Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Troymal

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Andreának nem sikerült lekérdeznie devizahitele egyenlegét, mert olyat az OTP csak a végtörlesztési szándék bejelentése után 8 nappal készít. Hogymi? Bónusz megsúgták, hogy a takarékszövetkezeti hitel sem jobb, ott jövőre fognak kamatot emelni:Devizahitelt szeretnék…..
Troymal 2011.10.19 15:11:33
@Kulics: Write only? :) Azt mondtam az adott devizában (CHF, EUR) mondja meg mennyi. Az érdemben nem fog változni. Lehet vele számolni. Pl. Te bemész azt mondják, hogy a tartozásod: 8352 CHF, akkor tudod, hogy az 8352 * 180 = 1503360 Ft. Tehát neked kb. 1,5 milliót kell összeszedned. 8 nap múlva nő az összeg max. 100 fankkal. Persze ezt általában ki tudod olvasni a hitelszerződés mellékletéből is, de azért gyakran vannak módosító tényezők.
Troymal 2011.10.19 13:36:01
@Kulics: Nem a 8 nap volt a baja, hanem az, hogy 8 nap múlva megmondjuk mennyi, de azt fizesd is be azonnal.
Normál ügymenet szerint köteles az adott devizában nyilvántartott tartozásod összegét x < 10 munkanapon belül megmondani neked, sima érdeklődésre is.
Az állítás meredek, de egy tucat kérdés és öt szempont vizsgálata alapján a Newsweek ezt állítja. 165 országban kutattak. Izlandi nőnek lenni a legjobb, csádinak a legrosszabb. Magyarországnál 111 jobb hely van a nőknek!  Öt szempont köré csoportosították az adatokat,…..
Troymal 2011.09.23 12:53:51
@ökocsaj: Kifejtenéd?

Azért <20% igazságszolgáltatásra elég durva elgépelésnek tűnik. Inkább 80+, persze van mit javítani, de mindenhol van.
És bizony nálunk is igaz az a vicc, hogy miért kerül elvált Barbie háromszor annyiba, mint a többi.
Politika: nem lehet-e, hogy azért van kevesebb nő, mert a jelenlegi környezetet az ő gyomruk kevésbé veszi be?
Troymal 2011.09.23 20:23:30
@AnnaKarenina: Igazad van, hogy a rendőrség tehetetlen, és tényleg baj, hogy pl. a távoltartás nem megoldott. DE ez nem csak a nőket érinti, nem lehet a családot megvédeni az alkoholista anyától sem. A törvény valójában "megvédi" az erőszak áldozatait, nemtől függetlenül. Az ítélet végrehajtásánál vannak bajok, meg ott, hogy a családon belüli erőszak áldozatai nem kérnek segítséget, a környezetük pedig közönyös. A környezetük védelmében viszont azt el kell mondani, hogy ezekben az esetekben ha valaki beavatkozik, akkor hajlamos az áldozat is ellne fordulni. Tehát nem könnyű. A kiskorúakat pedig, szerencsére igen erősen védik mind a törvények, mind pedig a bíróságok. A rendőrség persze itt is olyan, amilyen.
A rendőrség nem azért nem tesz semmit, mert az egyes rendőrt nem érdekli, hanem mert nincs rá kapacitás. Ehhez pénz, pénz és még több pénz kellene, az meg nincs.
A válásokat pedig azért hozza fel mindenki, mert jól mutatja, hogy a bíróságok ilyen esetekben gyakran hagyják figyelmen kívül a férj érdekeit. Ne mondja nekem senki, hogy az esetek nagy részében szolgálja a gyermekek érdekeit, ha korlátozzuk az apa láthatási jogát.
Andráson egyre több havi, állítólag elmaradt díjat szeretne behajtani a Holmes Place luxuskonditerem. Minthogy sokat utazik, a tagsági szüneteltetése alapfeltétel volt, mielőtt szerződött velük. Később mégis megpróbálták beszedni a külföldön tartózkodása alatt…..
B-oldal Fantasy filmek kliséi 2011.08.24 07:03:00
Nem vagyok egy nagy fantasy szakértő, de barátaim mágikus erejének és extra képességeinek köszönhetően összegyűjtöttük a kardozós, kalandozós, barangolós, varázslós fantasy filmkliséket.A LÉNYEK:Emberek, törpék, elfek, entek, orkok, faunok, goblinok, tündék, lidércek,…..