Regisztráció Blogot indítok
Adatok
doublev

8 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit vesződünk édes még?Lemerült egy fél elem.Két elemmel éltem rég,s most kiveszett az érzelem.Mert te voltál az ékezetminden dobott soromban,a működtető gépezet,a gombóc a torkomban A bőrömről a szellőbenillatod remegett,minden pici felhőbenA Te neved lebegett Vígan szólt…..
Szezonnyitó műsorunk kicsattan a nyomatéktól és a hatalmas erőtől. Titkos receptek Ingolstadból és csoda Maranellóból...
Az utcán állok, s nézek:         szíve szakadt emberek,Megviselt arcukon ülnek     aprópici rejtjelek.A bottal járó néni          fejlehajtva andalog,A párjára már odaát      vigyáznak az angyalok.Elsuhan egy gördeszkás         komoran de délcegen,Vállát nem csak…..
Az utca fénye pillogókip-kop-kip-kop,Mindent sejtő, kimondókip-kop-kip-kop,Keserédes szájízemkip-kop-kip-kop,Bármit mondhat, elhiszemkip-kop-kip-kop.Lehet,hogy bolond vagyok,kip-kop-kip-kop,de bolondságom felragyogkip-kop-kip-kop,ha meglátlak édesemkip-kop-kip-kop,nyomot hagysz a…..
Verseményes kert 23;59 2014.09.09 16:40:54
Közöttünk van minden, s néhány kósza év. Közöttünk az ingem, de elragad a hév. Ahogy leveted rólam, a gondolat elszalad. Ahogy két szemed olvad, a pillanat megragad. Halkan csendül egy csók, csak szájjal hallak téged, minden mozzanat egy bók, hozzám simul a térded. a…..
Verseményes kert 2222 2014.05.05 00:55:51
Egykor mámorom,azt hittem, álmodom.Visszatalált.Két szeme rám tekint.Jajj de jó! Már megintViktort kiált.Színesbb a világom,Csak őt imádom.Ó jajj Neked! Nincsen már keserűálmom, csak gyönyörűéneked...
Verseményes kert Hibás vers 2014.04.16 12:36:43
Idejét setudásmikorvolt aluvás.kereke földtekénkereke atehén? színese azene?színese,szagase?locsogó-picsogóhófehér kimonó-bavolta nénike,néztehogy nézike, sehogysincs majelenmindigcsak keresemmikorlesz ajövőareményt igérőszívtelen,szótalanéletem sótalannélküled…..
Verseményes kert A szürke szín 2014.03.27 10:28:45
Magányos a fűszál,roskatag.A többi fűszál köztegy hordatag.Magányos a sóa tengerben. Nem látott napfényt.Egyszer sem.Magányos az egyéna tömegben.Maradna színesés töretlen.Magányos a gazdag,- szegény...-A pénz mellé nem járerény.Magányos az ember,s kiabálja:"Magányos…..
Kérdem tőletek Bácsik a buszról:Miért nem vagytok türelmesek?Mindenki mindenkit súrol,De ti 2 megállóval előre jeleztek.Sőt! Felugrotok, mintha a térdetekNem is fájna már oly nagyon.Elárulom nektek:A térdprotézis egy vagyon.Sorolásba kezd a Bácsi:Hallja Néne?! Letetszik…..
When things go wrong as they sometimes will,When the road you're trudging seems all up hill,When the funds are low and the debts are highAnd you want to smile, but you have to sigh,When care is pressing you down a bit,Rest if you must, but don't you quit.Life is strange with its…..