Regisztráció Blogot indítok
Adatok
D.Z.

10 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Nem tudom, Te hogy vagy vele, én azt gondolom, hogy ha valaki a saját tapaszatalatát adja át, azt érdemes meghallgatni, és minimum elgondolkozni rajta.Nem a kéretlen tanácsokról beszélek, hanem arról a tapasztalatról amit mindennap kérünk-kapunk, miközben beszélgetünk…..
 Én személy szerint egyetértek Seres Máriával abban, hogy hagyjuk abba azt, hogy a pártok az adóbefizetésből finanszírozzák a kampányaikat. Igenis, legyen egyenlőség! Igenis a pártok is gazdálkodják ki, a kampányaik, és a fenntartásuk költségeit, ugyanúgy mint…..
BeszélikSanyi összeszűrte a levet a kultúros Olgával (Olga tavaly költözött vissza, miután otthagyta a főiskolát és kollégiumi szerelmeit)Hallani még, hogy Sanyi basszusgitárost keres (szóval továbbra sem pénzt, hehe!)Állítólg! tehetségesnek hiszi magát (a szerelem nem csak…..
Vigyázat ez a bejegyzés mindenfajta marketing trükk használata nélkül egyszerúen a józan eszére akar hatni!  Szeretnénk a nyár végén egy hétre elmenni az Adriára, de nem akarunk érte fizetni, sőt még pénzt is akarunk ebből csinálni!Adott egy cég, amely állná a mi…..
 Van a gazdagodásnak spirituális vonatkozása is. Azok, akik tartósan akarnak vagyont teremteni, mert szeretnék, ha a gyermeke(i) is élveznék életük munkájának gyümölcsét, akkor a nem vezetheti őket más szándék, mint a jobb emberré válás szándéka.A történelem során…..
 Ami most az embereknek hiányzik, az a biztonságérzet. A legtöbb embernek az a jövőkép hiányzik, hogy holnap, és a jövő héten, és a jövő évben is legyen valahonnan biztos bevétele. A társadalomban végbemenő változások azt mutatják, hogy a "tanulj keményen,…..
A GAZDAGODÁS AKADÉMIA egy új kampányba kezdett.A kampány célja az, hogy minél többen megismerjenek egy olyan rendszert, amely átlagemberekből 3 hónap alatt siker szemléletű vállalkozni merő nem átlag embereket farag. Kicsit olyan ez, mint a 300 című film…..
 Ebben a hónapban többen is elküldték nekem azt a levelet, amelyben arra buzdítanak, hogy ha, és amennyiben az általuk küldött levelet továbbítom, máris nyerő vagyok, mert az AOL, és Microsoft figyeli a levelem útját, és ahány címzett van, annyiszor x eurocentet fog…..
Ismét itt vagyok!Nem gondoltam, hogy ennyi időmet igényli, de megérte! Úgy látom, hogy megérte a tanulást, a beletett időt, mert nagyon eredményes!A GAZDAGODÁS AKADÉMIA elindítása meghozta gyümölcsét! Az első hónapban 1400 látogató! Nem tudom, hogy ez rossz, vagy sem, de én nem…..
Egyszerűen Milliomos Végre! 2007.10.26 16:11:42
Végre elindult az új oldal!Határtalan izgalommal vágtam bele, mert ez az első saját készítésű weboldalam. Van benne fórum, meg blog, és tervezem, hogy lesz video, meg hírlevél. Sokat kell tanlnom, mert a drupal ugyan egyszerű tartalom kezelő, de nekem a gyakorlati kivitelezéssel van…..
 Üdvözöllek! Hogy lehet 6 egyszerű lépésben megvalósítani Magyarországon a jólétet?Gondolom, most az van a fejedben: na még egy guru, egy nagy megmondó, aki majd x forintért megmondja, hogyan lesz jobb nekem...:-)))Vagy: na még egy átverés! Ha ezt gondolod, akkor lehet, hogy…..