Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ancsa1537

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasók és Olvasni Vágyók! Mint bizonyára észrevettétek, felkerült a kihívás utolsó története is. Mivel senkitől sem várhatjuk el, hogy itt üljön és olvasson minden este hétkor, ezért adunk Nektek még egy kis időt, hogy ismerkedjetek a történetekkel,…..
Malfoy Kihívás Jégfehér gyerek 2012.06.02 19:00:00
CÍM: Ius Primae Noctis – Az első éjszaka jogaCSAPAT: GyerekKULCSOK: jégfehér, apósJOGOK: Minden jog J. K. Rowling és a vele szerződésben álló társaságok tulajdonát képezi. Én csak kölcsönvettem a szereplőket egy kis játék erejéig, anyagi hasznom nem származik…..
CÍM: GravitációCSAPAT: GyerekKULCSOK: csokoládébarna, sógornőJOGOK: Rowlingé meg persze az enyém. :)MŰFAJ: angstFIGYELMEZTETÉSEK: Erotikus tartalom, durva beszédKORHATÁR: 16 évTARTALOM: A gravitáció kérlelhetetlenül visszaránt a földre, akkor is, amikor legszívesebben a magasban…..
Ancsa1537 2012.06.24 14:12:51
Szia Kedves Író!

Megfelelt-e a történet a csapatának?
Igen, de... Na, majd a következő szempontnál.

Mennyire felelt meg a történet a kulcsoknak? 3 pont
Őszintén szólva nem igazán. Az előző szempontra visszatérve, a történet nem a gyerekről szólt, de mivel a végén Lily terhes lett - pedig azt hittem, hogy Scorpiuséknál lesz gyerek, ez kellemes meglepetés volt - szóval mivel minden remény úgymond a baba miatt veszett el kettejük számára, ezért adtam meg rá az igent. Viszont se a sógornő, se a szín-kulcsod nem éreztem elég hangsúlyosnak.

Milyen jól dolgozta ki az író karaktereket? 5 pont
Ebbe igazán nincs mit belekötni. Szépen kidolgoztad, következetesen ábrázoltad Őket, egyéniségek lettek. Szép munka!

Milyen jól dolgozta ki a cselekményt? 5 pont
Remekül kidolgoztad, és itt nem csak a történet hosszára célzok, hiszen lehet egy rövidebb sztori is egy kerek egész, bár itt a hosszba semmiképp nem lehet belekötni. Mint említettem azonban ettől eltekintve is egy nagyon szépen kidolgozott és felépített történetet olvashattunk.

Mennyire tetszett a történet? 5 pont
Nem szeretem az angstot. Általában idegesít az a fene nagy lelkizés, főleg ha a fiú részéről olvashatjuk, de itt egyrészt a váltott szemszög miatt, másrészt pedig talán az ital miatt egyáltalán nem volt zavaró. Nagyon tetszett a történeted, őszintén gratulálok hozzá, nem kis munka lehetett. Köszönöm, hogy olvashattam!

További sok sikert és szép pontokat kívánok!

Szia, Ancsa! Kritika Klub (Megtalálsz minket a Merengő Fórumán. :-D)
CÍM: MelanieCSAPAT: GyerekKULCSOK: hollófekete, mostohaapaJOGOK: Rowlingé az összes karakter és jog, én csak kicsit eljátszadoztam velük.MŰFAJ: Romantikus, SlashFIGYELMEZTETÉSEK: Slash, Erotikus tartalom, OOC karakter(ek)KORHATÁR: 18 évTARTALOM: A háború után Perselus Piton azt hitte,…..
CÍM: Esküvő és más nyalánkságokCSAPAT: EsküvőKULCSOK: csokoládébarna, keresztanyaJOGOK: Harry Potter világa J. K. Rowlingot illeti, jelen történet, s néhány szereplője viszont hozzám tartozik.MŰFAJ: novella(szerű)FIGYELMEZTETÉSEK: kicsit bugyuta történet, olykor OOC…..
CÍM: Odaadás CSAPAT: Esküvő KULCSOK: hollófekete, sógornő JOGOK: Rowling nénié MŰFAJ: romantikus, dráma FIGYELMEZTETÉSEK: enyhe erotikus tartalom KORHATÁR: 16-os karika TARTALOM: Bellatrix Lestrange-nek mindig az kell, ami a másé. De mi van akkor, ha jelenleg ő az, akitől elvesznek…..
Malfoy Kihívás Királykék gyerek 2012.06.14 19:00:00
CÍM: IdebentCSAPAT: GyerekKULCSOK: királykék, fivérJOGOK: Minden jog J.K. Rowlingot illeti, én csak felhasználtam az általa kreált szereplőket egy történet megírásának erejéig. Anyagi hasznom nem származott belőle.MŰFAJ: romantikusFIGYELMEZTETÉSEK: nincsKORHATÁR: 12 évTARTALOM:…..
CÍM: Játék az életCSAPAT: EsküvőKULCSOK: királykék, unokahúgJOGOK: Még mindig Rowlingé, és a vele szerződésben állóké. És természetesen a Nyan Cat kitalálójáé.MŰFAJ: Humorosnak szánt… valamiFIGYELMEZTETÉSEK: AU, OOC karakterek, slashKORHATÁR: nincsTARTALOM: Voldemort…..
Ancsa1537 2012.06.15 10:26:07
Szia Kedves Író!

