Regisztráció Blogot indítok
Adatok
johe

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mészáros József folytatja dr. Varga Tibor helyett a képviselői munkát – rendkívüli ülést tartott Zirc város képviselő-testületeDr. Varga Tibor augusztus 8-án lemondott képviselői mandátumáról. Helyére az októberi önkormányzati választásokon – a…..
johe 2011.08.26 16:52:03
Tisztelt Hozzászólók!

Köszönöm a hozzászólásokat és mivel úgy éreztem, hogy nyitott kérdések vannak azokban, szeretném megragadni a lehetőséget, hogy ezeket megválaszoljam. Igaz, hogy a képviselői mandátumomról való lemondást követően a zirci TV-nek már adtam egy interjút erről, de valamilyen okból az nem került bejátszásra, így sajnos nem adatott meg az a lehetőség sem, hogy azoknak, akik anno megtiszteltek bizalmukkal és rám szavaztak, megköszönjem azt, egyben elnézést kérjek tőlük azért, amiért a mostani lehetőséggel már nem éltem. Mivel ez nem került adásba a találgatásokat megpróbálom eloszlatni azzal, hogy itt teszem közzé az akkori nyilatkozatomat. Döntésem elsődleges oka az, hogy egy vállalkozásban dolgozom, amit az elmúlt év tavaszán indítottam. Fokozatosan vállaltam el a megbízásokat, tartalékolva kapacitásomat a választásokig. Miután 24 szavazat híjján nem kerültem be a képviselő-testületbe, a vállalkozásba fektettem több energiát, így az mostanra már stabilizálódott és ezt szeretném is megtartani. Ez azt jelenti, hogy azt az időt, ami a képviselőség tisztességes, és felelősségteljes ellátásához szükséges nem tudom biztosítani magamnak, vagyis az érdemi munkában nem tudok az elvártaknak megfelelően, teljes mértékben részt venni. Annak pedig nem látom értelmét, hogy az ülésekről leadott felvételeken csak az üres székem legyen látható, vagy egy laptop mögé bújva próbáljam követni az eseményeket.
Mindez nem jelenti azt, hogy feladtam. Továbbra is megteszek minden tőlem telhetőt a városért, hiszen itt élek és továbbra is azt szeretném, hogy Zirc egy élhető város legyen. Legyen hírneve és legyenek büszkék lakói arra, hogy itt élhetnek.
Tisztelettel
Hédl József