Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kokoska

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megjelent itt két chart, ami állítólag a két termék halálát bizonyítja, vagy legalábbis vetíti elő:Mivel ugye az tisztán látszik, hogy az iPodok forgalmának túlnyomó többsége a karácsonyi szezonban jön össze (első grafikon), szerintem semmilyen következtetést nem érdemes…..
A jailbreakelt iPhone-okkal szinte bármit meg lehet csinálni, például egy Lion témát is rá lehet húzni szegény iOS-re, hogy mindig ugyanoda kattintsunk, bármelyik Apple-cuccunkat vegyük is elő.Ami számomra érdekes, hogy a Launchpad előhívásának pillanatában alig lehet megmondani,…..
Subba Angry Birds park 2011.09.17 09:51:00
Miután nyáron huszonkét kamu Apple boltot füleltek le, és zártak be, most egy nem hivatalos Angry Birds park épült Kínában. Meg se lep.     Theme park creates real-life Angry Birds game by Zoomin_UK..
Kokoska 2011.09.17 11:04:58
Megjelent ugye a Thunderbolt a Macek oldalán, az én Airemen is, és mivel az eladósorba került Mac minim mellé vett monitor felszabadult, kipróbáltam, akarom-e otthon külső monitorra kötni a kicsikét.Annyi előkészületet azért igényelt a dolog, hogy vásároltam egy DVI - Mini Display…..
Nem, hiába írjátok be az AppStore-ba, hogy "Flash", továbbra is csak az elemlámpás appokat látjátok. Nem lehet telepíteni az Adobe valamilyen lejátszóját a készülékre, de erre nincs is szükség: nem az Apple lépett, és nem is az iPhone vagy az iPad változott meg. Trükk…..
Egy korábbi, az inteles átállásról szóló posztomhoz találtam egy videót, amin Steve Jobs mutatja be az első Mac-prototípust, amibe már nem Power PC-s proci került. A gépben akkor még csak egy Pentium 4-es dolgozott - az első inteles Macet Core-procival dobták piacra, de ekkor még…..
Kokoska 2011.09.12 15:40:30
@dave86: és sajnos nagyon igazad van. Vissza az Exposét (legalább opcionális szinten), a rendes Spaces-t, kijavíthatnák már a screen zoom folyamatos rendszertelen hol működik-hol nem hibáját, strandlabdát is elég sokat látok (i7-es iMac, 8GB RAM, 200GB SSD-n azért q..ára nem kellene...) és sorolhatnám...
Whisky, steakes szendvics a séftől, egy jó könyv, békebeli szalon hangulat - így érdemes utazniMeglett, komoly, irányító pozícióban lévő férfiakat (nem, nem baktereket) ismerek, akik odavannak a vonatokért és a modellvasútakért, ez olyan becsípődés náluk, amit nem lehet…..
Kokoska 2011.09.12 09:22:31
Steve Jobs biológiai apja a közelmúltban reményét fejezte ki, hogy egy nap újra láthatja rég elvesztett fiát, akárcsak egy kávé erejéig, de kijelentette azt is, hogy Jobsnak kell megtennie az első lépést. A nyolcvanéves szíriai emigráns John Jandali Abdulfattah-hal a New York…..
Kokoska 2011.08.31 10:55:38
@Lenoks69: "A vér kicsit erősebb mint pénz."

Persze, 50 évig magasról tojt rá, leginkább azóta lehet Steve vérszerinti apjáról hallani, amióta Steve betegsége a nyilvánosságra került. Elég naív vagy. Ha olyan erős lenne a vér, akkor nem adta volna örökbe, vay nem most akana vele találkozni. De a legjobb, hogy úgy adja elő, hogy "a szír büszkesége" - persze. Maradjunk annyiban, hogy okos a papa..
Kokoska 2011.08.31 11:06:47
@Zool2107: Te jó ég... én PONT nem a pénzre gondolok az emberi kapcsolataimban, ezért is ítélem el ezt. Szerinted ha valaki évekig leszarja a vér szerinti fiát, pedig lett volna rá lehetősége és pénze megkeresni, felvenni vele a kapcsolatot...

de pont akkor, amikor a fiáról kiderül, hogy komoly betegsége van, ami még a munkában is hátráltatja, pont akkor tör belőle elő a szerető apa? Hol volt eddig? Szemellenzőt le kéne venni, ez nem valami nyálas romantikus film ahol pa és fia egymásra talál. Itt a világ egyik legértékesebb cégének az ex CEO-ja van, a másik oldalon pedig egy szír férfi, aki évtizedekig hallgatott, most meg hirtelen előkerült.

De azért azt leszögezi, hogy ha a fia halálos beteg is, ő akkor sem fogja felhívni... LOL, na persze, milyen szerető apa igaz? Amilyen állapotban egy ideje Steve van, már rég mellette kellene lennie, ha valóban szeretné.

Vagy az szerinted elfogadható, hogy valakinek a "szír büszkesége" nem engedi, hogy felhívja a beteg fiát, PERSZE INTERJÚT KELL ADNI, amit emberek milliárdjai olvashatnak. De nem, felhívni nem fogja...

És te mondod, hogy az én értékrendem van elkurvulva... ? Vicces.
Kokoska 2011.08.31 11:36:07
@Zool2107:

Persze, mindent meg lehet magyarázni... :) "lelki terror" - ha ott ez megy és tudom, hogy az én vagy a kedvesem családja miatt majd nem tarthatjuk meg a közös gyereket (nyilván voltak jelek), akkor NEM VÁLLALOK gyermeket addig, amíg nem tudom ezt megoldani. PONT. Vagy ha mégis, akkor meg mazochista vagyok...

Pontosan Neked kellene tudni, hogy milyen rossz lehet elveszíteni azt, akit a legjobban szeretsz - hiszen írtad, hogy hamarosan a második gyermeked születik (gratulálok hozzá!)

De gondolom Te sem csinálnál gyereket, ha tudnád, hogy mondjuk a feleséged családja tűzzel-vassal ellened és a közös jövőtök ellen vanank - csak akkor, ha már rendeződnek a körülmények, vagy teljesen függetlenedni tudtok tőlük.

Úgyhogy még ha úgy is lenne, ahogy leírtad Jobs és az apja esetében (amit én speciel nem hiszek), akkor is az apa volt a felelőtlen.

De tovább megyek. Eltelt X év. Az apa felnőtt lett és a cikk szerint jómódú. Nyilván sokkal előbb is megkereshette volna, felvehette volna Steve-vel a kapcsolatot. (Nem email-eket kell irogatni, hanem odarepülni és tiszázni a dolgokat, csessze meg...!)

Meg ez milyen már, hogy "jajj eddig nem is tudtam ki lett a fiamból" - na persze, ez akkora kamu, hogy hihetetlen...

És aki ilyet bekamuzik, meg interjút ad egy újságnak, hogy így meg úgy a fiam, de ha halálos beteg, akkor sem fogom felhívni (!!!) az szememben egy szar ember és ebben a véleményben sem Te sem más nem fog megingatni.
Steve is milliárdos és ő is imádja az iPadet, de nála beszélhetünk némi munkaköri elfogultságrólMinél több pénzed van, annál többet használod az iPaded - vonható le a konklúzió egy, a napokban publikált tanulmányból. A SpectremGroup felmérése szerint nem csak, hogy a…..