Megfelelt-e a történet a csapatának?
Igen.

Mennyire felelt meg a történet a kulcsoknak? 5 pont
Érdekes volt a szín-kulcsod megoldása, de nekem tetszett. Ugyan másnap reggel (mert még tegnapelőtt elolvastam a történeted), amikor felébredtem, hálát rebegtem az égnek amiért nem álmodtam ezzel a... lénnyel, de ez nem fontos. Szépen megoldottad, igazán hangsúlyos volt. (Kicsit talán ijesztő is. :-D) A másik kulcsod szintén szépen érvényesült, nincs okunk panaszra, nekem rendben voltak.

Milyen jól dolgozta ki az író karaktereket? 4,5 pont
Neville pont annyira volt esetlen, mint amennyire kellett és pont annyira volt bátor is. Draco undok volt, meg mufurc, de azért vicces is, ezt csíptem. Lucius egy dög, ez is oké, ami mégis zavart egy kicsit, az az, hogy Hermione bedőlt a férfi trükkjének. Ő ennél szerintem okosabb.

Milyen jól dolgozta ki a cselekményt? 4 pont
Itt a problémám szintén a Hermione szállal van, mert tettél egy utalást arra, hogy nem volt azért egyszerű eset a lányt elcsábítani, de nem fejtetted ki bővebben, pedig szerintem kellett volna. Így maradt egy kis hiányérzetem, ezért maradt bennem az érzés, hogy Hermione ennél okosabb. Ha megtudtuk volna, hogy hogyan is sikerült Őt tőrbe csalni, talán nem lenne ez az érzésem. Amúgy a történet rövidsége ellenére szerintem jó volt így, ahogy volt. Legalább is a többi rész. :-)

Mennyire tetszett a történet? 4,5 pont
Hadd ne fejtsem ki megint, hogy hiány maradt bennem Hermione jellemét, illetve átverését illetően. Igen, sajnos ez az egy dolog az, ami zavart picit, ezért a fél pont levonás. Viszont köszönöm, hogy Te is egy humoros, könnyed történetet hoztál. Kikapcsolódásnak tökéletes volt. Örülök, hogy olvashattam!

További sok sikert és szép pontokat kívánok!

Szia, Ancsa! Kritika Klub (Megtalálsz minket a Merengő Fórumán. :-D)
Malfoy Kihívás Tengerzöld gyerek 2012.06.12 19:00:00
CÍM: Malfoy tervez, Merlin végezCSAPAT: GyerekKULCSOK: tengerzöld, keresztanyaJOGOK: J. K. Rowlingot illetik.MŰFAJ: Romantika, Humor, DrámaFIGYELMEZTETÉSEK: AUKORHATÁR: 14 évTARTALOM: Draco Malfoy tervei mindig tökéletesek. Azonban van valami, amit még ő sem vett…..
CÍM: Utazás CSAPAT: Esküvő KULCSOK: tengerzöld, mostohaapa JOGOK: JKR-é. Sajnos. MŰFAJ: romantikus FIGYELMEZTETÉSEK: Fluff, AU, slash KORHATÁR: 12 év TARTALOM: Egy utazás, ami sok mindent megváltoztat.   Elolvasom a történetet!     Miután elolvastad a mai történetet, ne felejts…..
Ancsa1537 2012.06.12 12:00:04
Szia Kedves Író!

