Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balint88

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Izgalmas kísérletbe kezdett Thibaut Nogues, a francia motoros. Az akrobatikus elemeket nem öncélúan, hanem már-már mozgásművészeti koreográfiák alapján fűzte össze. Nem egyedül szerepel: az első videóban a tehetséges flatland BMX-est, Melvyn Massont vette maga mellé, míg a…..
balint88 2013.05.29 12:55:38
A vételár a gázpedál első lenyomásától méltányosnak tűnik. Bármennyit megér a szükség esetén dühös, békeidőben szimplán csodálatos, négyfeles stuttgarti V8-as karaktere. Mai cikkünk blogposztja...
balint88 2011.08.26 14:24:40
A modellről van személyes tapasztalatom, mert a főnökömnek is ilyen van, pontosabban a 4,8 as 500 lovas V8. Szóval erről az egészről csak annyit, hogy 1 év múlva ugyanúgy ülsz bele, mint egy Suzuki SX4-be. Higgyétek el ezt is megunod!!! A nevezett példányban most van, 130ezer Km, és 2007es. Szóval használva lett, nem csak azért volt, hogy mutogassák! Úgy indultak a dolgok vele, hogy kb. 10ezer km-nél, tönkre ment valami a turbónál, aztán ki kellet cserélni a komplett üveg tetejét, mert beázott!A csere után megmaradt egy olyan jelenség, hogy folyamatosan nyikorgott a tetőkárpit, a tetőnél.Az utastérben folyamatossá váltak lassan a nyikorgások, és a zörgések, amivel nem nagyon tudtak mit kezdeni a szervizben! Még 2 éves kora előtt, a kormányon található gombokról lekopott a piktogram, ja és persze nem cserélték ki gariban!Ja természetesen, csak a komplett kormánnyal lehetett volna cserélni(1db gombról volt szó)csak azt meg nem szerettük volna +tenni közel 1milláért.:-( Iszonyatosan drága hozzá minden, gumi, felni, ja és hát a szerviz.Úgy indul, hogy 25000+ÁFA, az óradíj, és olyan lassan dolgoznak, hogy a csiga az egy vágtázó vadló hozzájuk képest! Bevittem 1* a szervizbe, bejelentett időpontra, és ott ültem 50percet, hogy átvegyék tőlem a kocsit.Egy normál szervizt, olaj, olajszűrő,levegőszűrő, általános ellenőrzések, fékek állapotának ellenőrzése, nem voltak képesek megcsinálni, 1 nap alatt, úgy hogy +volt beszélve, hogy viszem, és ott voltam 8.30kor vele reggel! Ja és hát az ára az valami horror volt, majdnem milliós tétel!
Egyszer amikor megint így volt szerviben, mármint úgy hogy több napot ott kellett töltenie, béreltem a főnöknek, 1 15-18milla közti Audi A6 3.0TDI-t és azzal volt el külföldön. Amikor hazaért +kérdeztem, hogy milyen volt? A válasz csak ennyi volt, nem kell ennél jobb autó, 6litert fogyasztott, és olyan kényelmes volt mint a Cayenne. Na akkor lett biztos, hogy le lesz cserélve a Porsche.Amúgy, nekem is volt vele szerencsém bejárni, Európa 1 részét, de higgyétek el hogy, semmi olyat nem nyújtott, ami indokolná azt hogy ilyen drága legyen vele az élet. Szóval, szerintem nem ér annyit amennyibe kerül akár újonnan, de használtan sem éri meg fenntartani, mert 1 fele annyiba kerülő autó is tudja azt amit ez! Ja és nem fogsz állandóan gyorsulgatni vele, mert az azért jó ahogy gyorsul! Illetve ha meg azt csinálod akkor, készülj fel arra, hogy 20-25litert fog fogyasztani:-(.