Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemértemmiért

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com A nap képe 2012.08.30 11:00:00
És egyben találós kérdése is: ő meg ki?  ..
Hétfőn mi is beszemléztük, hogy a Borsnak azt állítja a 35 éves Hada Renáta, hogy 12 évig szeretője volt egy közismert tévés celebnek. A sztori persze ma folytatódik a Borsban, Renáta azt még mindig nem mondja meg, hogy ki az illető, de legalább szűkíti a…..
nemértemmiért 2012.06.06 08:38:19
Az alábbi videó ugyan nem egy hivatalos Skrillex-klip, de mivel minősége alapján akár az is lehetne, illetve bő egy hónap múlva Magyarországon is találkozhatunk a dubstep előadóval, így érdemes bemutatni a tegnap kikerült korhatáros alkotást. Skrillex és Wolfgang Gartner The…..
nemértemmiért 2012.05.25 18:04:45
Plazma néven lépett a világot jelentő deszkékra a szúnyogcsődörre hajazó fiatalember, akinek nagyon sok baja van a nőkkel, és ezt a sok baját úgy gondolja kiadni magából, hogy a fasz, geci, kurva, ánusz, baszás, szopás, farok és pina szavak segítségével rappel egyet a Csillag…..
nemértemmiért 2012.03.19 18:31:28
Három határozati javaslat közül azt fogadta el csütörtökön az Európai Parlament, amely egyértelműen elmarasztalja Magyarországot, az Orbán Viktor vezette kormány mély aggodalmakra okot adó politikáját. Az első kormánypárti reakciók szerint a jobboldalt mintha az előjelek…..
nemértemmiért 2012.02.16 19:44:25
@ember67: Ez volt az eddigi legjobb hozzászólás, amit valaha olvastam itt a politikai gyűlölet blogokon. Gratulálok messze jobb, mint a cikkek az átlag politikai vélemény nyilvánítok tollából!
A Magyar Televízió a közmédia új rendszerében kiemelten figyel arra, hogy minőségi, pártatlan, naprakész és az állampolgárokat mindenben kiszolgáló hírszolgáltatást nyújtson. Munkatársaink szakmai felkészültsége, elhivatottsága a garancia arra, hogy nézőink mindig…..
nemértemmiért 2012.02.15 16:36:56
@Wernher vonn Braun: Azért kérlek egyszer majd mond már el, hogy miért kell ennyi közszolgálati csatorna? Miért nem elég egy darab, ha már kell, ha egyáltalán szükség van rá? Örülök, hogy mióta jobboldali hatalom van te lelkesebben nézed ezt a három csatornát, hál Isten nem kell a baloldali posványt nézned. Nem is értem, hogy bírtad ki az elmúlt 8 bűnős évet??? Mivel sajnos én leszoktam a köztévéről a Dunára meg sosem szoktam rá, mert bármikor kapcsoltam oda egy 80as éveket idéző dokumentumfilm ment, kérlek meséld el mint elégedett "vásárló", hogy melyik közszolgálati tv miért jó!
  Kálmánék reggeli posztja okozott némi izgalmat a politikabuzi szcénában, de sok a panasz, hogy túl hosszú. Ezért most jóval rövidebben és a 2006-os választásra szűkítve foglaljuk össze, mire alapozzuk azt, hogy a Haza és Haladás…..
Valami el van baszva a How I Met Your Mother háza táján. Napok óta nem tudok szabadulni ettől a gondolattól. Nem is az új évadban előtérbe kerülő indokolatlanul hangsúlyos dráma vonallal kapcsolatban van a gond, hanem valami sokkal régebbi, mélyebben gyökeredző hiba szúrta a…..
nemértemmiért 2012.02.03 00:27:50
Nagyszerű programot ajánlunk ma estére, ha még befér: a Viasat3 műsorán 22:10-től a Négy esküvő című reality jelentkezik új epizóddal, amiről soha nem hittem volna, hogy vallásos áhítattal fogom követni két epizód után, pedig így történt. A ma esti adásban Doloresz, aki az…..
Sajnálattal értesítjük haszonélvezőit és átkozóit, végletekig hű támogatóit és halálos ellenségeit, hogy szerettünk, Egykulcsos Adó gyors születése utáni hosszan tartó betegségben elhunyt. Emlékműve az Orbán Viktor Halva Született Ötletei Mauzóleumban, a főoltár…..
nemértemmiért 2011.09.21 14:10:28
@Rodeo36: Ez ok, de miért nem lehet egyben beszedni és azt százalékokkal már a beszedés után elosztani? Akkor tényleg összesen egy művelet lenne a bért terhelő adók kiszámítása és minden átlátható lenne. Az igaz, hogy mindenki tudná, hogy a béréből mennyit visz el az állam, de cserébe szerintem az ügyintézés és az ellenőrzés is igen drasztikusan csökkenne... Kb 2 rubrika kellene az adóbevallásba havonta... Bér + egyéb juttatás. Az elsőn pl 40% az össz költség/teher a másikon pl 25% és kész... Lehetne havi mozgóbér és nem kellene mindent kiszenvedni, hogy ide ennyi járulék és akkor oda annyi + könyvelő munkája is lényegesen egyszerűbb lenne, ha egyáltalán kellene. Az meg, hogy az állam törvényben szabályozza, hogy mire muszáj költeni az adott összeget még nem jelent semmit, lásd tankönyv támogatás és felhasználás.
  Nevét nem kiemelkedő szakmai tevékenysége emelte közismertté, hanem az a sajátos Fidesz-kritika, amely szimbolikus élelmiszerek szimbolikus iratokra történő szimbolikus kenegetésében teljesedett ki. Több mint egy éve kaszinótojásos bevonattal illette az APEH székházában a…..
nemértemmiért 2011.09.07 20:34:10
Itt sok az illetékes ezért végre megkérdem, hogy miért nem készült még film Forradalmárok címmel? Nagyon kíváncsi lennék egy ilyen alkotásra, ahol bemutatnák azt a két fajta embert, akit fizettek, hogy lázadjon az elnyomó hazug mocskos rendszer ellen, és aki önként elment és tüntetett meggyőződésből. Aki szervezte a megmozdulásokat és aki csak forradalmi lázban hozzá csapódott a néptömeghez. Akár arra is kíváncsi lennék, hogy még mindig elmúltnyolcévahiábás fújgyurcsi stb magas röptű dolgok mennek, vagy már lassan látnak valami olyasmit, hogy ami akkor nemzetromboló hazaáruló volt most szükséges rossz? Miket nyilatkoznának így utólag egymásról a tüntetők? Vajon összejárnak még a Kossuth tériek stb. meginni egy sört és megbeszélni milyen jó volt kint cigánykodni a parlament előtt vagy együtt a gumibot alatt senyvedni a mocskos rendőrök miatt? A "lelkes hazafiak" tudják már, hogy ki volt a fizetett lelkes? Na meg mi lett a jutalom a legjobb szervezőnek/felbujtónak? Mi lehetett a célprémium? Kíváncsi vagyok, hogy valami hasonló érzéssel vannak most az IGAZAK, mint Cseh Tamás volt, mikor kiderült az indiánok között is vannak nem vértestvérek? Lesz egyszer valaki aki kideríti, hogy ki is volt aki kifizette a mókát? Érdekes lenne megtudni, hogy mennyibe került egy ilyen kampány. 100 óriásplakát ára vagy esetleg 10 perc hirdetési idő az rtl-en főműsor időben? Vagy egy hülye komcsi vagyok csak aki nem képes felfogni, hogy ez a NÉP volt ami most csak hallgat és remél? Fideszre szavaztam szégyellem magam…