Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Renitu

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma csappantás lesz, egy töki megy, az már tuti, de hogy ki, azt előre nem lehet megjósolni. Gólem a hegyen indul meg a kamera felé fenyegető léptekkel, lábán a Nike-szponzorcipő, testén sorban az ötödik garnitúra textil, basszameg a kutya, T69 ruhatárát meg a hajába belebaszott…..
Nu, ez a műsor akkor sem volt túl mozgalmas, amikor T69 felpóckolt csöcsei mellett tíz agyhalott bula vetélkedett az egyelőre még mindig megfoghatatlan címlaplányságért, mostanra viszont a számuk négyre redukálódott, szóval túl nagy elvárásaink nem lehetnek a műsort illetően.…..
A Tv2 általában rá szokott feszülni saját gyártású műsoraira, előjön belőlük egyfajta vizsgadrukk vagy valami ahhoz hasonló görcsös para. Most tegyük oda, kollégák, de tökösen, hangozhat el a vezérlőben, mutassuk meg ennek a másik kertévének, hogy mi is tudunk jó műsort…..
hogyvolt Éden hotel - 2x19 2012.04.05 06:00:00
Tegnap jött két újnő, az egyik azzal a lendülettel távozott, még a nappali sokat látott párnájára sem tehette le a picsáját, a másik, a hamuszürke bőrű, állandóan félig álmosnak tűnő Petra (tényleg, orvos látta már?) pedig maradt, de a Terrorral és Omárral közösen…..
hogyvolt Aranypart - 1x03 2011.08.25 06:48:00
A tegnapi dráma utóéletével folytatjuk a siófoki állatkert nyílt napját, Pókmajom ugye távozott, mert nem szegény, mint a többiek, így nem is dolgozik. Szegény Korvettádám (aki szerint…..
Renitu 2011.08.25 22:25:28
bulvarhirek.blogspot.com/2011/08/eden-szandi-kidobta-meztelen-cicijet-es.html
Ezt érdemes megnézni! Levi szerelme és Pókmajom...