Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tamy - Álmodó

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Mulberry tavaszi/nyári kollekcióját Sasha Pivovarova és Viktoriya Sasonkina népszerűsítik. A fotós Steven Meisel volt.Színes, lufis, körhintás képek. Remek. ..
Jessica Stam a Ricci Ricci illat népszerűsítése után ezúttal a Nina Ricci tavaszi kollekciójához adta az arcát. Elfogult vagyok Jessicával - most is nagyon tetszik, de a kép talán túl púderes, túl rózsaszín. ..
Lindsay Lohan a Muse magazin címlapján szerepel, de meglehetősen rossz bőrben van. A képek nem lettek jók, Lindsay pedig szörnyen néz ki. Mik ezek a képek? Gruppen-szex? Vagy csak pár szétesett drogos? Azon tűnödtem, vajon ha sminkelés és retus után így néz ki, milyen lehetett az…..
Family Guy Blog Mi a baaaaj? 2009.07.24 15:09:00
Többen jelezték nekem, hogy nem jön be valamiért a letöltési oldal. Hát sajnos fogalmam sincs, hogy mi lehet ennek az oka. Nekem például bejön. Úgyhogy kiteszem ide a hatodik évad részeinek a linkjeit egyesével, hátha úgy már működni fog a…..
Elsőként: Marc Jacobs tavaszi/nyári kollekciójához készült reklámfotó, Raquel Zimmermannal, melyet Juergen Teller fotózott.Utána két Dolce&Gabbana kép szintén a tavaszi/nyári kampányból, majd két újabb fotó a Prada-kampányból...
Tamy - Álmodó 2009.01.11 00:21:33
Jessica Alba Milánóban, a Campari Naptár-t népszerűsíti a vörös Dolce & Gabbana kisestélyiben.A ruha gyönyörű, bár deréktól lefelé egy csöppet fura a szabása, szerintem csinosabb lenne, ha szabadon eshetne lefelé az anyag. A derékrésznél az öv nagyon feldobja a ruhát,…..
Tamy - Álmodó 2008.12.04 09:43:52
Nekem olyannak tűnnek, mint két gőgös csitri, akik betévedtek egy díjátadóra. Valahogy egyikük sem az igazi (legalábbis ami a külsőt illeti), talán a kettőből összegyúrva lehetne egy egészen jó csaj :-)Ketten együtt kapnak 13 pontot, osszák el tetszés szerint.  ..
Ezekért a csodás ruhácskákért mindenképpen :)..
Lindsay Lohan lesz a decemberi Harper's Bazaar címlapján. Helyes, bájos és még jól is néz ki, de nagyon semmit mondó képek...
Tamy - Álmodó 2008.11.12 18:38:22
Jessica Biel-ről még 2000-ben készítettek egy fotósorozatot, meglehetősen hiányos öltözékben. A Gear magazin jelentette meg a képeket, melyeken Jessica mindössze 17 éves.A fotósorozat állítólag fordulópontot jelentett karrierje szempontjából, ő azonban nagyon megbánta, hogy…..
Tamy - Álmodó 2008.11.09 21:21:46
Igaz, hogy a modell már a 37.-ik életévében jár, mégis elcsodálkozva nézte a nagyközönség a Párizsi Fashion Week-en a Hermés divatbemutatóján a fellépését. Mennek a találgatások vajon Naomi Campbell terhes? Vagy csupán kiöregedett és a hasa annak a jele? Engem nem zavar a…..
Tamy - Álmodó 2008.10.07 09:25:51
A Párizsi Fashion Week-en mutatták be ezt a cipőt (csizmát ? ) az Yves Saint Laurenttől. Mi a véleményetek róla? Nekem azok a műanyag strand szandálok jutnak róla eszembe, amit azért veszel fel hogy ne menjen süni a lábadba. De akkor hogy jön ehhez a magassarkú? Love or Hate?..
Tamy - Álmodó 2008.10.07 09:24:47
Villám-formájú sarkak Miu Miu módra...
Tamy - Álmodó 2008.09.01 16:40:38
A YouTube-ra feltett, többé-kevésbé amatőr, kézikamerás bohóckodások mellett Hollywood persze nem hagyhatta ki azt a ziccert, hogy jobb minőségű, A-listás celebekkel készült kisfilmekben tiltakozzon hevesen a stúdiók gecisége ellen. A Deadline Hollywood blogra kikerült Speechless…..
Tamy - Álmodó 2007.11.29 13:43:05
Az MTV válaszolt a Talmageddon című produkcióról írt rövid kis posztunkra. (Tényleg, mondja már meg valaki, hogy miért Talmageddon volt a műsor címe? Elmagyarázta valaki Talmácsinak, hogy az Armageddon az nem egy film Bruce Wilis-szel?). A lényeg, hogy pontosítunk, leközöljük az…..