Regisztráció Blogot indítok
Adatok
common

0 bejegyzést írt és 109 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerintem az emberben genetikusan él egyfajta lázadás a mindenkori rendszer ellen. Ez a lázadás lehet kicsi (miért nem támogatják jobban az én falumat, vagy éppen gazdasági osztályomat), lehet gyermeki (fuck police, punks not dead, békejel és hippik) és lehet radikális is amely teljes mértékben…..
A kedvenc viszontkérdésem erre az, hogy "Meg lehet-e tanulni könyvből karatézni?" vagy "Hány könyvet kell elolvasnod ahhoz, hogy fekete öves karate mester legyél?" Hadd fejtsem ki egy kicsit jobban. Az elméletet el lehet olvasni. Meglátásom szerint, amíg az ember birtokolja az olvasás…..
Csak az látogasson el a spanyol szigetcsoport, a Kanári-szigetek legnagyobb szigetére, Gran Canaria-ra, aki a szabadság fogalmát a lehető legtágabban tudja értelmezni és akit nemcsak a tengerpart, hanem a természet más dimenziói is vonzanak. Mit kerestetek ti a melegek szigetén? - kérdezték…..
common 2017.11.29 18:09:17
@Brix: A feleségemmel és 4 másik baráti házaspárral voltam ott pár éve és csupán az ehhez hasonló cikkekből hallottam arról, hogy a "melegek szigete". Ott tartózkodásunk alatt még csak nem is láttam olyat, ami alátámasztotta volna a cikkben ezzel kapcsolatban írtakat.
Az viszont biztos, hogy hihetetlen természeti szépségekkel találkozhat az ember a tengerparttól picit feljebb utazva (is).
Amint tehetem, visszamegyek, mert nem volt időm mindent bejárni.
common 2017.11.29 18:09:22
@zsu80: Jártál már ott?
  Egy villamossági boltba igyekeztem eljutni a metróból, hogy a felújítás alatt álló fürdőszobánkba három új konnektort vegyek. Már az üzletbe tartva láttam, hogyan ülnek ruhakupacaik között a Haller utca irányába tartó hosszú folyosón az otthontalanok. Visszafelé bementem egy közértbe, vettem…..
common 2017.11.05 18:50:06
@clemens: Nos, ezzel a hozzászólással meg is történt, hogy fényezted magad...
Demjén egy 600 fős falu, mely Heves megyében, Egertől 10 km-re délnyugatra található. Akárcsak szomszédjának, Egerszalóknak, Demjénnek is legfőbb vonzereje a nátrium-kalcium-hidrogénkarbonátos, kemény, fluoridos, kénes gyógyvíz, melynek jelentős vas és metakovasav tartalma lassítja az öregedést,…..
Nem vagyok zenész és az X-Faktor sem a kedvenc TV műsorom, de a színvonalas számokat nagyon szeretem és mindig érdekeltek a tehetséges emberek. A korábbi években csak a hajrákban figyeltem az X-Faktort és az ott felcsendülő számokat, de idén a kezdetektől nyomon követtem a műsort. Mostanra kialakult…..
common 2017.10.16 06:30:49
@n3spr3ss0: Te kezeled a kasszát?:)
common 2017.10.16 08:10:15
@Exploiter: A gondom ezzel csak az, hogy nézve más országok hasonló műsorait, a zsűri tényleg az igazi tehetségeket jutattja tovább.
Mi lehet a gond? Nálunk már nincsenek tehetségek? Ez biztosan nem igaz, hiszen a mi mentoraink teljesen nyilvánvalóan azokat küldik haza, akiknek ott lenne a helyük az élő műsorban és fordítva.
Akkor nálunk miért nem úgy működik ez az egész, mint máshol? Ki gondolja itt úgy, hogy mi erre a szemétre vagyunk vevők? Vagy tényleg ez kell a többségnek?
Én már a válogatóknál feladtam.
December elején új sorozatot indít a TV2, méghozzá olyan színészek szereplésével, mint Kovács Patrícia, Kovács Tamás, Bánsági Ildikó, Ónodi Eszter, Dobó Kata, Kamarás Iván és Fenyő Iván...
