek van. Ennek a mondatnak új értelmet adott a Terápia 5 hete. Mert ki ne várná a pénteket, úgy alapból? És még jobban várja az ágneses üléseket a Terápia-függő. Hogy mi lesz ma? Ha hihetünk Juditnak és ha rá bírta…..
szombatreggel 2012.11.27 23:16:05
@beacska: Jó neked ha te még hiszel bennük :) Én mostanában nem nagyon. Nők sajnos épp ugyanúgy félreléphetnek mint férfiak. Láttam jó pár példát mindkét oldalra. De egészen más elgondolkozni rajta hogy milyen lenne ha....és egész más meg is tenni. (Ha a volt barátom csak fejben lépett volna félre a 13 év alatt - mindegyik alkalommal - akkor még biztos hogy vele lennék.)
szombatreggel 2012.11.28 12:35:17
@Alter E: Persze hogy más, de a kísértést még mind le lehet küzdeni illetve pl ha beleszeretek valakibe akkor megpróbálni kizárni az életemből ha lehetséges és szépen elfelejteni. Nehéz, de van rá esély és van esély rendbe hozni a házasságot utána. A fizikai megcsalás viszont már nem visszafordítható, ott olyan határt léptek át amit nem lehet csak úgy elfelejteni. Főleg ahogy itt történik: nem egyszeri megbotlás hanem rendszeres. Ha tényleg csak fel akarta magára hívni a figyelmet, nem lett volna elég féltékennyé tenni Andrást? Elmesélni neki hogy egy másik férfi mennyire akarja és mennyire jólesik ez az érzés? Persze ezeket nem tudjuk hogy milyen beszélgetések játszódtak le a megcsalás előtt. De ha az én férjem utazna el egy másik nővel egy hétre - vissza se engedném a házba, az tuti.
szombatreggel 2012.11.28 15:27:57
@Alter E: Én nem azt mondtam hogy András egyáltalán nem hibás, dehogynem az, csak nálam nem egyforma a két dolog. Speciel nálam nem számít hogy férfi vagy nő indokolja ezzel a félrelépését hogy 1 éve nincs szex otthon. Az egyértelmű hogy 1 év az már nagyon komoly problémára utal amit már régen meg kellett volna próbálni tisztázni, mindkét félnek. Ha ennyi nem tellett tőlük hogy leüljenek és megpróbálják ezt megbeszélni 1 év alatt, akkor meg minek vannak együtt...
Laura korábban itt Hétfő reggel van és én megint itt vagyok. Pedig tényleg azt hittem, hogy az a múlt heti ölelés lesz az első és utolsó érintés közöttünk. Az utolsó alkalom, amikor láthatom őt. És most, mint már egy éve minden hétfőn, megint szorongó léptekkel…..
A párterápia előző része itt olvasható Csütörtök, párterápia. Petra és Tamás múlt heti ülése a sorozat egyik legnagyobb katarzisával zárult. Nehéz eldönteni, hogy Tamás sírása vagy Petra gyilkos tekintete volt-e kifejezőbb e házasság jövőjével kapcsolatban. Lássuk hol…..
szombatreggel 2012.11.23 19:22:36
@kekecke: Én nőként nagyon csinosnak látom, kifejezetten karakteres és harmonikus arca van így. Mondjuk ezen kár lenne vitatkozni :)
szombatreggel 2012.11.23 21:30:07
@Lapos Elemer: azt én se tudom hogy mitől szenved, remélhetőleg megtudjuk hamarosan. :) Addig csak tippelni tudnék, pl hogy a sikertelen teherbeesés okozott nála mély sebeket, illetve hogy a gyerekkorában elszenvedett lelki sérülésekhez lehet valami köze. De persze lehet hogy ez mind hülyeség, én nem vagyok pszichológus.
Szóval miért vagy ilyen szigorú Petrához? :) Elárulod?
szombatreggel 2012.11.25 20:21:59
@Lapos Elemer: Köszi a választ. :)
Gondoltam hogy valami hasonló viselkedést láttál valakinél aki közel állt hozzád. Nem lehetett könnyű :(
Nálam fordítva van, én Petrával kevésbé vagyok szigorú mint a legtöbben, mivel egész kicsit saját magamra emlékeztet, ahogy mostanság próbálok/próbáltam lezárni egy nagyon hosszú kapcsolatot.
A múlt csütörtöki sztori itt olvasható. Akár a sztorit nézem, akár a színészi teljesítményt, a szerdai résszel iszonyú magasra került a léc, lássuk sikerül-e megugrani. Petrát és Tamást várjuk, induljon a párterápia! És remélem az is kiderül, mi lett Zsófival. Majdnem…..
szombatreggel 2012.11.16 21:28:32
@genevieve: az :) engem nagyon meglepett hogy így kimondta hogy mit is érez valójában...
szombatreggel 2012.11.16 21:37:06
@beacska: én gondoltam hogy vonzódik hozzá, de azt nem hogy ennyire, és főleg hogy ilyen nyíltan beismerni nem csak saját magának hanem másnak is.
Most már minden rész tud vmi olyat nyújtani hogy csak nézek :)
szombatreggel 2012.11.17 13:51:18
@PuffCinq: Ez nekem is furcsa volt, és hogy gondolkozás nélkül rávágta hogy nincs bűntudata amiért ez történt Zsófival. Szerintem ez egy nagyon durva hiba egy pszichológustól hogy elérhető helyen hagy egy ilyen gyógyszert.
A múlt szerdai hogyvót itt olvasható Szerda van, Zsófit várjuk. Felrémlik bennem, hogy eddig az összes megjelenésében volt valami váratlan, valami sokkoló. Lássuk mi jön a két gipsz és a nyaktámasz után…. Az ajtóban ma is egy meglepő kép fogadja a Zsófit váró Dargayt.…..
szombatreggel 2012.11.15 13:42:48
@mokamini: Én tv-ben nézem, most izgulhatok este 9-ig :) Amúgy nekem a szerda és a csütörtök a legérdekesebb, most kezd feljönni a többi nap is nálam.
szombatreggel 2012.11.15 21:31:25
@genevieve: nagyon ütős volt. Szamosi Zsófi szerintem nagyon jól játszik. Láttam színházban nemrég, ott is nagyon tetszett.
szombatreggel 2012.11.15 21:44:12
@genevieve: Igen, ők nagyon jók együtt, tényleg elhiszem nekik hogy évek óta házasok.
Most én is arra tippelnék hogy ennek a házasságnak vége, de biztos lesznek még meglepetések.
A Manga cowboy mellett itt adják a város legjobb hamburgerét tesztünk szerint, szeretjük a steakjeiket és imádjuk a sajttortájukat, reggelizni azonban csak most evett el minket fene a Ringbe. Pedig több szempontból is kézenfekvő: egyrészt mindenhez közel van, az Andrássy út…..