Megfelelt-e a történet a csapatának?
Igen.

Mennyire felelt meg a történet a kulcsoknak? 4,5 pont
Nekem az esküvő kulccsal nem volt bajom, úgy gondolom elsősorban a Perselus és Lucius közötti "esküvőről" érdemes beszélni, amit szépen felvezettél és építettél bele a történetbe. A szín-kulcsodnál viszont maradt egy kis hiányérzetem. Bár, értem én, hogy a szín először a "nászútjukon" bukkant fel, majd, amikor Lucius a hálójukat rendezte be, pontosan a nászút miatt olyanra, amilyenre, de egy kicsit lehetett volna hangsúlyosabb. Csak olyan megemlítésnek éreztem, pedig ugyanakkor értem én, hogy jelentősége volt. Annak viszont kimondottan örülök, hogy nem szájbarágósan oldottad meg a dolgot.

Milyen jól dolgozta ki az író karaktereket? 5 pont
Bár erősen különbözött mind Lucius, mind Perselus karaktere attól, amilyennek én elképzelem őket, szépen kidolgozott karaktereid voltak, következetesen ábrázoltad őket, nem érzem jogosnak a pontlevonást.

Milyen jól dolgozta ki a cselekményt? 5 pont
Szépen építetted fel, nem kapkodtad el, bár zavaróak voltak az elírások, két helyen nem szeretnék emiatt pontot levonni. Az alaptörténeted is tetszett, a kivitelezés is rendben volt, aminek pedig külön örültem, hogy Draco lányt vitt haza a végén.

Mennyire tetszett a történet? 4 pont
És akkor itt vonnám le azt a bizonyos pontot az elírások miatt. Mégpedig azért itt, mert bár nem nagyon tudom elmagyarázni, de úgy érzem nem a cselekményt, hanem az olvasás élményét rontotta az, hogy a hibák miatt megakadtam. Sokkal jobban magával ragadott volna a sztori, ha nem kell egy-egy mondatot kétszer elolvasnom. Amit nagyon sajnálok, mert látszik, hogy mennyi munkát fektettél a történet megírásába, és egyébként tényleg egy jó kis sztori lett. Örülök, hogy olvashattam!

További sok sikert és szép pontokat kívánok!

Szia, Ancsa! Kritika Klub (Megtalálsz minket a Merengő Fórumán. :-D)
Malfoy Kihívás Vérvörös gyerek 2012.06.08 19:00:00
CÍM: CasanovaCSAPAT: GyerekKULCSOK: vérvörös, nagybácsiJOGOK: Minden jog Rowlingot illeti!MŰFAJ: komor, néhol romantikus regényFIGYELMEZTETÉSEK: -KORHATÁR: 16 évTARTALOM: Scorpius Malfoy örök casanova. Mestere a nők szédítésének, a csábításnak. Szenvedélyes, vad és szeret…..
Ancsa1537 2012.06.11 15:28:18
Szia Kedves Író!

Megfelelt-e a történet a csapatának?
Igen.

Mennyire felelt meg a történet a kulcsoknak? 5 pont
Mind a nagybácsi, mind a vérvörös kulcs szépen benne volt a történetben. Tetszett, hogy a szín-kulcsod többféle módon is beleszőtted. A nagybácsi szintén hangsúlyos volt, de nem volt szájbarágós.

Milyen jól dolgozta ki az író karaktereket? 5 pont
Őszintén szólva nekem nem igazán volt szimpatikus Catherine jelleme. Kicsit csalódásként is éltem meg azt, hogy Scorpius a végén nem hagyta el. Ettől függetlenül, a karakterek következetesek voltak, szépen kidolgozottak.

Milyen jól dolgozta ki a cselekményt? 5 pont
Szépen felépített és alaposan kidolgozott történet volt. Valamiért ugyan sejtettem, hogy Roxanne és Scorpius a szülei a kis Fabiannak, bár az Anne résszel sikerült megzavarnod, de ettől függetlenül is igazán élvezetes olvasmány volt.

Mennyire tetszett a történet? 4,5 pont
Az egyetlen, ami miatt nem adok maximum pontot az az, hogy a végén mint már írtam nem igazán tetszett, hogy Scorpius és a felesége kibékültek. Nem tudom, hogy mi lett volna a jó befejezés, de mivel nekem egyáltalán nem volt szimpatikus Catherine, így az egy kicsit zavart, hogy most már majd boldogan él, amíg meg nem hal. Viszont nagyon tetszett a történeted, szépen kidolgoztad, a történetvezetésed is tetszett, köszönöm, hogy olvashattam.

