Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a74aa

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután éveket töltött a eredménytelen fejlesztés poklában, végre szabad utat kapott az amerikai Starz csatornánál a Neil Gaiman brit regényíró Amerikai istenek című regényéből készülő tévésorozat. A hivatalos bejelentéssel egyidőben Gaiman egy londoni pódiumbeszélgetésen…..
Egy pillanatig, a sisak váratlanul felcsapódó rostélyán át II. Henrik számára a világ vakítóan világosnak tűnhetett, majd minden sötétbe borult. A közönség döbbenten figyelte, hogy Montgomery herceg lándzsájának egy darabja az erőtlenül a lovára hanyatló király…..
A kisebbik koreai gyártó nemrégiben nálunk járt modellje ugyan már nem számít újdonságnak, ár-érték arányban viszont még így durván fél évvel bemutatása után is vonzó ajánlat. Bár az idei középkategóriás modellek bemutatkozása még várat magára, az már a Sony tegnapi…..
a74aa 2013.03.22 14:30:17
@ZF2: Mint te is írod kommentedben, ezek számítógépek. Ha nem tudod rájuk tenni az aktuális oprendszert, nagyon gondold meg. Ha az előzőt sem, ne vedd meg.

Nekem is LG 2Xem van, valószínüleg ez is szerepet játszik abban, hogy nem bízok az LGben. Meg a Tegrában. Egyetlen baj van az S3mal szerintem, a külseje. Anyag és forma is lehetne jobb.
a74aa 2013.03.22 14:56:56
@ZF2: Szerintem kijön, csak ez a "túl kevés túl későn" esete. Mikor utolsó kínai vacakokon MÁR kint van a 4.2, akkor a 4.1re VÁRNI kicsit gáz.
Nos, tegnap éjjel kitettem az aktuális verziót az új Webisztánból. Kéthasábos, kicsit finomabb, robotosabb életérzés. Köszönet  a hibajelzésekért. Főként a windowsos olvasóktól.  A címben szereplő két dologról röviden. Azt gondolom, hogy az animgif és a "zenélő…..
hogy SFW legyen, a hölgyek a tovább után találhatóak ..
a74aa 2012.08.03 16:25:18
comment:com Hírek kávé mellé 2012.06.27 11:10:00
Újabb két nagy név érkezik a The Good Wife-ba: Nathan Lane többepizódos vendégszerepet kapott, Kristin Chenoweth pedig állandó szereplő lesz a negyedik évadban. Az egyik amerikai bulvárlap szerint Charlie Sheen agyában megint elpattant valami és  szétvert egy szállodai szobát, de…..
Iszonyú nagy böszmeséget követett el az AMC: a The Walking Dead második évados, díszdobozos Bluray-kiadványát reklámozták rajta, és a tartalom felsorolásánál mintegy mellékesen megemlítettek egy olyan színfalak mögötti kisfilmet, aminek a címében lelövik a második évad…..
Nahátakkor. Kedves olvasóink igencsak felbaszták az agyukat azon, hogy ebben a posztban, illetve az Index címlapra kitett ajánlóban Hamlet kolléga elspoilerezte a Trónok harca első évadának egyik fontos momentumát, azt, amiben Ned Starkot lefejezik. A spoiler valóban minden történet…..
Az HBO kiadta az első adag képet a Trónok harca április 1-jén érkező második évadénak szereplőiről, vagyis csak a legfontosabbakról, mert ugye van vagy 34 szöveges szerep ebben az etapban is. A képre klikkolva fasza galéria nyílik.   ..
Rossz hírünk van a mogorva orvosokért lelkesedő tévéfüggőknek: a Fox a várakozásoknak megfelelően bejelentette, hogy nem kér több évadot a House-ból, a jelenleg látható nyolcadik széria májusi fináléja egyben a sorozat hattyúdala is lesz, úgy tessék készülni. A sorozatok…..
a74aa 2012.02.09 11:05:14
@Jómunkásember: Azért milyen remek, hogy a "Vége lesz a Housenak" poszt alá is lehet egy jót zsidózni...
A Sons of Anarchy az a sorozat, amit már az első évadban is imádtam, és minden hibája ellenére imádok a mai napig, de Kurt Sutter készítő arroganciája és néha érthetetlenül lekezelő stílusa miatt nem tudok maradéktalanul és feltétel nélkül rajongani érte. Pedig Sutternek…..
Dana Walden és Gary Newman, a 20th Century Fox TV két elnöke idén is egy videóüzenetben kívántak kellemes ünnepeket minden nézőnek és munkatársnak, és most sem egy hagyományos kisfilmmel, hanem egy olyannal, amiben a Sons of Anarchy szereplőgárdája látható, és aminek…..
a74aa 2011.12.16 11:20:59
Nicole Scherzinger Conan O'Brien talkshowjában járt, visszafogott ruháját látva érthetetlen, hogy lehetett ilyen pimasz Conan. ..
A Spartacus rákban elhunyt főszereplőjét a sorozat anyacsatornája, a Starz október 2-án búcsúztatja, a sorozat első évadának öt epizódját vetítik majd le egyhuzamban. Egy videóüzenetet már múlt héten közzétettek, ezt mutatjuk meg mi is most. ..