Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fidel

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Se pénz, se csapat. Egyre többen írják a médiában, egyre többen mondják a szurkolók közül, hogy ez a Fradi-szerződés egy Nagy Humbug. Nem is Kevin McCabe - a brit milliárdos - kötött szerződést a legnépszerűbb magyar klubbal, hanem egy bizonyos Esplanade Real Estate…..
Bármennyire is jól hangzik a "Six Degrees of Seperation"-elmélet, mely szerint a Föld minden lakója legalább hatodszintű ismerőse egymásnak, nehéz hinni benne. Az intuíciónk nem egyértelmű az elmélettel kapcsolatban. Mert bár könnyedén el tudjuk fogadni, hogy minél…..
Történelmi csapást mért a HC Csíkszereda a Steaua Bucurestire. Élt a lehetőséggel, és már az első fővárosi mérkőzésen kiharcolta a döntőbe jutást a román bajnokságban. A döntőben csíkszeredai rangadó lesz, hiszen a Sportclub már korábban bebiztosította a…..
Előre bocsátom, hogy hangzása ellenére az "élet Magyarországon" nem jelent politikai hitvallást (MIÉP), kizárólag azt takarja, amit a szavak önmagukban hordoznak.Nagyon bosszantó, hogy a gazdasági szakemberek folyamatosan csak a világpiaccal takaróznak, amikor a magyar…..