További sok sikert és szép pontokat kívánok!

Szia, Ancsa! Kritika Klub (Megtalálsz minket a Merengő Fórumán. :-D)
CÍM: Mint az élet, mint a halál, mint a dühCSAPAT: EsküvőKULCSOK: vérvörös, apósJOGOK: Természetesen J. K. Rowlingéi. Én mindössze kirándultam egyet a világában.MŰFAJ: leginkább angstFIGYELMEZTETÉSEK: AUKORHATÁR: 12 évTARTALOM: Esküvőre gyűlik össze a varázsvilág…..
Ancsa1537 2012.06.11 10:19:20
Szia Kedves Író!

Megfelelt-e a történet a csapatának?
Igen.

Mennyire felelt meg a történet a kulcsoknak? 5 pont
Úgy éreztem az após-kulcsod sokkal erőteljesebb volt, mint a szín-kulcs, de mivel mindkettő benne volt a történetben, sőt, jelentőségük is volt, így jár a maximum pont.

Milyen jól dolgozta ki az író karaktereket? 4 pont
Úgy érzem nem ártott volna egy OOC figyelmeztetés, különösen Tom Denem esetében. Draco személyisége viszont tetszett, azt hiszem Őt jól eltaláltad. A többiek pedig... Vegyes érzéseim vannak Ronnal kapcsolatban, de nem volt rossz. Tonks tökéletes lett, akárcsak Narcissa szösszenetnyi, de igen erőteljes jelenete.

Milyen jól dolgozta ki a cselekményt? 4 pont
Ami volt, az rendben volt, csak valahogy én jobban szeretem a mozgalmasabb, kicsit eseménydúsabb sztorikat. Ami zavart, az az volt, hogy amint belelendültem egy-egy jelenetbe, már jött is a váltás. Emiatt viszont nem tudott igazán magával ragadni a történeted.

Mennyire tetszett a történet? 3 pont
Nyomasztó volt. Lehet, hogy ennyire nem éreztem volna annak, ha kinézve az ablakon éppen nem szakadó eső és a szürke ég lenne amit látok, de így olyan volt, mint valami teher. Rám telepedett, lenyomott, nem ragadott magával. Sajnos ez az a hangulatú történet, ami egyáltalán nem áll közel hozzám, pedig sokan szeretik. Ettől függetlenül köszönöm, hogy olvashattam.

További sok sikert és szép pontokat kívánok!

Szia, Ancsa! Kritika Klub (Megtalálsz minket a Merengő Fórumán. :-D)
CÍM: BorostyánemlékezetCSAPAT: EsküvőKULCSOK: mézsárga, menyJOGOK: A jogok J.K. Rowlingot illetik, a történet megírásából semmiféle anyagi hasznom nem származik.MŰFAJ: novella, angst, romantikusFIGYELMEZTETÉSEK: szereplő halálaKORHATÁR: 14 évTARTALOM: Draco Malfoy látszólag…..
CÍM: Szemet szemértCSAPAT: GyerekKULCSOK: lazacrózsaszín, menyJOGOK: Minden jog J. K. Rowling és a vele szerződésben álló társaságok tulajdonát képezi. Én csak kölcsönvettem a szereplőket egy kis játék erejéig, anyagi hasznom nem származik belőleMŰFAJ: hurt/comfort,…..
Ancsa1537 2012.06.10 12:44:02
Szia Kedves Író!

Megfelelt-e a történet a csapatának?
Igen

Mennyire felelt meg a történet a kulcsoknak? 5 pont
Gratulálok ahhoz, ahogy beleszőtted a történetbe a szín-kulcsodat. Egészen egyedi ötlet volt, ráadásul pluszban a kislánnyal pont megfelelően tetted hangsúlyossá. A meny-kulccsal szintén elérted azt, hogy ne érezzem azt, hogy a számba akarod rágni a dolgot, hanem természetes módon volt benne a történetedben. Mindkettő szép megoldás.

Milyen jól dolgozta ki az író karaktereket? 5 pont
Persze leginkább a főszereplőid jellemébe nyertünk betekintést, de a mellékszereplőid is nagyon eltaláltak voltak. Egyiküknél sem éreztem, hogy komoly személyiségtorzuláson estek volna át, vagy hasonló. Eltaláltad őket és szépen ki is dolgoztad, akárcsak a történeted.