Rékasi Károly tegnap reggel, az RTL Reggeli című műsorában járt, ott, ahol az a Kiss Ramóna a műsorvezető ezen a héten, akivel 14 éven át együtt játszottak a Barátok közt című szappanoperában. Ramóna párja az a Fehér Tibor, aki például az MTVA Csak színház és más semmi című sorozatából ismerhetünk,…..
A mai napon, 2016. április 9-én tölti be 90. életévét Hugh Hefner, a Playboy legendás alapítója.  2012-ben, egy Playboy-konferencián találkoztam Hugh Hefnerrel. Mondjuk, találkozásnak nevezni enyhe túlzás a dolgot: a külföldi szerkesztőkkel besétáltunk a neogótikus mesekastélyába, a Playboy…..
common 2017.09.28 11:03:47
@Behajtó70: Egy picit vitatkoznék veled. Nem taglalja a cikk, de az USA-ban már akkor is heti bért fizettek, és a havi 20 dollár emelés, az bizony tetemes összeg volt. Nem lehet tehát mondani, hogy addig is szegénységben élt.:)
Ráadásul árnyalja a képet, hogy az első szám kiadásához Hefner 1000 dollárt kapott a szüleitől, ami akkorban óriási pénznek számított.
common 2017.09.28 11:22:50
@Rocky: Mondjuk ezek a nők sorban álltak azért, hogy ezt tegye velük.:) Persze nem ilyen egyoldalú a dolog.
A Demcsák-ügyként elhíresült friss médiabotrányka újabb, ha van Isten, utolsó darabkája is a helyére került ma reggel, amikor az ATV-ben két heti meló után kóros fáradságra hivatkozással felmondó Demcsák Zsuzsa egy negyedórás interjúban mesélte el, ő hogy látja a történéseket, amikről itt és itt is…..
  Néhány tanács, mielőtt Mihalik Enikővel, Jennifer Lawrence -szel, vagy éppen Mága Zoltánnal készítenél otthonodban (vagy munkahelyi gépeden) közös fotót. Sőt, a Streisand-hatásról is olvashatsz. (A fotón a Streisand-hatás egy nevezetes példáját láthatjátok: az előző francia elnökről, Francois…..
Az emberek jelentős része azért kezd el sportolni, mert elégedetlen az alakjával. Közülük is a legtöbben vélt, vagy valós túlsúlyuktól szeretnének megszabadulni. Szinte minden héten látok egy-két új arcot a teremben, akik zavartan izzadnak valamelyik kardió gépen. A többség odáig jut el…..
Az elmúlt napokban az igazságérzetemet lúdbőr borítja, a tollaimat meg szálanként tépem ki körömcsipesszel, hogy végre ne nézzen minden újságíró és politikus madárnak. Azért vagyok mérges, mert az etikusság nem filozófiai, vagy erkölcsi fogalom lett, hanem egy kis biléta a kommunikációs kalapban,…..
Neil Armstrong tette meg az emberiség  első lépéseit az égitesten, ám Buzz Aldrin még különösebb dolgot művelt világelsőként...
common 2017.06.16 10:02:15
Állítólag Kínában mindenki ismeri azt a mondást, miszerint, aki még nem járt a kínai nagy falon, az nem is igazi férfi. A kínaiak számára nagyon fontos a nagy fal. Minden külföldi, így az állam- és kormányfők is, mindig megtekintik a fal valamelyik részét, ha elmennek Pekingbe. Mindig csodálattal…..
common 2017.06.15 09:31:48
Hetek óta lelkesen terjesztik számosan azt a táblázatot, amiben "no kids" megjelöléssel szerepelnek európai államok vezetői. Talán nem tudják az illetők, de gyalázatos, amit művelnek...
common 2017.06.09 13:42:05
@morph on deer: Sajnos ezzel nagyon, nagyon egyet kell hogy értsek.
Oldalfali, parapet, split vagy mennyezeti, többek közt ezek közül kell dönteni, ha nem bírjuk légkondi nélkül a nyarat...
