Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miklos Szomor

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megérkezett a várva várt 2011. év legjobb dobosa szavazása, melyben azért a legjobb dobosokon túl más kategóriákban is hirdettek győzteseket. Az idei szavazáson több mint 9000 dobos közül válogatta ki a közel 7900 szavazó a legjobbakat több forduló alapján. Nagy meglepetést nem…..
dobklinika A ritmus mindenkié? 2012.03.26 15:29:00
Egy érdekes cikkre lettem figyelmes a drummagazine.com oldalán. Első olvasatra a "Dobos vs. gépek: az ütem értéke" című headline még annyira nem is tűnik akkora durranásnak, de ha végigolvassuk a cikket, akkor látjuk milyen problémával is kell, hogy szembesüljön a/egy dobos.A cikk…..
dobklinika Dobos betegség... 2012.03.14 16:15:00
  Ma reggel egy hosszú átzenélt éjszaka után iszonyatos könyökfájásra ébredtem. Zsibbadt a kezem oldala, fájt, mit fájt, nyilalt a könyököm, és az ujjaim is olyan furcsák voltak. Egy alapos guglizást megelőzően azért elszaladtam a dokimhoz hátha tud segíteni a problémán.…..
dobklinika "Ritmusőrültek" 10. 2011.10.21 10:56:00
Még nyár elején jelentette meg A SONOR új SE dobszetjét. A Bad Berleburg melletti Aue-i gyárban a mérnökök újragondolták az exkluzivitás, és akusztika fogalmát. Kivételes módon ehhez a PRO szetthez a testeket bükk fából készítették el, ami hangzásban a testesebb juhar- és a…..
dobklinika "Ritmusőrültek" 9. 2011.09.13 14:10:12
  ..
p { margin-bottom: 0.21cm; }Még most is borsódzik a hátam a Sinori percussion által fejlesztett effekt, és percussion hangszertől. A Sinori alapvetően egy hangszínekkel játszó, és a játékdinamikát kihasználó kifejezetten ütősöknek szánt hangszer. Maga a testformája engem egy…..
A Cymbags megjelenése az amerikai piacon üdítően hatott, pláne azoknak, akik más cintányértok típust kevésbé kedvelnek. Az egyedi mikroszálas kialakítású tok az igényes dobosokra lett alakítva. Ha szeretnéd elkerülni a szennyeződéseket, karcokat, zsírosodást,…..
Egy egészen használható lábdob mikrofonra lettem figyelmes pár hónapja. A Kelly SHU-nak keresztelt speciális rudakon rögzíthető állványrendszer szakít a hagyományos főldre rakható (és a színpad zaját felerősítő), illetve a lábdobba beledobott, és ezzel hatékonyságát…..
dobklinika Lájk az oldaldobozért 2011.08.24 16:46:00
Ahogy visszanéztem a blog eddigi írásait, szerintem megérdemelnénk az arckönyv oldaldobozát. Tessék lájkolni, és olvasgatni a fácse tartalmakat is. :)  ..