Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lollerke

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közadatigénylésben kérte ki az atlatszo.hu a "Magyarország jobban teljesít"-kampány részletezését. Az önfényezés összköltsége bruttó 256,7 millió, ebből 108 millió a közterületi megjelenésre ment el, a nyomtatott és online sajtóban pedig a Metropol tarolt 47,7 millióval, de…..
a gondolkodó paraszt POF, wtf? 2009.04.02 21:35:00
Ma úgy elsőre fel sem tűnt, hogy a pof.hu-ra seedelt torrentem kipirosodott. Igazából nem értem rá vele foglalkozni, sűrű napom volt ma is. Mikor végre hazaértem a feed már hozta  a hírt az asváról. Gyors login, hát tényleg... Kedves mindenki. A hatóság felszólítására a…..
lollerke 2012.12.20 13:36:02
Aki olvasta már a Wall Street Journal saját értesülését arról, hogy a Google nemsokára előáll saját online tárhelyszolgáltatásával, az bizonyára velem együtt csak mosolyog. Hiszen a Google elmúlt évekbeli fejlesztései pontosan ezt az irányt jelölik ki. Gondoljunk csak a Gmail…..
Bár ma reggel azt közölték a BRFK-n, hogy a korábbi bejelentéssel megegyezően a rendőrség ma, 14 órakor fog sajtótájékoztatót tartani a szerverlefoglalások ügyében, az imént azt az infót kaptuk, hogy sajtótájékoztató mégsem lesz, viszont hamarosan kiadnak egy közleményt és…..
Ha már így felkapták autós fórumok egy régebbi posztomat, melyben egy mentő átlagos, budapesti útját mutattam be, íme még néhány videó arról, hogy a világ más tájain hogyan viszonyulnak az autósok a mentőkhöz. És még egy magyar videó: Jöjjenek a világ mentősei,…..
A Hír tv híradójában félóránként bemondják, hogy a Lánchídra felmászott három fiatalember, és valami táblát lengettek. A tűzoltóság lezavarta, a rendőrség meg letartóztatta őket.Eddig rendben is lenne, csakhogy a Hír tv szerint a három tüntető közt volt Tomcat vagyis…..
lollerke 2007.10.26 15:40:25
Szerintem a Hírtv innen veszi az infót:
www.police.hu/nyitooldal/cikkek/BRF-20071026_3.html

Előállítottuk őket (BRFK)
2007.10.26. péntek 09:28

2007. október 26-án a reggeli órákban néhány tüntető megpróbált felmászni a Lánchíd pillérére, azonban a rendőrök a tűzoltóság munkatársainak segítségével leszedték őket és előállították. Az előállított személyek egyike P. Tamás budapesti lakos.
 Kérném tisztelettel, ismételten sorozatosan, több sértett kárára elkövetett lopás gyanúja áll fenn. De ne menjünk elébe a dolgoknak! Gondolkozzunk csak el, látta-e valaki a márciusi-ifjak.com, a Landerernyomda.net, vagy a kiegyezes.org honlapokat, esetleg kapott-e valaki levelet…..