Regisztráció Blogot indítok
Adatok
walakixo

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Békéscsabai RSE 3:2-re nyert a Budapest SE otthonában a női NB I bronzcsatájának első mérkőzésén. A hazaiak edzője szerint a játékvezetők közreműködése nélkül nem nyerhettek volna a viharsarkiak... A mérkőzés előtti izgalmakat hamar leküzdötte a Békéscsaba, amely…..
Röplabda blog Gazdálkodj okosan! 2012.02.08 22:02:00
Irritálóan szubjektív, ugyanakkor vérfagyasztóan objektív költségvetés-elemzés és gazdálkodás-újraértelmezés következik!!! Csak erős idegzetűeknek! Mottó: mi mennyi, és miért? Nincs pénz! Kis hazánkban manapság ez a bölcs megállapítás sajnos számos területre,…..
walakixo 2012.02.20 20:20:36
Az én saját véleményem a következő.
Negatívumok azokon kívül, melyeket Te nem írtál le:

- nem hiszem el, hogy egyik szponzor sem tudott /volna/ adni egy hatalmas drapériát, mellyel a két oldalsó falat lefedik. Szánalmas, szocreál kinézetű volt.
-volt szerencsém az egyik játékvezetővel bemenni az öltözőjükbe. Hát had ne mondjam, hogy egy lyukban voltak "elszállásolva"
- a "táncos" kislányoktól senki sem volt elájulva, de én személy szerint soknak tartom (tartottam) Szarka János táncait is. Aláírom, hogy bíró, a tűz közelébe kell juttatni, de ne minden meccs szünetében ő lépjen fel (+ euroliga ). Sokallom és kell/ene/ a változatosság...

voltak azért pozitívumok is:

Lehet, hogy hibázott a szpíker, de azért próbálta "hergelni", tűzbe hozni a nézőket. Szerintem sikerült volna neki, ha nem különböző szintű röplabdások alkották volna (amatőrtől az idegenlégiós játékosokig)
a nézők 80-90 százalékát, és sajnos nem "igazi" szurkolók. Kecskeméten azért teljesen más hangulatban zajlott a döntő.

- ismét bebizonyosodott, hogy a röplabdás társadalom egy szűk kör. Jó érzés volt újra találkozni azokkal a játékosokkal, akikkel csak nyáron van szinte esély (Németh Szabika, Szalai Szabi, Zsiráf stb... )

- A bizt. őrök szerintem jól vizsgáztak. Nem nagyképűsködtek (mint általában), kedvesek-udvariasak voltak

- utoljára, de nem utolsósorban szeretném kiemelni a játékvezetők munkáját. Persze voltak apró hibák, de magas szinten vezették le a 3 nap meccseit, melyhez gratulálok!
Legutóbb október közepén cserélt edzőt az Újpesti TE női csapata, akkor Farkas Mihály helyett Deme Gábort nevezték ki. A hunvolley.blog értesülései szerint most a jászberényi szakembert is menesztette a vezetőség, és Ancsin Ildikót nevezte ki a felnőtt csapat vezetőedzőjévé.…..
Röplabda blog Charlie angyalai 2012.01.16 07:03:00
Hogy a Palota RSC röplabdázói angyalok, azt már régóta tudjuk, de új edzőjükről, Nyári Sándorról csak most derült ki, hogy ő Charlie, hiszen a Veszprémi Egyetemi SC ellen 3:2-re megnyert meccsen nem ülhetett le a kispadra, ezért többször telefonon keresztül volt kénytelen…..
walakixo 2012.01.16 17:09:33
@figyelmes8:

Persze, nagyrészt igaz, de tudomásul kell venni, hogy van egy kiírás, egy versenyszabályzat, melyet be kell tartani ill. tartatni.
Minden iszteletem Sanyi bácsié, aki elvállalta a Palota edzését, de nem lehet mindig a kiskapukat keresni és nem lehet mindig az MRSZ-t szidni. Pl: a Nyíregyháza esetében sem. Nagyon jól tudták, hogy mivel jár, ha nem állnak ki a fiatalok. Nem hittek a felszólításoknak.
A Békéscsabai RSE az első és a második szett sima elvesztése után bravúros sikert aratott a bajnoki címvédő Budapest SE otthonában a női Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén. Fésüs Irén, a hazaiak vezetőedzője a hunvolley.blog-nak úgy nyilatkozott, hogy jelentős…..
A Man at Work Veszprémi RC hazai pályán csak 3:2-re tudta legyőzni a Kunhegyesi ESE csapatát a férfi NB II alapszakaszának első fordulójában. Élvonalbeli kezdőcsapattal álltak fel a bakonyiak, ugyanis Dolgos Attila, Seck György, Horváth Szabolcs, Kráml Szilveszter és Tóth Tibor is…..
A női NB I-ben szereplő Budai XI SE a hunvolley.blog-on jelenti be az együttessel kapcsolatos legfrissebb híreket! 2011 nyara a nagy változások időszaka az élvonalbeli csapat életében. Teljesen új egyesület keretei között, teljesen új helyszínen, új otthonban és új összetételű,…..