Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Frais

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Mindig is megvolt a véleményem a nők társadalomban betöltött szerepéről, és a viselkedési moráljukról életkortól, és egzisztenciális háttértől függően persze. Tinikről, anyákról, férjezett és elhagyott nőkről, hűtlen szeretőkről, anyósokról és nagymamákról,…..
Frais 2011.12.19 15:06:54
Mindig is megvolt a véleményem a férfiak társadalomban betöltött szerepéről, a példamutatás fontosságáról és egyéb, a mai társadalmunk által bullshitnek ítélt, klasszikus értékekről. Az idei céges karácsonyi party a 21-dik századot tökéletesen leképezte egy estében: „whatever happens at the Christmas party, stays at the Christmas party” mottóval indult az este és kapkodtam a fejem ahogy az irodában amúgy feleségükbe/barátnőjükbe hősszerelmes lovagok és céges pénzen utazgató többgyerekes menedzserek enyhén berúgott kolleginák fenekét - és egyéb testrészeiket - fogdosták, törték a poharakat mert az olyan férfias ha egy elegáns étterem bárpultja előtt földhöz csapják az üvegpoharat és éjféltől már artikulálni sem tudtak rendesen, viszont állítólag telehányták az összes piszoárt a férfimosdóban (a női vécé még fél 3kor is tiszta volt amúgy). Ha az ember jól odafigyelt láthatta ahogy egyedül osonkodtak ki a kollegák a partyról hogy aztán egy kolleginával szép csendben együtt beszálljanak egy taxiba... És mindezt a fennkölt céges mottó keretében mindenki mély hallgatással nyugtázta, mindenki tudja de sosem fogunk róla beszélni mert „nem illik”... bezzeg amit a nők csináltak – ami ugyanolyan gusztustalan egyébként” – arról az irodai konyhákban balladákat zengenek azóta is és mindenki hangosan nevet...
Ettől függetlenül sajnos a post nőkről alkotott véleményével egyet kell értsek, bármennyire is tiltakozik ellen a női önérzetem, csak ne feledkezzünk el a férfiak szerepéről is ebben az egész állatkertben... mert az is megérne egy külön postot. Szerintem.
Viszont a Slim3-as anyának mély respect. Példaértékű.
  RunTilt Mikulás futás December 6 Kedd 18.00 Margitsziget szökőkút „Az első téli futás időpontja: december 3-án, szombat. Mivel 6-án lesz a Mikulás napja, ezért arra gondoltunk, hogy fussunk mikulássapkában. Akinek nincs ilyesmije, korlátozott számban tudunk…..
LifeTILT Ébredések... 2011.11.25 15:29:00
   Ennek a csajnak a blogját pár órával ezelőtt találtam meg, és milyen kurva jól tettem hogy megtaláltam, mert a stílusa óriási, és tökéletesen visszaadja azt az életérzést, amiken keresztül mennek a nők, azaz a váltás előtti utolsó nagy elhatározást, amire szüksége…..
  0.nap  15.nap    15 nap alatt -4,5 kg, és átlagban 4,4 centivel karcsúbb testrészek. Üt mi? Mire nem képes a túró a sonka meg a csirkemell filé… Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy bizonyos emberek Magyarországon, nyomatják a rostos fos hülyeségeiket azon a címen, hogy az…..
LifeTILT Video Kill the Radio Star 2011.11.02 02:51:00
  Mostantól kicsit más lesz. Átalakul pár dolog, és a Slim3-nak köszönhetően sokkal kézzel foghatóbbak lesznek a fogyási folyamatok, és mindaz a munka ami mögötte van. Amit eddig írtam, vagy amit a jövőben fogok az most életre kel és megelevenedik. Októberben új szerelem…..
  Elmesélnék egy sztorit, egy apró szösszenetet az élet mocskosabbik feléről, és arról, hogy mennyire vak a szem és mennyire becsapható az ember, holott ő azt hiszi körülötte minden rendben van. 2006-ban még egy pénzügyi részvényelemző cégnél dolgoztam, ahol azért nem…..
Frais 2011.08.24 20:53:40