Milyen jól dolgozta ki a cselekményt? 5 pont
Mint az előző szempontnál már említettem, szerintem nagyon szép és alapos munkát végeztél. A történetvezetésed is remek volt, egy percre sem lankadt a figyelmem, a történet magával ragadott. Az egyetlen, amit megemlítenék, az a néhány hiba volt, inkább elírás, de nem éreztem, hogy ez levonna a történet értékéből, annyira azért nem volt sok. :-)

Mennyire tetszett a történet? 5 pont
Gondolom nem leptelek meg azzal, hogy maximum pontot adtam. Remek történetet hoztál. Egyszerűen egy rossz szavunk nem lehet, a karakterek, a cselekmény, a kidolgozottság és minden rendben volt. Köszönöm, hogy olvashattam!

További sok sikert és szép pontokat kívánok!

Szia, Ancsa! Kritika Klub (Megtalálsz minket a Merengő Fórumán. :-D)
Malfoy Kihívás Mézsárga gyerek 2012.06.04 19:00:00
CÍM: Sabbia della fata - TündérhomokCSAPAT: GyerekKULCSOK: mézsárga, unokahúgJOGOK: JKR tulajdonában az összes, én meg szórakoztatás céljából kölcsönvettem a szereplőit, remélem sikerültMŰFAJ: romantikus novella (bár vádoltak olyannal, hogy a legelvetemültebb…..
Ancsa1537 2012.06.08 22:32:00
Szia Kedves Író!

Megfelelt-e a történet a csapatának?
Igen.

Mennyire felelt meg a történet a kulcsoknak? 5 pont
Az unokahúg tagadhatatlanul, szépen benne volt a történetben, kellőképpen erőteljes volt, míg a szín-kulcsod ennyire nem volt erőteljes, de igazán nincs mibe belekötni. Azt is szépen szőtted bele a történetbe, kapott némi hangsúlyt, pont annyit, hogy jó legyen.

Milyen jól dolgozta ki az író karaktereket? 5 pont
Nekem tökéletesen rendben voltak, ráadásul kitetted az OOC figyelmeztetést, így végképp nincs mibe belekötni.

Milyen jól dolgozta ki a cselekményt? 5 pont
Szépen felépített, gördülékeny történet volt, élvezettel olvastam. Volt benne néhány elírás, de nem volt annyira vészes, engem magával ragadott azok ellenére is.

Mennyire tetszett a történet? 5 pont
Nem tudok elég hálás lenni azoknak az íróknak, akik nem lehangoló, nyomasztó történetekkel kínoznak. Külön öröm volt egy ilyen szépen felépített és kidolgozott történettel találkozni. Bevallom, a figyelmeztetések elolvasása után megijedtem egy kicsit. Az ilyen non-magic történeteknél mindig attól félek, hogy a főszereplők lehetnének akár Jóska és Pista is, mert hiszen a HP lényege pont a varázslat, de Te sikeresen elfeledtetted velem, hogy Ők itt most nem varázslók. A Te történetedben másfajta varázslat volt, örülök, hogy olvashattam.

További sok sikert és szép pontokat kívánok!

Szia, Ancsa! Kritika Klub (Megtalálsz minket a Merengő Fórumán. :-D)
CÍM: Ásó, talár, nagyharangCSAPAT: EsküvőKULCSOK: lazacrózsaszín, nagybácsiJOGOK: Rowlingé, aki megalkotta ezt a csodálatos univerzumot. Én csak játszottam vele egy kicsit.MŰFAJ: általános, humoros, enyhe romantikaFIGYELMEZTETÉSEK: Slash, azon belül is Drarry párosításKORHATÁR:…..
Ancsa1537 2012.06.08 12:11:50
Szia Kedves Író!

Megfelelt-e a történet a csapatának?
Igen.

Mennyire felelt meg a történet a kulcsoknak? 4 pont
Az szín-kulccsal nem volt bajom, az benne volt a történetben, de a nagybácsival annyira már nem vagyok elégedett.

