Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Halszem

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Monty blogja FILM: Oscar 2016.07.24 22:36:35
Egy mozgalmas délelőtt története Hát nehezen hiszem, de bizony ezt a filmet is épp 25 évvel ezelőtt mutatták be nálunk, én pedig családostul néztem meg az akkor még virágzó Bartók moziban. Nem akarnék nosztalgiázni, de ránk fér, mert ennyire jó kis vígjáték ilyen mesteri szinkronnal ma már…..
A Homár még nem próbált Skype-ról smst küldeni, de Feri szerint már nem is fogunk. Az alapvető 20. századi civilizációs vívmányok megadóztatása óta a T-Mobile állítólag nem kézbesíti az ilyen üzeneteket. Más szolgáltatónál is hasonló a helyzet? Azt a tapasztalatomat…..
Egyik legnagyobb betegsége sok-sok szurkolónak, hogy eszelős fölényességgel tudja kezelni azt, ha valaki csak második, ne adj’Isten harmadik lesz egy világversenyen – mintha jómaga mindig elsőként tudna felnyomulni a várakozó metróra vagy mintha mindig elérné az előle…..
 avagy Radikális-tábor nem csak radikális(os)oknak         Alkotótáborban vettem részt Zalamerenyén hétfőtől (08.08.) szerdáig (08.17.). Ez a csaknem 10 nap igencsak gazdag volt eseményekben, szakmai és érzelmi hatásokban, ezért arra gondoltam, hogy…..
Halszem Start 2011.08.24 21:41:00
Terveztem már sokszor blogírást, mivel az a típusú ember vagyok, akinek van véleménye. Sok mindenről. Nagyon sok mindenről. És ez jelentette a fő problémát.Mert hát a színész barátaim miért lennének kíváncsiak a véleményemre a Barca új igazolásairól? És viszont. A…..