Ha beleestél, véged, amúgy főzhetsz magadnak benne teát vagy tojást - adják az eligazítást a Shanay-timpishka folyó körül élő őslakosok. Peru érdekes képződménye régóta ismert, csak azt nem tudta senki, mitől melegszik fel a folyó vize forráspont körüli hőmérsékletűre. Egy fiatal limai kutató…..
common 2017.05.31 14:23:54
@cardiobascuralis: Végre egy hasznos hozzászólás.:) Most tényleg újat tanultam. Köszi!
Megszűnik a Film+2, aminek a helyére az RTL Magyarország új csatornája, az RTL Gold kerül. A júliusban induló csatornán új műsor is debütál, Nádai Anikó vezeti majd az Anikó #show (így hashtaggel) nevű műsort. Nádai az RTL Reggelijében elmondta, hogy napi szintű műsor lesz, egy civil talkshow…..
A helyszínelők objektív bizonyítékokat szolgáltatnak az igazságszolgáltatás számára, munkájuk kiemelten fontos, hiszen képeiket bizonyítékok gyűjtésére, bűnügyi helyszínek rögzítésére, gyanúsítottak azonosítására, elfogásuk elősegítésére és az események tudósítására is használják. Az első magyar…..
A Corvin negyedi aluljárón mentem át, amikor arra lettem figyelmes, hogy a Pál utcai feljáróban egy hajléktalan férfi a fekvőhelyéhez közel a falnál áll. Láthatóan valami nehézsége, kellemetlensége volt, egyik lábáról a másikra állt. Két rendőr állt vele szemben, úgy…..
common 2017.05.16 13:52:10
@fizeto_utas: Te is gyakorold az olvasást. "...érthetetlen, hogy egy segítségre várót miért tartóztat fel, korlátoz mozgásszabadságában."

Ezt te hogy értelmezed? Egyébként meg nem korlátozta a mozgásszabadságában, csupán joggal várta el, hogy megvárja az intézkedés végét. Az igazoltatás ugyanis intézkedés. Sőt a "Biztonsági intézkedés" is az, amibe ezzel együtt belevágott.

A másik dolog, amit Borbála figyelmébe is ajánlok, hogy ha a rendőr ilyen esetben mentőt hív, akkor be kell szereznie és diktálnia minden rendelkezésre álló adatot a betegről.Ezeket meg ugyebár nem szophatja ki a kisujjából.

Ne lássátok már mindenben a rendőri rosszindulatot és a jogtalanságot...inkább olvasgassátok a Rendőrségi törvényt.
A televíziós készülékek piacán az elmúlt években számos innovatív technológia bevezetésének lehettünk tanúi, az viszont már más kérdés, hogy ezen újdonságok mennyire hasznosak egy átlagos felhasználó számára...
Egy igen különleges Bond-lányt mutatunk be cikksorozatunk mai részében. A Szigorúan bizalmas medencés jelenetében látható Caroline Cossey ugyanis egy olyan férfimagazinok címlapján domborító brit modell, aki előtte maga is férfi volt. Ma pedig ő az egyik élharcosa annak, hogy a transzszexuálisok is…..
   Fotó: Pixabay   Hol vagyok? Vanda fekszik tőlem jobbra. Alszik. Ez nem a mi ágyunk és minden idegen. Nem vagyunk egyedül... valaki alszik a baloldalamon, egy másik nő! Mi történt? Te Atya ég! Nem álmodom... Kell néhány másodperc, amíg magamhoz térek és sikerül végigpörgetnem fejemben az…..
Nemigen hiszem, hogy bármi újdonságot tudnék mondani Hofi Gézával kapcsolatban, úgyhogy meg se próbálom. Egy biztos: nincs még egy olyan humorista, aki ekkora hatással lett volna nemzetünkre. Poénjai és gondolatisága generációkat nevettetett meg és gondolkodtatott el, szállóigéi…..
common 2017.03.24 13:25:20
@Sexual Harassment Panda: A talpára ragadt kutyasz.r lehettél volna csupán...