Milyen jól dolgozta ki az író karaktereket? 5 pont
Mivel engem nem zavarnak az OOC karakterek (sem akkor, ha meg vannak említve figyelmeztetésként, sem akkor, ha nem), valamint hiszek abban, hogy mind másmilyennek látjuk a szereplőket és az idő múlásával Ők is nyilván változnak, így az sem zavart, hogy Draco olyan volt amilyen. Nekem kifejezetten tetszett is. Harryt pedig egyenesen imádtam. :-)

Milyen jól dolgozta ki a cselekményt? 4 pont
Itt elég nagy dilemmában voltam, mert az elején érdekelt, hogy mi történhetett Dracóval, viszont ezt nem tudtuk meg a végén sem. Ezt hiányoltam, de ettől eltekintve a cselekmény kidolgozott volt, szépen felépített, nekem tetszett.

Mennyire tetszett a történet? 5 pont
Őszintén szólva elegem van a sok nyomasztó, szomorú történetből. Köszönöm, de én a privát életemben egyszer-kétszer már megjártam a poklot, igazán nincs rá szükségem, hogy ezek után még ilyen történeteket is olvassak. Az egyetlen, amiért mégis megteszem, az az, hogy szeretek a kihívásokon olvasgatni. Érdekes, ahogy a kulcsok köré épül egy-egy történet, így természetes, hogy belefutok olyan sztorikba is, amik annyira nem tetszenek. Köszönöm, hogy Te viszont egy ilyen könnyed, szórakoztató, romantikus történetet hoztál. Nem akarok én filozofálgatni, napokig a hatása alatt lenni egy-egy történetnek, nekem pont elég, ha egyszerűen csak jobb kedvem lesz tőle, ha picit szebbnek látom általa a világot. A Tiéd ilyen volt, hálásan köszönöm!

További sok sikert és szép pontokat kívánok!

Szia, Ancsa! Kritika Klub (Megtalálsz minket a Merengő Fórumán. :-D)
CÍM: JégfehérCSAPAT: EsküvőKULCSOK: jégfehér, fivérJOGOK: Cayden kivételével minden J.K.R. tulajdona.MŰFAJ: novella (enyhe crack beütéssel), absztraktFIGYELMEZTETÉSEK: Hannah allergiás a fahéjra. (Ne etessétek fahéjas tortával!) SlashKORHATÁR: 14 évTARTALOM: Draco csinos,…..
Ancsa1537 2012.06.07 10:27:15
Szia Kedves Író!

Megfelelt-e a történet a csapatának?
Igen.

Mennyire felelt meg a történet a kulcsoknak? 5 pont
Mind a jégfehér, mind a fivér kulcs nagyon szépen benne volt a történetben. Eleinte úgy éreztem, hogy nem erőltetted túl a cselekményt. Draco beleszeret annak a lánynak a fivérbe, akit el kell vennie. Hát, nem valami eredeti! Majd jött a végén a csattanó, ahol azt hiszem nem csak engem leptél meg és varázsoltál el, hanem talán az összes olvasódat. Nagyon szép megoldás, gratulálok!

Milyen jól dolgozta ki az író karaktereket? 5 pont
Most mondhatnám azt, hogy lehetett volna jobban is, de tulajdonképpen egy apró szelet ez a hőseink életéből, így egyértelmű, hogy azt az oldalukat ismerjük meg igazán, ami akkor dominál. Nekem ez is rendben volt.

Milyen jól dolgozta ki a cselekményt?
5 pont
Nem mondanám, hogy egy hosszú történet volt, de azt hiszem pont annyira volt részletes és kidolgozott, amennyire az kellett. Nem maradt bennem hiányérzet, így nem is lenne jogos pontot levonnom. Szép, kerek történet lett, semmi túlragozással.

Mennyire tetszett a történet? 5 pont
Gondolom a pontjaimból is látszik már, hogy nekem nagyon tetszett a történeted. Pedig nem igazán szeretem a szomorú írásokat, de a Tiédnek volt így a végére egy különös hangulata, ami megfogott. Örülök, hogy olvashattam!

További sok sikert és szép pontokat kívánok!

Szia, Ancsa! Kritika Klub (Megtalálsz minket a Merengő Fórumán. :-D)
Eljutottunk talán legnehezebb kulcsunkhoz, a láthatatlan szivárványhoz. Azonban két írónk felvette a harcot, és két nagyon izgalmas drabblét kanyarított ehhez a kulcshoz is.Úgy adódott, hogy mindkét történetben visszatérünk a gyerekkorba. De egészen másképp...Tarts velünk, és…..