Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DGab

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eseménytelen hét után várhatjuk a bohócliga húsvéti fordulóját. Baranyában és Borsodban az elköszöntek az edzőtől szigorúan az érdemek elismerése mellett. Újpesten is villant a sárga lap az ultrák kezében, a csapat szerencséjére nem náluk, hanem Kecskeméten bugáztak meg 30…..
DGab 2012.04.05 19:21:53
Nagyon off, de olyat találtam amiről kis hazánk ugrott be egyből:
A Real Madrid elnöke megvendégelte azt a családot melyet az Osasuna elleni bajnoki meccs előtt inzultáltak a hazai szurkolók.
www.realmadrid.com/cs/Satellite/es/1330095849619/noticia/GaleriadeImagenes/1330095849619.htm

Nálunk egy valahogy így menne:

"Rodrikk Düsátlé az Újpest FC tulajdonosa megvendégelte a Fradi elleni idegenbeli mérkőzésről azt az ultra családot, akik kerítésszaggatás közben leestek arról és 4 ferencvárosi biztonsági őr agyba-főbebe verte őket. Miután a családfőt kiengedtek a sürgősségiről meghívták őket a hazai debrecen elleni meccsre, mely előtt a (velük éppen aktuálissá vált) kerekesszékes szektor felavatása volt a program, így külön szektort kapott a család, valamint a szél elleni védelem miatt kaptak fejenként 1 deci forraltbort, mely sajnos már kicsit kihűlt, viszont fényképezkedhedtek a meccs előtt Rajczi Péterrel, Baumgartner Zsolttal és Kovács III Péterrel a tartalék csapatból. Végül pedig a tulajdonos átadott nekik fejenként 1000Ft-os vásárlási utalványt, melyet a Klub Shopjában használhatnak fel a meccs végén."
Réges rég valahol egy messzi-messzi galaxisban … A birodalom sötét évei után az új köztársaság korszaka köszöntött be. Az új rend elérkezésekor elkezdődött egy szerethető csapat megszületése,A béke napjaiban már nem volt szükség többé az ősi rend védelmezőire,…..