Regisztráció Blogot indítok
Adatok
varga.gyorgy

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem is tudom hol kezdjem vagy folytassam az írást, olyan régen nem "ragadtam már tollat". Azt el kell mondjam, ennek több oka is van.Most itt az alkalom, hogy bejelentsem nektek (akik még nem tudják); kereken egy hónapja erősítem az angliai Burger King (egyik franchise)…..
Elnézést kérek mindenkitől, hogy így eltűntem, de az elmúlt hetekben elég sűrű napjaim voltak. Most végre van egy kis szabadidőm, így megpróbálom folytatni a gondolataimat ott, ahol múltkor abba hagytam. Ja és persze megkésve bár, de BUÉK mindenkinek!Szóval,…..
Múltkor már nem volt erőm befejezni a házunk leírását, ahol most vagyunk. Időközben készítettem egy képet is kívülről, hogy azért mégse a vakvilágba beszéljek meg a kevésbé vizuális típusú emberek is lássák miről is van szó. :)Bár legutóbb már belevágtam a…..
Ha problémád van az Opera asztali verziójával Windows, Linux vagy Macintosh rendszeren, itt kérhetsz segítséget! Ha az Opera Minivel kapcsolatban kérdeznél, akkor kattints ide! Próbáld meg a problémádat pontosan körülírni. Írd le, hogy mi okozta a gondot, mit csináltál éppen,…..